אני עצובה ../images/Emo10.gif
כי באמת חשבתי שרוב האנשים כאן מרגישים מספיק בטוחים (אפרופו חשיפה...) לשתף ולומר ה כ ל משום מה, אני גם מרגישה קצת אחראית למה שפ"ז מרגישה או יותר נכון, חושבת... למרות שלדעתי אין כאן אחריות אישית לאף אחד מחברי הפורום על הרגשותיו של מי מחברי וכותבי הפורום. בכל מקרה, אני חייבת לומר כאן דעתי, למרות שאיש לא הסמיך אותי לכך... הפורום הזה, כמו דומיו, בכל אתר שמספק כאלה, מכוון לכך שאנשים יוכלו לכתוב דיעותיהם וחבריהם יענו, יגיבו וינהלו מכאן סוג של תקשורת שיכול גם להוות תמיכה כלשהי... נראה לי, שאם כך אתן מרגישות, עליכן (רק אם אתן מעונינות) לשתף והעזרה היא בעיקר בעידוד שניתן לכן, לא נראה, שאנשים כמונו שכל מה שיש להם זה רצון טוב, יוכלו לתת לכם מעבר לזה ומקצת מנסיונם האישי. ולחד ועין... אולי כדאי לנסות להוסיף לכותבי הפורום איש מקצוע אשר יענה לשאלות ופניות של חברים כדי לעזור, עזרה אמיתית, כי כידוע לכם, רק לו יש כלים לכך... אולי בזה נוכל לפתור חלק מהתסכול שכבר ממילא קיים ועוד נוסף אליו זה שאנשים פונים לכאן ויכולים לקבל מעט עידוד ותו לא... אשמח אם תשקלו את הצעתי ותנסו לעשות משהו בעניין... ולעלמה, פ"ז ושאר החברים, אל תנטשו, בואו נעצב ביחד פורום שיש לו מה לומר ויש לו איך לתמוך בחבריו. שלכם