תגידו, מהי עמדתכם הפוליטית?

תגידו, מהי עמדתכם הפוליטית? ../images/Emo41.gif

מהי האג'נדה הפוליטית שלכם? מה אתם חושבים שצריך להיות כאן ואיך אתם חושבים שצריכה להראות מדינת ישראל? יאללה, אל תתקמצנו בתשובות.

לא הבנתי..

תוכלי לפרט יותר.. וקיוויתי שתהיה הענות קצת יותר גדולה..

לפני הבחירות

הקירות דוברות אל הבוחר, ועם נעילת הקלפי, הבוחר מתחיל לדבר אל הקירות. וכאילו מדבר אל העצים ואל האבנים

עזוב אותך מבחירות..

אני לא שאלתי במי אתם תומכים.. אני שאלתי מה עמדתכם הפוליטית. איזו מדינה אתם חושבים שצריכה להיות כאן?

Bmaya

New member
תשובה

ישראל צריכה להתנתק מהערבים ולתת להם את הזכות לאכול אחד את השני ללא התערבות מצידנו. צריכה להיות כאן מדינה שמנותקת לחלוטין מדת. מדינה שמבינה שעתיד ילדינו טמון בהשכלה.

את כל כך מוכנה לוותר

על חבלי אותה ארץ האוכלת יושביה ומשכלת גוייה ? אני לעומתך הייתי ממליץ להרחיב את גבולות הארץ מן הנהר ועד הים ואו אז לערוך בחירות דמוח`אטיות כמו שאנו ממליצים בעירק, ומי שיעלה-יעלה, ושלום על ישראל. וכמובן שבחירות הללו צריכים להערך בנוכחות האום שמום

Bmaya

New member
תשובה

לשבת אתם פעם אחת לתמיד, לראות מה הם רוצים, להתפשר כמה שרק אפשר ואפילו קצת יותר. לתת לכל העולם לראות שאנחנו ויתרנו יותר ממה שצריך, תמורת רגיעה ושלווה. אני מאמינה שהעם הפלסטיני מעדיף שלום על פני מלחמה. אם אחרי כל זה, שלום לא יהיה, אפשר יהיה להלחם בהם חזק. אבל לא לפני שמיצינו כל דרך לשלום.

ואם הם יבקשו את כל "פלסטין"?

(ותאמיני לי שזה מה שהם רוצים. לא סתם רובם בחרו בחמ"ס, שזו כידוע אירגון טרור ששולל את קיומה של מדינת ישראל, מבצע פיגועים, וחותר לסילוקנו מארץ ישראל). ומה עם הפליטים? חוץ מזה שיש גם את ערביי ישראל (בתוך הקוו הירוק). מה איתם? הם מתרבים יותר מפי 2 מהיהודים. ככה שזו רק שאלה של זמן עד שהם יהיו הרוב. מה דעתך הפיתרון (אם יש)?

Bmaya

New member
המממ

האמת, אני חושבת שאין לנו מקום בין 600 מיליון מוסלמים. תמיד יהיו מלחמות ולך תדע אם יום אחד, כל הערבים סביבנו יתאחדו בשקט, יפציצו לילה אחד את ישראל (אירן כבר בדרך לאטום). מה יהיה?? כל העולם יזדעזע כמה ימים/חודשים אולי אפילו קצת יותר, אבל בסופו של דבר, יהודים לא ישארו על אדמת ארץ ישראל. תסריט מזעזע, אבל אפשרי. הערבים עם דם חם, מטורפים אמיתיים. קשה מאוד אם בכלל אפשרי, להשיג אתם שלום אמיתי. אי אפשר לסמוך עליהם. אני אשאל אותך שאלה. ישראל מדינה קטנה גיאוגרפית. ארה"ב יכולה בקלות להכיל את כל מדינת ישראל ואפילו יותר. צעד כזה יכניס הרבה כסף לארה"ב, ויצור מלא מקומות עבודה חדשים בהרבה תחומים ויפתח הרבה אפשרויות לישראלים. למה הם לא עושים את זה? מי צריך את כל המלחמות האלו וההרג, בעבור פיסת אדמה?? בעיניי, לגור בישראל זאת סכנת חיים. אי אפשר לדעת מתי הפיוז של אחמדינג'ד ידלק.

מציעה* כמובן..

אם לא תהיה מדינה יהודית שתגן על אזרחיה היהודיים, אז יכולה בעתיד הלא רחוק לקרות שואה שניה, ואולי אף חמורה מזו של הראשונה (ונקווה שגם תשאר היחידה) התגלגלנו כבר באירופה אלפי שנים.. הרבה דברים טובים לא יצאו מזה פרט לזה שהיהודים שם גדלו בתנאים קשים ובאנטישמיות גדולה, וככה עוצבה דמותם ומה שאפשר את לידם של כל המנהיגים הציונים שבסופו של דבר הקימו את מדינת ישראל. טוב, יש לי עוד הרבה דברים לומר בנושא.. אבל נתקדם צעד צעד..

Bmaya

New member
אני דווקא חושבת שזה מאוד מציאותי

ארה"ב כולה ממהגרים או צאצאים של מהגרים, שם היהודים לא יהיו שונים, כי כולם שונים. מה לא מציאותי בהכרה במציאות, שאנחנו יושבים על קרקע לוהטת? מה לא מציאותי בהקמת מדינה בשטחי ארה"ב?

