תגידו לי,

פירחוש

New member
תגידו לי,

כן כן, אני מתקמבקת בגדול..חח.. תגידו, יש מצב שגדוד ח´ לא יעבור הבטחה? כאילו, שלא יעיבירו אותו בגלל דברים שהוא עושה?

MajorGad

New member
לא ואני אסביר למה

כי הבטחה, זה גם חלק מדרגת ח (דרגת מבטיחים), וזה בעצם החלק שעליו גדוד ח בנוי, הקטע של להיות נאמן לצופים וערכיהם. זה לא בונוס בשום פנים ואופן! ואגב מה הגדוד עשה?

פירחוש

New member
תיראה..

לפני 2 פעולות הקריאו לנו מכתב, כמו שכותבים לכולם, שכאילו השכב"ג לא רוצה להעביר אותנו הבטחה ושכאילו יהיה לנו משפט.. אנחנו יודעים שעושים את זה לכולם, והכל.. ושכולם עוברים.. אבל אתמול עשו לנו פעולה שגם ככה הפעולה היא פעולה נורא בלגנסיסטית כזאת, ואנחנו גם עשינו מלא בלאגן, והשכב"ג כל הזמן הסתכל, ורשם... לא משנה.. אח"כ דיברתי עם החבר שלי, שהוא שכבגיסט, והוא אמר לי שהשכבג שוקל לא להעביר אותנו, בגלל שאנחנו לא רציניים ומ]פריעים ולא בוגרים.. כאילו, בקיצור חרא של גדוד.. והוא אמר שאנחנו הגדוד הראשון שבאמת שוקלים ברצינות לא להעביר אותו.. כאילו שהמשפט יחליט שלא להעיבר אותנו... ושאנחנו חייבים להשתפר.... זה הגיוני שיחליטו לא להעביר אותנו, במשפט, ושנישאר גדוד.. וינסו להעביר לנו את ההבטחה שוב ב-ט?

פירחוש

New member
תיראה..

לפני 2 פעולות הקריאו לנו מכתב, כמו שכותבים לכולם, שכאילו השכב"ג לא רוצה להעביר אותנו הבטחה ושכאילו יהיה לנו משפט.. אנחנו יודעים שעושים את זה לכולם, והכל.. ושכולם עוברים.. אבל אתמול עשו לנו פעולה שגם ככה הפעולה היא פעולה נורא בלגנסיסטית כזאת, ואנחנו גם עשינו מלא בלאגן, והשכב"ג כל הזמן הסתכל, ורשם... לא משנה.. אח"כ דיברתי עם החבר שלי, שהוא שכבגיסט, והוא אמר לי שהשכבג שוקל לא להעביר אותנו, בגלל שאנחנו לא רציניים ומ]פריעים ולא בוגרים.. כאילו, בקיצור חרא של גדוד.. והוא אמר שאנחנו הגדוד הראשון שבאמת שוקלים ברצינות לא להעביר אותו.. כאילו שהמשפט יחליט שלא להעיבר אותנו... ושאנחנו חייבים להשתפר.... זה הגיוני שיחליטו לא להעביר אותנו, במשפט, ושנישאר גדוד.. וינסו להעביר לנו את ההבטחה שוב ב-ט?

9סנורקה9

New member
כבר היה מקרה

השכבה מתחתינו לא עברה את המשפט, אכן בגלל בעיות של התנהגות וחוסר אחריות. עד כדי כך שגם לחלוץ מחנ"ק בסוף כיתה ט´ הם לא יצאו, כעונש על מעשה שעוללו, והבטחה הם עברו רגע לפני ההדרכה, כי אי אפשר להיות מדריך בלי להבטיח. הם האמינו שלערב שמיניסטים שלהם הם יגיעו כבר בלי סיכת הבטחה. כמה זמן זה, שנתיים? אם אתם ברמה שלהם, אז כן, בהחלט אפשר שלא להעביר הבטחה.

גם לגדוד שלי יש את אותה הבעיה

כל הזמן אומרים לנו שלא יעבירו אותנו ואנחנו מפריעים ואנחנו רשומים בגדוד שלנו 60 ובאים 30 והגדוד השני שהוא פחות מאיתנו גם עושה צרות. אז מתלבטים מאוד איתנו. אני מקווה שיעבירו אותנו ואת הגדוד שלך...

הרבה גדודים שלא עוברים מבטיחים בח´

מיצטערת להגיד לך אבל יש הרבה מאוד גדודים שלא עוברים הבטחה בח´...
אותנו למשל למרות שהיינו באמת גדוד על רמה, באנו כולם לפעולות ולא עשינו שטויות בחליטו לא להעביר בח´, החליטו שאנחנו לא מתאימים מכל מיני סיבות ורק ליפני שלושה שבועות העבירו אותנו הבטחה... גם השביעיסטים והשמיניסטים שלנו (שעכשיו אגב, הם שיכבות חבל"ז) עברו הבטחה רק בט´, ויש עוד מלא, מכל מיני שבטים... אבל גם אם לא תעברו בח´ זה לא כזה נורא... אני לא חושבת שבשבט ובהנהגה החזיקו מאיתנו פחות ביגלל שלא עברנו הבטחה בח´, וחוץ מיזה לדעתי אם הגדוד לא מוכן זה חבל להעביר אותו בכל זאת כי זה סתם הורס את החוויה... נועה.

MajorGad

New member
אני לא יודע איך זה אצלכם

אבל בהנהגת ירושלים או שאתה עובר בכיתה ח או שאתה לא עובר

לא נכון....

למשל שנה שעברה שאנחנו היינו בח´ הייתה איזה חמשושית שהבטיחה יחד איתנו כי היא לא היתה בצופים בכיתה ח´...

אני חושבת.....

