תגידו מאטריקס זה לא סרט?

דפנה10

New member
תגידו מאטריקס זה לא סרט?

כאילו הלווו?גם אני מאוד אהבתי את מאטריקס,אבל מפה עד לחשוב שמאטריקס קיימת? יש פה פורום פילוסופיה אם אתם ממש רוצים לדבר על נושאים פילוסופים.כאילו,תתאפסו? אנחנו נמצאים בשנת 2002 בכדור הארץ,למקרה שלא ידעתם!!!(!) נ.ב בלי שום קשר,מאטריקס הוא סרט מדהים

טוב, לא נעים, שאלת כבר וזה...

אבל הקמנו פורום מחתרתי במטרה לקבץ את כל סוכני המאטריקס במקום אחד, שישמרו על קשר ולא ילכו לאיבוד ואח"כ לא ימצאו את דרכם חזרה... ועכשיו ברצינות= אנוכינו מדסקסים על תוכן המאטריקס, הרוחניות שבפנוכה! פילוסופיה- זה שלב יותר מוקדם של המאטריקס, כאן זה קצת יותר עמוק וכמובן- קצת יותר מאטריקסי...

דפנה10

New member
לא כל כך הבנתי

בעצם לא הבנתי חצי מילה.עם אתה רוצה לכתוב בעברית גבוהה על תשלב בה סלנג.

בפעם ה- 999,999,999,999,999,999

אני בת!!!!!!!!! ילדה, נערה, בחורה- ממין נקבה!!!!! למה בן?!?!?! ואם תקראי שוב ובאמת תשתדלי להבין את תביני, זה לא כ"כ קשה להבנה.

דפנה10

New member
רילקס../images/Emo13.gif

בדרך כלל שאני קוראת הודעות אני בכלל לא בודקת מי כותב אותן,בסדר? ואני ממש ממש ממש מצטערת,בסדר?

../images/Emo13.gif

בסדר, נרגעתי... נסלח ונשכח

IC4

New member
כשאתה ברומא תתנהג כמו רומאי ../images/Emo6.gif

רואים שיש לפורום הזה מה ללמד אותך, דפנה ומה אם אני אגיד לך שהמאטריקס קיימת אבל ההתכחשות שלך אליה היא בעצם רק מה שאת מעונינת להאמין בו? לא סתם (כלומר זה הגיוני, אבל זה היה רק לשעשוע שלי ושל שאר חברי הפורום) הפורום הזה עוסק בהרבה דברים וההודעה שלך לא במקום היא לא בשום מקום היא כמו להגיד לפסיכולוג "שמע גם לי יש תסביך אדיפוס אבל לא צריך לרשום כל כך הרבה ספרים" נ.ב. יש תאוריה שאומרת שאנחנו לא בשנת 2002 בכלל ושכל המספור של השנים די נדפק ואנחנו עכשיו עוד במילניום הראשון. כך שמעתי לפחות

דפנה10

New member
נניח,רק נניח שהודעה שלי לא במקום

מה שלא במקום זו הדוגמא שלך: תסביך אדיפוס הוא דבר שהוכח מדעית,ונכתבו עליו ספרים בשביל להסביר אותו. מאטריקס זה סרט,כלומר הוא נעשה בשביל הבידור ומה שאתם מנסים לעשות זה להסביר דבר שלא קיים. נ.ב למען האמת לא רציתי להשתתף בפורום אבל מצד שני,עכשיו שאני חושבת על זה,למה לא בעצם? נ.ב נוסף אם אני מתכוונת לכתוב בפורום הזה (מה שדי הגיוני שיקרה) כדי שתדע שלא להשתעשע על חשבוני!!!(!)