לשבת שם כן.. וגם יש שם כבר בסביבות

ה-5-6 מליון יהודים (פלוס מינוס). אבל אי אפשר להקים שם מדינה עצמאית. אף אחד לא יסכים לזה גם ככה.. לא אנחנו ולא הם. אמריקה זאת מדינת הגירה. כל הקטע זה להטמע שם ולאמץ את התרבות, המנטליות, והדת הראשית שם, שהיא הנצרות. (למרות שיש גם מיעוטים מדתות אחרות). ברור לכולם שזה לא יילך.. אני חושב (ומקווה שגם רוב רובם של האנשים חושב כמוני) שאסור לברוח מהבעיות, צריך להתמודד איתם. זאת המולדת ההיסטורית שלנו. גם אלה שלא מאמינים באלוהים יכולים להוציא את עצמותם של אברהם, שרה, יצחק, רחל, יוסף ולהווכח שהטיעונים של היהודים נכונים, ואכן חיו פה אבותינו ההיסטורים. ואם נלך קצת פחות רחוק, הערבים הפסידו במלחמת 48. כל ה"פליטים שמיטים" (סליחה, הייתי חייב..
בן גוריון אמר את זה באחד מהרעיונות עמו). שלהם ברחו מפה כאחוזי אמוק מחשש מנחת זרועם של הציונים. אחר כך הם הספיקו להפסיק עוד 4 מלחמות, שבכולן הן התחננו להפסקת אש, ובעצם גם נכנעו. רק שצה"ל לא ימשיך לדהור ולכבוש. (סתם בשביל הידע.. במלחמת יום כיפור(73) צה"ל (אחרי כיבוש פסגת החרמון) היה כבר בפאתי דמשק, והיה רחוק 100 ק"מ בלבד מהבירה הערבית הכי גדולה בעולם (קהיר). למעשה צה"ל כבר היה באפריקה, וכבש שטחים ממנו. רק בזכות ברז'נייב (ותאמיני לי שאני יודע את זה מקרוב. כל ברית המועצות ידעה על כך), שאמר לעמיתו האמריקאי, שאם ישראל עושה עוד צעד אחד, הוא יפגיז אותה (המטוסים הסובייטים כבר ממש היו ב"היכון" להמראה לכיוון ישראל) וישראל נאלצה להסכים להפסקת אש. ואפשר כמובן גם להוסיף את הטכנאים, הטייסים, והחיילים הסובייטים שנלשחו למצרים ולסוריה כדי להלחם לצידם נגד ישראל (אבי עבד עם אחד שאביו (שהיה טייס) נשלח למצרים כדי לעזור להם במלחמתם נגד ישראל). ככה שאחרי כל זה.. (ואפשר עוד להוסיף המון.. כי זה היה רק על קצה המזלג, למרות שקצת נסחפתי..) אין להם שום זכות לדרוש שום דבר..

Bmaya

New member
כאילו שעכשו ישראל מדינה עצמאית ../images/Emo6.gif

תשמע, אתה אומר שאין לערבים זכות לדרוש כלום- אבל הם דורשים, וילדינו מתים כל יום במלחמות אתם. אז כן, אתה יכול להמשיך להלחם אתם עוד אלפי שנים. אתה ובניך ובני בניך... ואתה יכול לחיות את חייך בשקט, במקום אחר.

תסלחי לי על הבוטות, אבל זה הכל

דמגוגיה זולה. בלוף אחד גדול! כבר "חיינו בשקט" בגולה, וראינו כולנו איך זה הסתיים. דיכוי היהודים, אנטישמיות, פוגרומים, במשך אלפי שנים.. וסופה ברצח עם, טבח נוראי של 6 מליון יהודים שהחטא היחיד שלהם היה זה שהם היו יהודים. איפה הייתה אז אמריקה הגדולה? שמה עלינו זין אחד גדול.. בנוסף גם נתנה מקלט לפושעי מלחמה נאצים שטבחו במהלך מלחמת העולם ה-2 במליוני בני אדם (ובין היתר גם ביהודים כמובן). כמו שכבר אמרתי, אמריקה דואגת אך ורק לאינטרסים שלהם. אם האינטרסים מתחברים, אז סבבה.. (כמו מלחמתם בטרור, והתחזקות הימין בגלל שהם נפגעו מהאסלם הראדיקלי), אבל אם האינטרסים יתנגשו, אז הם יזרקו אותנו לכלבים בלי לחשוב פעמיים.. בלי למצמץ אפילו.. ואז נצטרך לעשות הכל בעצמינו (כמו שעשינו תמיד). אין מה לעשות, ההיסטוריה לימדה אותנו טוב טוב שאנחנו יכולים לסמוך רק על עצמינו..

נו, באמת.

כאשר ישנו ילד בעייתי בכיתה ``ידו בכל ויד כל בו`` מובן שהחמורה לא תקבל את התירוץ שמיד תגיב &מדוע כולם מתחילים רק איתך ?& ולעומתו אף אחד אינו טורח לשאול על אותו משקל מדוע רק איתנו כולם מתחילים? בהיות ושכחנו איזה רצח ערכנו ב31 עמי כנען בכיבוש הארץ.

למעלה