תגידו, למה הTX בעייתי?

popo128

New member
שלילי בזנ"ט ../images/Emo128.gif

בימי ה 3C, היה לי שנאי אוניברסלי. לא מזמן קניתי TX בארה"ב, והוא הגיע עם שנאי ל 110V בלבד. רוב הזמן המכשיר נטען באמצעות ה USB, וכדי לפתור את בעית השנאי, אני משתמש בשנאי האוניברסלי של ה 3C, עם המחבר שהגיע עם ה TX (חתכתי את קונקטור מהשנאי המקורי של הTX) פופו

AYELET1

New member
מתאם בעד 20 ש"ח (כפי שציין רן)

היה פותר את הסיפור טעינה דרך USB היא איטית יותר

popo128

New member
כבד, כבד... ../images/Emo88.gif

השנאים מ 110 ל 220V שאני מכיר כבדים, ומוסיפים סירבול. בנסיעות, כשאין לי USB נגיש אני מעונין בכמה שפחות משקל. לגבי זמן הטעינה, הוא לא קריטי לי. גם ככה אני יושב רוב היום במשרד והפאלם רובץ לו על השולחן מחובר לכבל, אז מה יש לי למהר ? פופו

AYELET1

New member
השאלה אם רוב האנשים כמוך

בזמן נסיעות אני טוענת בד"כ מהמצבר אינני לוקחת לאפ טופ איתי אז USB לא רלוונטי ישנם מצבים שונים...

../images/Emo207.gif קובלט ../images/Emo35.gif

מה הסיפור איתו? לא ממש הצלחתי להבין זה מוצר עצמאי? פאלם לא מתכוונים להתקין אותו במכשירים? מהתמונות זה נראה יפה

+++

קובלט מת. זה היה מין שוויץ של פאלם-סורס להוכיח שהם יכולים לעשות מולטיטסקינג. כיום הדיבור הוא על כך שמערכת ההפעלה הבאה של פאלם תהיה מבוססת לינוקס ותתמוך אחורה באפליקציות הנוכחיות של פאלם. השם שלה כיום הוא ALP

אמממ ../images/Emo6.gif מגניב ביותר

הלוואי שיצא כבר ואם כבר שאלות אם אתה מבין בזה: א. אפשרי לשדרג גם נוכחיים עם פאלם אואס 5? ב. רשום שזה מעוצב עבור סמרטפונים, זה לא יכלול גם את הפאלם הרגילים?

+++

קשה לי להאמין שניתן יהיה לשדרג מכשירים נוכחים למערכת ההפעלה הבאה. המגמה של כל השוק של מחשבי כף יד זה לעבור לכיוון הסמארטפונים. למרות שאני די בטוח ש ALP תתאים גם ל PDA "רגילים" עדיין אני חושב שאלו יהיהו מכשירי low-end שמיועדים בעיקר לסטודנטים ויהיו בעלי מחיר נמוך. ההשערה שלי היא שמחירי הסמארטפונים ירדו ועוד מעט כל המכשירים יהיו משולבים. רק שאז זה לא יראה כמו טלפון עם יכולות של PDA, אלא כמו PDA שיש לו חריץ לכרטיס SIM (ושגם יודע מה לעשות איתו). דיבור במכשיר יהיה פעולה משנית. אבל כל אלו רק השערות שלי. עוד אין ממש מידע מדוייק על מה שהולך לקרות עם ALP.

למעלה