IC4

New member
נניח רק נניח

שתמיד יוצאים מנקודת הנחה מסוימת למה שלא את תקבעי מהי אותה נקודת הנחה? "רק סרט" וקיצור תולדות הזמן הוא רק ספר של נכה ותפוח שנופל מהעץ זה רק גרביטציה זה סרט נכון יש בו צד של בידור אבל הפורום הזה לא בא להראות את אותו הצד כפי שאת אמורה להבין מעצם זה שיש בכלל פורום מאטריקס אלא את הצד הרוחני כפי שאת אמורה להבין מעצם זה שהפורום ברוחניות והשם של הפורום בתכלס הוא רק שם זה הכל את לא יודעת כלום על הפורום וישר מנסה ... לא יודע אפילו מה את מנסה מה את מנסה באמת? מה דחף אותך לרשום את ההודעה ההיא? ממה נבע המניע? נ.ב. אם את מתכוונת לכתוב בפורום הזה (מה שדי הגיוני שיקרה) כדאי שתדעי שכדאי כותבים כ-ד-א-י ולא כ-ד-י נ.ב. ל-נ.ב - מה איכפת לך שאני צוחק עליך? אני צוחק איתך! תדעי לרדת על עצמך, את בסך הכל בחיים, תנסי להנות מהם

Gevakumon

New member
כאילו הלווו? שנת 2002 כאילו, תתאפסו

שיט זה קלאסי, זה קלאסי!!! Like, im tierd of being so overprotected, like, okay?

ƒire

New member
הדבר הכי מפחיד שאמרו לי פה בפורום..

היה משהו כזה "מאיפה אתה יודע שיוצרי הסרט הם בני-אדם ?" , מאותו רגע הבנתי שאתם מנסים להיות עם ראש פתוח אבל בעצם יש לכם את הראש הכי סגור בעולם...

IC4

New member
WTF? אמרתי כבר פעם

שאני שונא טמטום! שונא שונא שונא!

תן לבן אדם צ´אנס לענות!

rest, IC, the answers are coming...​
ודפנה (נטע?)- צריך לקחת דברים בהומור, חצי מהפורום מתבסס עליהם וסליחה על הגישה אבל לא נתחיל לשנות אותו בגללך, את צריכה להתאים את עצמך אלינו, לא אנחנו אלייך! אולי בהתחלה זה קצת קשה אבל באיזשהו שלב, אם תשתדלי מספיק ותנסי- את תהני מהאוירה! וגם אם לא תכתבי כאן- תירגעי קצת... אם את בת 12 אז בכלל...

ƒire

New member
מה "מה" ?

מה לא הבנתם ? פעם ראשונה שרשמתי בפורום הזה אמרתי משהו כזה "זה רק סרט יוצרי הסרט הם בני אדם פשוטים כמוך וכמוני" ואז קיבלתי תגובות כמו "זה לא סרט" , "מאיפה אתה יודע שזה לא אמיתי" , "אמא ש´ך זונה וכו´" ואחת התגובות הייתה "מאיפה אתה יודע שיוצרי הסרט הם בני אדם" , מה חשבתי באותו הרגע ? , חשבתי שאתם דפוקים על הראש
, שאתם לא מוכנים לקבל את העובדה שהדברים הם כמו שהם באמת ולמרות שמאטריקס זה סרט עם תסריט גאוני אין צורך להגזים ולענות תשובות כמו "אבל מורפיאוס אמר ש..." , "ראית מה ניאו עשה ,נכון ?" וכו´ בכלל אהבתי את הפורום הזה בגלל הקונספירציות , זה מעניין ומסקרן אבל "למה תינוקות לא עפים ?" ו"מה יעשו המכונות אם כל בני האדם ימותו?". אני אוהב קונספירציות בתחום המעשי כמו "מי באמת היה מעורב ברצח קנדי" ועד "האם יש חיים מחוץ לכדור הארץ?". אבל אין כמו צחוק טוב מתי שקוראים שאלה כמו "למה אתם חושבים שתינוקות חושבים בצורה בסיסית מאוד? זה בגלל שלוקח זמן עד שהמכונות מחברות אותם. לכן תינוקות הם הרבה פחות מורכבים מילד בן 5. עד שמחברים אותם המכונות קובעות איך הם יתנהגו, ואחרי שהם כבר מחוברים יש להם שליטה על גופם המדומה." תודה שקראתם את מה שרשמתי (אם זה קיים בכלל
).

למעלה