תגידו מאטריקס זה לא סרט?

תפוח אדמה (הייתי חייבת)

אני בעד קישור בשביל הרקע, חיפשתי אבל אני לא בטוחה שמצאתי. ד"א הקונספירציות שהזכרת קשורות למאטריקס, האמת היא שהמאטריקס הוא קונספירציות.

ƒire

New member
מי ? ביטוח לאומי...

אח... שנות הגן העליזות
. תגידו אתם חושבים שזה אומר משהו על אדם ששבר לשני ילדים שונים את האף בגן באמצע מכות (אני לא בן-אדם אגרסיבי אבל לקטנצ´יק ההוא זה הגיע ...).

Bassman

New member
Jחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ו... זהו

IC4

New member
עכשיו מותר לי להרביץ לו,חובשת יקרה?

מה זה המוגבלות הזאת בפורום של רדסטורם? אתה מאמין במשהו כזה, תאמין במקום אחר כאן אני דורש שאנשים יאמינו בעובדה שאין כזה דבר עובדה לא סתם אבל באמת מה זה אמור להיות כל גישת ה"זה רק סרט" שאני אתקע לך אקדח בראש ואגיד "ONLY HUMAN" ? סרטים הם לא רק סרטים, אלא הם סרטים! הם פורמט למתן השראה וידע נכון רוב תעשיית הסרטים קיבלה רושם של בידור אבל זה לא אומר שאין משהו מעבר לזה ואני מסכים שזה מצחיק כל הקטע של לחבר כל מיני שאלות על מנת לקבל תשובות שתקועות בעולם של מאטריקס אבל שוב יש פה בפורום הזה גם נושאים טובים באמת
אמנם חלק אני מייבא מדרך הלוחמים אבל עדיין

תשתדל שלא...

מכות בפורום של רדסטורם? המוגבלות כבר נשמעת יותר טוב... את שאר ההודעה ניסתי, ניסיתי, אבל לא הבנתי

IC4

New member
אני שונא שאנשים מאשימים סרטים

בהיותם סרטים מה אתם רוצים? לקרוא ספר? הייתם יותר נהנים לקרוא את מאטריקס
? אם כן אז יופי - גם ככה אתם בפורום הזה
המאטריקס כגון המון סרטים אחרים לשם שינוי מדבר על נושאים שרלוונטיים לחיים האמיתיים ולא רק לעולם הסרט ולכן אני צריך להלחם עם המאס שלי באנשים שמאשימים את הפורום בעצם קיומו לרוב אני מפסיד במלחהמ זו, אבל אני בדרך לנצחון (אדישות כלפי דעות תוקפניות של אנשים אחרים)

IC4

New member
קודם כל תסבירי לי מה לעזאזל את רוצה

ממני אני לא מבין מה את לא מבינה

דפנה10

New member
גילי הוא לא ענינייך

אני בכלל נכנסתי לפורומים של תפוז כי אין לי על מה לדבר עם הבנות בגילי ובנות יותר מבוגרות מתייחסות אלי בזלזול. לא ניסית להתאים את עצמי לפורום,פשוט כתבתי את דעתי.אנחנו במדינה דמוקרטית, לא? למעו האמת קראתי קצת הודעות שלכם,והן די מעניינות ובכלל לא כמו שחושבים במבט ראשון. אני בכלל ממשיכה לכתוב בפורום הזה כי השאלות שאתם שואלים מעסיקות גם אותי(נשמע לך מוזר נכון,ילדה בת 12 שמתעניינת בנושאים כאלה.)

Bassman

New member
אנחנו בפורום הזה דווקא

מחשיבים את עצמנו Open minded... אז את בת 12? למי איכפת העיקר מה את יכולה לתרום לפורום. ותתפלאי. אני קראתי את קיצור תולדות הזמן בערך בגילך... אחרי שקראתי את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה ורציתי משהו יותר מדעי
אל תשאלו ארבל-תולעת הספרים

IC4

New member
זקוקים לאנשים כמוך ../images/Emo13.gif

תולעי ספרים הכוונה הייתי מת להיות כמוך אגב לא אירוני שאת מתיחסת בזלזול לפורום הזה לפני שאת מכירה אותו ואז מסבירה שבך מתיחסים בזלזול? מה ששנוא עליך תעשה לאחרים כדי להראות להם עד כמה זה מעצבן!

למעלה