תגידו מה אתם גנובים?

../images/Emo31.gifלא נכון.

כשתגדל ותעבור את הצבא, תגלה שזה ממש לא נכון. באוניברסיטה, מה שאתה מתאר לא קיים כלל. אולי אצל "גדולים" שנשארו מנטלית בתיכון זה קיים, אבל אצל אנשים בוגרים זה לא. מקובלים וצחוקים על הלא מקובלים היא תופעה ילדותית ששייכת רק לתקופת בית הספר. ולסרטים וסדרות טלויזיה.

Amber4Ever

New member
../images/Emo11.gifקבל שקל../images/Emo56.gif

ואני מניח שאתה בוגר "סאבלימינעכס והדרעק"
WhatEver אולי סאבלימינאל קצת יותר מעל הליגה שלך כדי שתבין על מה הוא מדבר, וגם אם אתה לא אוהב אותו הכינוי הזה שהבאת לו, תגיד בן כמה אתה? ההודעות שלך ממש שטחיות, אני לא אתפלא אם מדובר בילד שאין לו חיים וכל מה שהוא עושה זה לבוא ולצחוק על פורומים אחרים, תלמד, אולי הפורום הזה יעזור לך קצת חוצמזה שכן, ביסודי אולי זה מתבטא יותר אבל בחטיבה, הבנים לא יתנשקו עם ה"חננות" ויש בנות שהבנים מחכים בתור ויש בנות שכל השכבה עושה להם את המוות בתיכון יש בנות שהבנים מתים לדפוק אותה אחד אחד (סילחו לי על הביטוי) ובנות שהבנים לא ירצו לגעת בהם גם בטלפתיה וזה לא נגמר, יש גם בצבא, והלאה אז תחשוב טוב טוב לפני מה שאתה כותב כי יכול להיות שאתה בנאדם שכל השכבה קוראת לך סוס ואתה גירלז מאגנט או מצד שני אחד שאנשים מעדיפים לשכוח שאתה קיים, ובנות שומרות על רדיוס ממך
מקווה שהבהרתי את עמדתי

אתה דביל מהשו' אששששששששששששש

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סאבלימינאל מעל הליגה שלי
LOL אהבתי... חחח אני נכנס לכרטיס האישי שלך ורואה את הגיל שלך. מעדיף לא לענות

gloom

New member
תאמיני לי שכול מי שלא../images/Emo66.gif

רוצה לגעת בבנות (אלא אם הם סופר סופר ספר מכוערות ויש רק 2 כאלה בכל השכבה שלי) אז הוא הומו ותאמיני לי שכולם מתאימים לי חוץ מהפרכות שבטח אופטיקאי הזה מאוהב בהם

חחח אני רואה פה ילדים בני 7

מזיינים ת''שככל חחחחח בטח האופטיקאי הזה מאוהב בהם... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווו אתה ממש רקוב

gloom

New member
מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifאם אמרת שזה פורום ../images/Emo66.gif

עלוב אז למה אתה ממשיך להיכנס אליו
למה
סתום ולך להביא ביד כי אף בת לא תרצה אותך תגיד התנשקת כבר
אני כן לך תקנא לך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

LOL ידידי... בוא לא נדבר מה אני עשיתי חתיכת מפגר. אתה ילד מסכן בן 10.שב בשקט יחתיכת מתלהב. מה אני בגיל שלך יאלללה סע סע מפה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התנשקת כבר??? חחחחח איזה קורע אתה. איזה טמטטטטטטום. טוב ילד בן 10 מה אני מצפה. לך לך שחק אמת או חובה

חחחח חמוד אתה יודע מה זה

להביא ביד בכלל? חחח. "אני התנשקתי כבר-תקנא". חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה מטומטם

gloom

New member
אני בן 14 יא מתלהב מפגר../images/Emo66.gif

יואני יכול להיות אבא שלך
אה סליחה טעות שלי אני באמת אבא שלך אמא שלך היא מלח הארץ

gloom

New member
למה בן כמה אתה יטיפש../images/Emo66.gif

אני יודע שאתה יושב לבד ביית ורואה ערוצים טורקיים כי מה לעשות בנים טורקיים עושים לך את זה ואז לי שום כונה אתה מכניס את היד שלך למכנסיים ומביא ביד אבל עדיין לא ענית לשאלה שלי אם זה פורום עלוב למה אתה ממשיך להיכנס אליו

p r u d e n s

New member
כל הכבוד!../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

אופטיקאי1 אמר את דברו, עכשיו כולנו נסגוד לו ונסגור את הפורום המטופש הזה! תגיד, על מי אתה עובד?

חחחחחחחחחחחחחחחח

חתיכת פוסטמה שבי בשקט. טוב מה אני מדבר עם ילדים בני 12...חחחחחחחחח LOL

p r u d e n s

New member
אני אכן יושבת בשקט../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif

בשיחות וירטואליות אין צורך בדיבור. יש לך בעיה עם העובדה שאני בת 12? כי זה לא ישתנה עד השנה הבאה. ואם לדבר איתי זה למטה מכבודך הענקי- אל תדבר. אף אחד לא מכריח אותך. פוסטם!

למעלה