תגידו לי,

MajorGad

New member
תאיימו ש

שכל הגדוד יעבור לשבט אחר, תאמין לי שזה מה שיגרום להם להעביר אותכם הבטחה

למה סתם לאיים?

אם מגיע לכם לעבור הבטחה יעבירו אתכם, ואם לא אז לא... זה סתם טיפשי לאיים ולעשות יותר מידי באלגן... זה בסדר אם אתם עושים קצת רעש וממש מיתחננים שיעבירו אתכם כי זה מראה למדריכים שאתם באמת רוצים להבטיח ושזה חשוב לכם, אבל לאיים זה סתם לא לעיניין ביגלל שאם המדריכים יכנעו (דבר שלא כל-כך הגיוני, מנסיון...) ויעבירו אתכם הבטחה למרות שאתם לא מוכנים זה סתם יהרוס לכם את החוויה והכיף שבהבטחה... אם יחליטו שאתם לא מוכנים תחכו בסבלנות עד שיגיע הרגע המתאים ותאמיני לי שלא תיצטערו
נועה.

MajorGad

New member
כל הקטע זה להבטיח ב-ח

לא להבטיח ב-ח זה כמו לקבל דרגת עופר בכיתה ז

להתחנן...

זה פוגע בכבוד של הגדוד... אני אישית יודעת שאם היו עושים את זה לגדוד שלי הייתי אומרת שאם הם לא רוצים להעביר אותנו הבטח´ה חבל... בעיה שלהם ואם הם לא חושבים שאני מספיק טובה בשבילהם תאמינו לי שתנועה אחרת או שבט אחר ישמח לקבל עוד חניך... ומזה השטויות האלה של המשפט ! אצלנו לא עשו משפט... אני חושבת שההשפלות זה מספיק

"הבטחה"

הבטחה זה שלב בצופים שמגיע בדרך כלל בכיתה ח´ ואחריו אתה כבר לא ממש חניך אלא נחשב חלק משבט, בן אדם שכמו שהוא סומך על השבט השבט גם סומך עליו, בן אדם שכמו שהשבט חייב לו אז גם הוא חייב לשבט. אחרי שאתה עובר הבטחה סומכים עליך יותר, נותנים לך לךהרים מפעלים וכו´... -וההבטחה עצמה זה תהליך של דקה וחצי בו אתה מצדיע לדגל (סוף סוף מותר להצדיע) ומקריא איזה נוסח של הבטחה וזהו. נועה.

למעלה