תגידו, מה בסוף עם המפגש? ויתרנו?

קדימה ...מתי? לפני חנוכה? בחנוכה? אחרי חנוכה

???????????????? או בשנה הבאה

feyoula

New member
יאללה חנוכה, למה לא?

לי זה אפילו ממש סבבה כי בחנוכה בבר אילן לומדים עד הצהריים בחנוכה. (אם אני זוכרת נכון ...)

חנוכה??? לא פייר...לא מסכים ולא מסכים ../images/Emo3.gif

גם אני חושב שהגיע הזמן לערוך את המפגש וכשדבי טיילה לה בסימטאות ילדותה במרוקו חגיתוי אף העבירה לי מסר שאולי אקח על עצמי לנסות ולהזיז את האירוע הזה על מנת שגם יקרה בפועל!!!!!! אבל למה דווקא ב ח נ ו כ ה???? הרי הכוונה היא שיגיעו כמה שיותר חברים למפגש ואני מתאר לעצמי שרובנו עובדים ומתרוצצים מהופעה להופעה בחג וגם אלה שלא מלאים בעבודה בוודאי מופיעים במהלך ימי החג-מה שיהפוך את קביעת התאריך לקשה ולמפגש לא יוכלו להגיע רבים.... מה עוד שלהזכירם אם רוצים לבקש מאילן שיעזור לנו וינדב מקום למפגש,גם זו בעייה בחג מאחר ויש במרכז אירועים והופעות במסגרת אירועי: "אורות,צללים וצלילים" אז מה דעתכם על אחד מימי השבוע שקודם לחנוכה?? ( 14-20.12) תתחילו לזרוק תאריכים ובואו ננסה לתאם ולהרים את המפגש שבת שלום לכולכם

לי אין בעיה ...מה דעתכם על ה14-12 או ה15-12

או ה17- 12. 17-112 יום א' 14-12 יום ב' 17-12 יום ד' אני יכולה להזמין אתכם אליי הבייתה ולארח אתכם כמיטב המסורת........ אלא אם כן תחליטו אחרת ..... שבת שלום דבי

גליתוי

New member
../images/Emo45.gifאיזה יופי!

אני אשמח להצטרף דבי, אלייך הרבה יותר נוח לי להגיע מאשר לחולון...יהיה כייף להתארח אצלך בשנית! אני יכולה בימים א' וב' ביום ד' אני לא אוכל להגיע כי אני מעבירה חוגים אחרי הצהריים. הכי טוב לי זה חמישי, סופשבוע מאפשר לנוח אחרי יום עבודה ונסיעה ארוכה. אבל אם זה לא מסתדר אז גם הימים שציינתי קודם אפשריים. להתראות! גלית

נכון שהיית בחולון בכנס של כל הספריות ?../images/Emo8.gif

פתאום הפטריה נראית לי מוכרת, ונדמה לי שישבנו שם , בשוק הזה, שאני כל כך סובלת בשכמותו, זו מול זו... או כמעט...

אני גרה בצור יגאל -כוכב יאיר. בכביש 6 יוצאים

במחלף אייל ותוך 3 ד' הגעתם אליי.....מעוניינים?

Inbal Amar

New member
גם אני אשמח להגיע

דבי, את נמצאת איפשהו באמצע מחברת בין הצפון למרכז, יהיה הרבה יותר קל להגיע אלייך (בייחוד לחזור בחושך) אבל מה שתחליטו, הבעייה שאני פנוייה באותו שבוע רק ביום א' 14.12 (מסיבות חנוכה בגנים מתחילות לפני חנוכה) אם יסתדר לכם אשמח להצטרף ואולי להביא איתי כמה מהצפון שקשה להם להגיע.

feyoula

New member
מבחינתי -סבבה

תצטרכי רק להסביר איך להגיע... :) אני מומחית בלהתברבר

לדבי ולכולם!!!! לגבי המפגש!!!! חשוב!!!!!

אין לי בעיה עם אף אחד מהתאריכים שהועלו כאן מציע שנחכה עוד יומים שלושה לפני שנסגור תאריך סופי על מנת לאפשר לעוד חברים להגיב ולתת "אילוצים" על מנת שנצליח להרים מפגש מוצלח וגדול עם כמה שיותר משתתפים!!!!! גם לגבי המיקום אין לי בעיה (למרות שאין לי רישיון וחולון יותר נוח לי) אני אשמח להתארח אצלך דבוש,בתנאי כמובן שאת מתחייבת למלא את הבית בבובותיך השונות על מנת שתהיה לנו תערוכה כמו במרכז ושתסכימי לרשימת הדרישות שלי שאשלח לך, כראוי לכל כוכב שמגיע להתארח
לגבי הנסיעות.... כמו ש lnbal הציעה וכל הכבוד לה על כך,להביא אנשים מאזור הצפון (אני מנדב גם את אבישג,ללא ידיעתה,למעונינים בטרמפ מאזור הצפון) אם יש מישהו מאיזור ת"א והמרכז שמעוניין לבוא למפגש והוא בעל רכב נשמח אם יספר לנו כדי שנוכל לצרף אליו אנשים נוספים שאין להם איך להגיע (לא בטוח שאני צודק אבל נראה לי,לפחות לפי הגיל,שגם לעומר ורועי לא תהיה דרך להגיע ובוודאי גם לנוספים מאיזוריינו) אני גם אנסה לבדוק אם יש חבר בעל רכב שיסכים להיות הנהג עבורי ועבור עוד חבר'ה מהפורום אז יאלל'ה דברו כולם,תגידו,תציעו ובואו נרים את המפגש הראשון כדי שנוכל להתפנות כבר גם למפגשים הבאים שיבואו עלינו לטובה

ooommmr

New member
הלווו!!! הלו!!! אני בשיעור 23 ואחרי תאוריה...

חחח....סתם..תודה דודי על הדאגה..! עומרי

למעלה