שזה ממש דפוק לא להעביר את חניכי ח´ הבטח´ה הגדוד שלי אם הוא לא היה עובר הבטחה הוא לא היה נשאר בשבט אני חושבת שההבטחה זה היה הדבר הכי חשוב שעשו לי עד כה בצופים אבל מה שכן אצל אלה שמבטיחים השנה זה יוצא ממש גרוע כי אין את ההוי של הטיול וכו´ וכו´ אבל לדעתי חייב לתת לחתניקים להבטיח...!

סיפור אישי...

תראי אנחנו בכיתה ח´ היינו חרא של גדוד או שפשוט לא באנו לפעולות ואם באנו אז רק הפרענו למדריכים שלנו... אני בעיקר זאתי שהייתה מפריעה והורסת את כל הפעולות גם שנאתי את אחד מהמדריכים שלנו וכל הזמן ריללתי אותו וכו´ וכו´ ת´אמת מה שאני הולכת לספר עכשיו לא כ"כ קשור אבל אני חייבת לספר אותו... כשהיינו בטיול של ההבטחה אז בלילה האחרון לפני שמגיעים לכינרת ביטון ואדם שני המדריכים שלי (לשעבר) לקחו אותנו לשיחות אישיות... וכמובן שאני הייתי ראשונה (תכף תבינו למה אמרתי כמובן) בקיצור הם עושים לי שהם מצתערים שהם לא אמרו לי את זה קודם אבל לא היה להם זמן והם מקווים שזה לא יהרוס לי ת´טיול וכ´ו וכו´... ואז הם עושים לי..."דניאל את לא יכולה לעבור את ההבטחה" אני זוכרת שבאותו רגע רציתי ממש לבכות (אבל כמובן שבשביל הכבוד שלי לא בכיתי- מה שכן הם אמרו שקצת גימגמתי אפילו..) אני עושה להם כזה "למה??" אז הם אומרים לי שאני מפריעה בפעולות ושאני לא באה עם חאקי ידה ידה.... ואז הם עושים לי אחד באפריל אחד באפריל...(כן כן שכחתי לציין שהיה אז האחד באפריל) ואז הבאתי להם מכות אבל זה לא כ"כ חשוב.... אז בקיצור לא נראה לי שלא יתנו לכם להבטיח...

פירחוש

New member
אני מקווה מאוד שיעבירו אותנו...

תיראו, עד אתמול.. אחרי שהקראיו לנו את המכתב.. כולם לקחו את זה ככה, הם בטוח יעבירו אותנו, הם עושים את זה לכל הגדודים (מה שנכון), ועוד כל מיני שטויות כאלה.. וכל הזמן שכבגניקים בדקו אותנו.. ואתמול אחרי הפעולה דיברתי עם החבר שלי, והוא אמר לי בשיא הרצינות.. שאם הוא היה מחליט, אז אנחנו לא היינו עוברים.. ושכמעט כולם חושבים ככה.. בינתיים אנחנו מכינים ראיות לטובתנו למשפט, אבל בכל זאת.. אני ועוד ילדה אחת ניסינו לדבר עם כולם.. אבל כולם בגישה שלהם, שאנחנו נעבור, ושתמיד עושים את זה, ושאם לא זה הפסד שלהם, ובעיה שלהם, ואנחנו לא צריכים לקחת את זה קשה.. כאילו, הם לא קולטים מזה הבטחה

MajorGad

New member
חוצמיזה...

זה טמטום לא לעשות הבטחה בכיתה ח. כי אחרי ההבטחה המבטיחים נהיים ממש מורעלים וזה לא יצור איזה שביזות כלשהי בכיתה ט או יותר נכון יתגבר עליה, בכך שחמשושים עובדים ועוברים בעיקר פעולות קורס!

תראי..

כשהיינו בכיתה ח´ (עכשיו אנחנו ט´) היינו גדוד יחסית מופרע, לא כמו שסיפרו פה שמקללים את המדריכים וכו´, אבל קרה המון פעמים שלא עברנו פעולות כמו שצריך, השיא היה שבטיול ים אל ים חניך אחד קילל את המדריכה.. איימו עלינו שלא נעבור הבטחה אם נמשיך ככה, וגם לנו עשו משפט, כמו לכולם, אחרי שאיימו עלינו לקחנו את עצמנו בידיים, זהינו את מקור הבעייה וטיפלנו בה- וזה מה שהמדריכים שלכם וחברי השכב"ג רוצים לעשות, הם רוצים לפקוח לכם את העיניים, אם אתם לא תשתנו- לא יעבירו אתכם הבטחה! כמו שכבר אמרתי, המטרה שלהם זה לפקוח לכם את העיניים, תתעוררו....

פירחוש

New member
אני מקווה מאוד שיעבירו אותנו...

תיראו, עד אתמול.. אחרי שהקראיו לנו את המכתב.. כולם לקחו את זה ככה, הם בטוח יעבירו אותנו, הם עושים את זה לכל הגדודים (מה שנכון), ועוד כל מיני שטויות כאלה.. וכל הזמן שכבגניקים בדקו אותנו.. ואתמול אחרי הפעולה דיברתי עם החבר שלי, והוא אמר לי בשיא הרצינות.. שאם הוא היה מחליט, אז אנחנו לא היינו עוברים.. ושכמעט כולם חושבים ככה.. בינתיים אנחנו מכינים ראיות לטובתנו למשפט, אבל בכל זאת.. אני ועוד ילדה אחת ניסינו לדבר עם כולם.. אבל כולם בגישה שלהם, שאנחנו נעבור, ושתמיד עושים את זה, ושאם לא זה הפסד שלהם, ובעיה שלהם, ואנחנו לא צריכים לקחת את זה קשה.. כאילו, הם לא קולטים מזה הבטחה

למעלה