תגידו, למה הTX בעייתי?

תגידו, למה הTX בעייתי?

כי ברשימת המכשירים של פאלם הוא מועמד רציני מצידי לרכוש אותו כמובן שהlifedrive נשמע גם אלטרנטיבה השאלה האם ההפרש של 100 דולר להוסיף לlifedrive בשביל 4 גיגה מכובדים, או שיספיק לי sd 1gb ? וניצלו"שון קטן עבור הקטנה שלי: האם z22 הוא צעצוע נחמד לילדה בת 5? והאם היא תוכל לשחק משחקים חינוכיים עליו?

AYELET1

New member
ה-LD איטי יותר מ-TX

קח זאת בחשבון לא הייתי קונה זייר לילדה בת 5 למיטב זכרוני הוא אפילו לא צבעוני אם כבר - למה לא משחקים (חינוכיים יותר או פחות
) על המחשב? סה"כ המשחקים שאני משחקת עליו הם מחוץ לבית בד"כ למלא את הזמן נראה ליי שאם כבר לילד עדיף מכשיר שיועד למשחקים

אז את בדעה שTX פלוס הרחבת זיכרון?

והזייר22 הוא צבעוני רק רזולוציה נמוכה של 160*160 בלבד היתרון לילד שאפשר למצוא משחקים חינוכיים יותר מאשר גיימבוי ודומיו ובבית אכן נתנים לה לשחק במחשב (המק) ויש מבחר לא קטן אבל בחוץ בעיקר בנסיעות ארוכות זה היה יכול להיות נחמד שיש משהו שיעסיק אותה היא לא ממש סבלנית בנסיעות ארוכות.

AYELET1

New member
כן, אני מעדיפה TX

למרות שברור שהשאלה אם 4 ג'יגה נורא נורא חיוניים לך לילדה הייתי מציעה שתנבסה את המשחקים על הפאלם שאתה תקנה ואז תחליט אם שווה לקנות לה מכשיר מה זה נקרא "משחקים חינוכיים"?

אמממ ... משחקים חינוכיים ../images/Emo122.gif

אני משער שמשחקים שמפעילים אותה, ומלמדים אותה דבר או שניים למשל פאזלים ומשחקי זיכרון לא נראה לי שצריך יותר מידי הייתי לוקח אפילו יותר זול מהזייר22 אבל לא נראה לי שאמצא משהו כזה. לגבי ה4 גיגה אני חושב שלא כלכך אצטרך אותם, כי נראה לי שגיגה יספיק לי מעניין אם אפשר לחבר איפוד 20 גיגה לפאלם

AYELET1

New member
אי אפשר לחבר

אאל"ט אפשר לחבר למכשירים עם USB HOST כמו לוקס 720 (פוקט...) אבל אבל... למה לא לשמוע ישר מה-IPOD... פאזלים יש חמודים מאד לפאלם. לא ממש פאזלים אני מתה עליהם... בכל אופן נסה עליה קודם את מה שאתה עצמך תקנה (וזה ניתן לתת לה גם בזמן נסיעה...)

לא לנגן את השירים ../images/Emo6.gif

אלא ככונן נייד אני משתמש באיפוד כהרדיסק נייד ומתחבר בכל הזדמנות למחשבים מזדמנים אני אבדוק בעצמי אם יש דברים כאלו מקסימום לא אז לא
בכל מקרה אני אנסה את המשחקים כמה ימים על הTX ואח"כ אני אקנה לה משלה :)

AYELET1

New member
רגע רגע אז יש לי רעיוןבשבילך

לי עצמי יש נגן IRIVER שאני משתמשת ככונן נייד (בין השאר) וכשיש צורך להעביר לפאלם משהו, זה כממובן דרך כרטיס ועם קורא כרטיסים עם האייפוד אתה יכול גם להעביר לכרטיס בעזרת איזה מתאם יעודי ל-IPOD אני מניחה שאתה יודע על מה מדובר (ואם לא אוכל לברר עבורך) אז כן- זה רלוונטי אמנם לא ישירות לפאלם, אבל לכרטיס

אמממ, רעיון טוב

אני אבדוק את הנושא אבל מדובר במתאם שעולה 30 דולר יקר יחסית לדעתי ומוגזם במחירו

אופס הקישור ../images/Emo4.gif

http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product_Id=3950475&JRSource=google.datafeed.BKN+F8E461

kiro

New member
אם ההעברה לא צריכה להיות בדרכים

אז אפשר תמיד דרך המחשב. אז אתה לא צריך לשלם כלום.

kiro

New member
כן

קניתי לפני כחודשיים פאלם דרייב לייף. היה לי לפני זה סוני קליאה, אבל הרבה זמן לא השתמשתי בו. דרך אגב, בדיוק כתבתי מדריך קצר למק-פאלם, באתר pdaces. אולי תרצה לשים קישור בטגליינס את פורום מק. וכמובן אם יש לך הערות או תוספות אז תגיד ונתקן.

תתחדש ../images/Emo13.gif

ובאמת תודה על המדריך שאכן טוגלן
רק מצער אותי דבר אחד , הצורך בתוכנה לקידוד עברי
לא מספיק שצריך לקנות עברית גם צריך את התוסף הזה?

נצל"שׁחיבור לחשמל בארץ

אם אני קונה בארה"ב צריך לדאוג לשנאי מתאים לארץ? או שזה שני אניברסלי?

kiro

New member
אני מניח שהשנאי אוניברסלי

כך היה לפחות בפאלם סוני שקניתי בניו יורק לפני כמה שנים.

Ran sch

New member
אני קניתי ולא לקחתי סיכון לגבי שנאי

כי המתאם כל כך זול (20 שקל) אז למה לחשוב פעמים ? במתאם אני מתכוון למתאם מתח אמיתי ולא מתאם שקע וחוץ מזה ממילא אני מטעין בעיקר מה USB...

למעלה