תגידו לי להיתחדששש... סוף סוף זה היגיע.. תתעלמו מהכיעור
ג גילולית New member 14/11/07 #39 וואו!!!! הקנאה (שלי נראה לי נאבד בדואר:S:S ) שאלה לא קשורה-->למקרה שלא דמיינתי ואת באמת לובשת חאקי, איזה הנהגה את??
וואו!!!! הקנאה (שלי נראה לי נאבד בדואר:S:S ) שאלה לא קשורה-->למקרה שלא דמיינתי ואת באמת לובשת חאקי, איזה הנהגה את??
B butbut New member 13/11/07 #3 ../images/Emo24.gifובלי שום-קשר את יכולה להפוך את זה לסיג ן.. איזה כייף לך>< הדיסק נמצא בידיים שלך:]
M McFlyRoni New member 13/11/07 #4 ../images/Emo109.gif תתחדשי ../images/Emo7.gif אני לרצות את הפוסטררררררררררררררררררררררררר
S stasia היחידה New member 13/11/07 #7 את... יש... יש.... לך.... יש לך את האלבום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ממש רוצה אותו... תגידי, איפה את גרה? דנה, יש לי תוכנית חדשה כדי להשיג אותו... תתכונני, ימייך האחרונים שאים... חחח... אני רעה!
את... יש... יש.... לך.... יש לך את האלבום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ממש רוצה אותו... תגידי, איפה את גרה? דנה, יש לי תוכנית חדשה כדי להשיג אותו... תתכונני, ימייך האחרונים שאים... חחח... אני רעה!
L L D N New member 13/11/07 #8 ../images/Emo207.gif גם שלי הגיע!!! ג'יזז.. אני אחד האנשים ה-מאושרים בעולם!!!!!! אבל המדיה פלייר הזבל לא מזהה את הדיסק אז אני צריכה להעביר את השירים למחשב דרך האייטיונס יאאאאאאאאאאאאא
../images/Emo207.gif גם שלי הגיע!!! ג'יזז.. אני אחד האנשים ה-מאושרים בעולם!!!!!! אבל המדיה פלייר הזבל לא מזהה את הדיסק אז אני צריכה להעביר את השירים למחשב דרך האייטיונס יאאאאאאאאאאאאא
S sweet shir New member 13/11/07 #16 אופ רק שלי עדיין לא הגיע! ../images/Emo7.gif אולי כי הזמנתי ביום חמישי שעבר אבל עדיין!
S Sivan McFLY New member 13/11/07 #11 ../images/Emo210.gif../images/Emo207.gifתגידו.. יהיה איזה שרשור יצירות בקרוב?? OO סתם ישלי לא מעט דברים וכלכך באלי לשתף אותכן כבר פתחו שרשור אז ניצלתי אותו
../images/Emo210.gif../images/Emo207.gifתגידו.. יהיה איזה שרשור יצירות בקרוב?? OO סתם ישלי לא מעט דברים וכלכך באלי לשתף אותכן כבר פתחו שרשור אז ניצלתי אותו
S Sivan McFLY New member 13/11/07 #13 ../images/Emo210.gifיופי מטומטמת מתחת יש שרשור אוף! *חובטת תראש בשולחן* אוחחח אאוץ'. לא נעים
P purple floyd New member 13/11/07 #14 תתחדשייייייייייייי אני כל כך מקנא בךךךךךךךךךךךךךך ;;; בכל מקרה, תתחדשייייייייייי D: