תגידו לי להיתחדששש...

m o r 1 0 2

New member
עאעאעא../images/Emo99.gifתחדשי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

יש לי משהו אחד להגיד לך... את זבלXD סתאם,הכל בהומור
איזה כיף לך
הפוסטר מדהים והדיסק בכלל.... יש לך עיינים יפות

N e r d y

New member
../images/Emo26.gif

הדיסקים של מקפליי בדר"כ( נכון?) לא מגיעים לארץ.. רק just my luck הגיע אם אני לא טועה.. היא הזמינה מאמזון אני מניחה....

rox love BSM

New member
אין את הדיסקים שלהם בארץ

הן הזמינו מאמזון(?) או מאתר אחר אבל בכל מקרה אין אותם בארץ... :/

יאפ זה ממש חבל

אבל קראתי שמישהיא רשמה פה שיכול להיות שיביאו את הדיסקים שלהם לרשת צליל או משו כזה, אני טועה? אבל בתכלס אין כול כך ביקוש לדיסקים שלהם - לפני איזה חצי שנה שהייתי בחיפושים אחרי הדיסק האחרון שלהם המוכרת בטוואר רקורדס אמרה לי שהם מביאים כול חודש דיסק אחד שלהם, רק אחד! אז חבל

yael0000

New member
השאלה בכמה../images/Emo211.gif

אני מצטערת אבל אני לא מתכוונת לקנות דיסק של מקפליי ב80 שקל כשהם אמורים לעלות בסביבות ה40-45 ואממ תמיד אפשר להזמין , לא?

l i t a l 369

New member
תתחדשי ../images/Emo24.gif ויש לי שאלהה..

בשביל להזמין דיסק ולקבל איתו את הפוסטר צריך להזמין גירסת מערצים או משו כזה? או שהפוסטר בא בכל גירסה ? [אם בכלל יש גירסת מעריצים D:]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifתתחדשי../images/Emo6.gif

עכשיו אני יכולה לבדוק את הכתובת בדף קשר שעוד נשאר לי מהקורס להב חחחח אה כן.. ואז אני אבוא אליך הביתה ואקח לך
אני כבר איזה שבועיים כותבת כאן יותר מתמיד ושמתי לב שאת פה.. נו את בטח לא מזהה מי אני. שחר.. ד.

O0NoNi0O

New member
אמ לא קשורה אבל כמה דברים

אמ ברוכה השבה לפורום האקסוטי שלנו
ואמ..אפשר לפתוח לסיוון שרשור יצירות?XD;

דדדדדדיייי

לא נכון שחר שחר דרור.. את מגיבה פה.. וואי מגניב.. דבר ראשון את יכולה לבוא ולנסות לגנוב אותו למרות שאני לא הרשה לזה לקרות דבר שני את לא נוסעת להופעה שלהם בדצמבר?1?! כי אם כן אז אני אם כבר צאריכה לקנאת אני שומעת אותם בדיסק.. את תראי אותם בלייב..

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני לא אראה אותם לייב ../images/Emo7.gif

כי אני כבר מההתחלה תכננתי לשתי הופעות אחרות וזה היה כזה ברגע האחרון של "אהה וואלה. אנחנו מגיעים באותו יום בצהריים אז אמא!!! בואי להופעה של מקפליי בערב
" אבל לא.. ההורים שלי לא מסכימים לי יותר משתי הופעות וזה כלכך מבאס
אני לא אגנוב לך
אני אקנה את כל הדיסקוגרפיה שלהם בלונדון
(לא כמו בפעם הקודמת שוויתרתי על דיסקים כדי לקנות דברים אחרים)

חחחחחחחחח..

לא נורא.. לפחות את נוסעת ללונדון לראות שתי הופעות של שתי להקות שאת בטח אוהבת תהני..:)

L D N

New member
../images/Emo215.gif לאיזה הופעות את הולכת?

את הולכת להלוגודביי?

למעלה