תגידו מה אתם גנובים?

תגידו מה אתם גנובים?

חחחחחחמקובלים ולא מקובלים...חחח גאד דמט המ ז מקובלים ולא מקובלים? מה אתם ילדים בגן??. חחחחחחח בכתה ב' הפסקנו עם המושגים הדבילים האלהה......חחחח אני פשוט נקרע ילדים בנ 17 אני רואה פה...חחחחח זה כזה דבילי.. חחחח מה זה "פרמידת המקובלים" "איפה אתה בפרמידה"..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני פשוט נקרע... איזה פורום דבילי

j i m m y

New member
העובדה שכל הזמן מקבלים פה הודעות

כאילו, לא מעוררת בך סימני שאלה ?

דירה 13

New member
צחוקים צחוקים אבל...../images/Emo184.gif

קל להתכחש ולזלזל, ולהגיד שמקובלים ולא מקובלים זה דבר ששייך לביה"ס יסודי, ואח"כ כשגדולים, אין יותר דבר כזה וכולם יחד...
אבל הקטע הוא שגם כשגדלים, אותו מצב מקובלים-לא מקובלים נשאר
, רק בשינוי צורה: בביה"ס כולם צחקו על החננות, לא רצו לשבת לידם, לא הזמינו אותם למסיבות, והדביקו להם דפים על הגב שאומרים "KICK ME"
. כשמבוגרים יותר, גם בתיכון, באוניברסיטה ובעבודה, אמנם לא יעשו מעשים כאלה אכזריים
, כי בכל זאת עברנו את הגיל. אבל תמיד יהיה את זה שכולם אוהבים להיות איתו כי הוא מספר בדיחות טובות נניח, ומצד שני את אלה שרק אומרים להם "היי", אבל לא ממש מתקרבים אליהם והם דיי לבד, או את המוזרים
שמרכלים עליהם מאחורי הגב ומעבירים עליהם קטעים בלי שהם יודעים. אז אולי אין תארים מוחשיים של "מלכה" ו"מלך"
, אבל הם קיימים, וזה תמיד יהיה ככה!

אוי באמת איזה בול../images/Emo93.gif

אתם ממש גנובים... באמת מילא ילדים בכתה ה' ו'...ז(גם טיפשי מדי אבל נגיד) אבל אני רואה פה ילדים בכתה י'ב..פשוט דבילי. חח....אתם קרועים

דירה 13

New member
חחחחחחחח אני לא ב-י"ב

אפילו יותר גרוע - סיימתי ביה"ס, תצחק תצחק...לא מזיז לי
מה לעשות, נושא המקובלים
ולא מקובלים
מאוד מעניין אותי - ואני לא מתביישת להגיד את זה!

דירה 13

New member
בוודאי שאני נשארת ../images/Emo9.gif

ומר אופטיקאי/אופטומטריסט יכול להיקרע מצחוק עד שהאותיות ב ו ל ש י ט יהרסו לו במקלדת מרוב שימוש

ממש ממש לא...

סתם באתי לבקר אבל אני מאוד לא מסכים עם מה שאת אומרת! ביסודי היה את העניין הזה ועכשיו אני בתיכון כיתה יא',אז לא הייתי במקובל מה לעשות...אבל בחטיבה זה נגמר נהיתי מאגניב!חח סתם לא משנה קיצר עכשיו בבית ספר זה לא נכון שיש את אלה שאומרים להם סתם היי ואלה שאני אצרה יותר להתקרב אליהם וככה גם כולם יש המון אנשים שעונים על ההגדרה שלך למוקבל בזמני והם היי בשבילי...לפעמים גם מה קורה...אני בכלל לא מודד אנשים ככה מי שזורמת איתו שיחה אז איתו אני יהנה יותר ככה אני בוחר להתקרב לאנשים יותר ולכל אחד זה שונה אבל מי שזורם איתו לא בהכרח עונה להגדרה שהגדרת למקובל זה חצי חצי תכלס מה שמראה שאין קשר... תסלחו למר אופטיקאי הוא לא יודע מה הוא אומר..חחח איש איש באמונתו יחיה חברים

דירה 13

New member
כשגדלים מסתכלים פחות על תדמית

יש בעיקרון שני סוגים של לא מקובלים: כאלה שלא מקובלים בגלל חוסר ביטחון (והם יכולים להתעניין באותם דברים שהמקובלים מתעניינים, באותם זמרים ואותן תוכניות TV וכ"ד...) וכאלה שלא מקובלים בגלל שיש להם תחביבים שונים - פריקים של מחשבים, מכורי מסע בין כוכבים, ועוד ועוד...(סתם דוגמאות אקראיות! אני לא מלכלכת על אף אחד) כשגדלים ניהיים יותר פתוחים, ואז נותנים הזדמנות לאלה שהיו לא מקובלים כי הם היו שונים ופריקיים - ופתאום מגלים שהם באמת אנשים מעניינים. אבל אלה שאין להם ביטחון - אם הם לא השתנו בינתיים, גם כשהם גדולים הם עדיין לא מקובלים. הם אלה שרק אומרים להם "היי" כשרואים אותם. ככה זה לדעתי, לפחות.

אין פריקים ביסודי../images/Emo12.gif

להפך,הקבוצות השונות(פריקים,סטייליסטים וכו') נוצרות דווקא אחרי היסודי,כשנפתחים יותר לעולם,ביסודי 'חוסר מקובלות'(אה?!) נוצר בעיקר בגלל חוסר ביטחון.

ולדעתי פה הטעות שלך!

העניין הוא שעכשיו כבר אין את העניין של כיתה זה כל השכבה והכל מתחלק לחבורות,זה התחיל מהפריקיןם ערסים וכל השטויות האלה של החטיבה אבל בתיכון זה נהיה עניין של חבורות אז אולי חלק מהחבורות זה חבורות של לא מקובלים לשעבר(חחח) אבל אני לא חושב שמענינים אותם מי שאתם מגדירים אותם מקובלים בגלל שהם לא אוהבים מה שהם אוהבים ולא יהיה להם מעניין איתם אתם מסתכלים על זה באופן מאוד חד צדדי אם זה מקובל או לא השאלה היא בעייני מי? אז ביסודי ואולי גם החטיבה ממבט אוביקטיבי של כאילו ילד חדש זה היה ברור ולכן יש שם מקום לכל זה אבל עכשיו? לא! אין!

יותם יקרוע מה אתה עושה פה?!?!??!

איזה שטויות,דירה 13 או איךש לא יקראו לך... את ממש מזיי*# ת'שכל... סלי לי אבל כך המצב. יותם מה אתה עושה פה ימשועמם... אתה וודאי שואל איך אני הגעתי לכאן... מתן שם בפורום לינק מה זה מצחיק הלינק הגיע לכאן הייה פה איזה אחד כתב משו' מה זה דבילי אז סתם בטעות הגעתי לכאן אני עףףףףףףף

gloom

New member
נו ולמה חזרת עוד פעם../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

ם אמרת שהפורום עלוב אז למה חזרת כדי לבדוק
פרויד מנתח את זה כמנגנון הגנה שנקרא השלכה ................... תגידו מי יוצא היום בערב

דיתוּש

New member
אני יוצאת היום בערב...

מקווה שיהיה כיף ושיהיה לי איך להגיע לצוללת

gloom

New member
לי תמיד יש איך להגיע..../images/Emo66.gif

אבל אין איך לחזור
אז אמא אף פעם לא מרשה לצאת טוב גם אני חסר חיים גאה

gloom

New member
ואיפה את גרה בי-ם../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif