לדבי ולכולם!!!! לגבי המפגש!!!! חשוב!!!!!
אין לי בעיה עם אף אחד מהתאריכים שהועלו כאן מציע שנחכה עוד יומים שלושה לפני שנסגור תאריך סופי על מנת לאפשר לעוד חברים להגיב ולתת "אילוצים" על מנת שנצליח להרים מפגש מוצלח וגדול עם כמה שיותר משתתפים!!!!! גם לגבי המיקום אין לי בעיה (למרות שאין לי רישיון וחולון יותר נוח לי) אני אשמח להתארח אצלך דבוש,בתנאי כמובן שאת מתחייבת למלא את הבית בבובותיך השונות על מנת שתהיה לנו תערוכה כמו במרכז ושתסכימי לרשימת הדרישות שלי שאשלח לך, כראוי לכל כוכב שמגיע להתארח
לגבי הנסיעות.... כמו ש lnbal הציעה וכל הכבוד לה על כך,להביא אנשים מאזור הצפון (אני מנדב גם את אבישג,ללא ידיעתה,למעונינים בטרמפ מאזור הצפון) אם יש מישהו מאיזור ת"א והמרכז שמעוניין לבוא למפגש והוא בעל רכב נשמח אם יספר לנו כדי שנוכל לצרף אליו אנשים נוספים שאין להם איך להגיע (לא בטוח שאני צודק אבל נראה לי,לפחות לפי הגיל,שגם לעומר ורועי לא תהיה דרך להגיע ובוודאי גם לנוספים מאיזוריינו) אני גם אנסה לבדוק אם יש חבר בעל רכב שיסכים להיות הנהג עבורי ועבור עוד חבר'ה מהפורום אז יאלל'ה דברו כולם,תגידו,תציעו ובואו נרים את המפגש הראשון כדי שנוכל להתפנות כבר גם למפגשים הבאים שיבואו עלינו לטובה