תגידו, מה בסוף עם המפגש? ויתרנו?

בכייף עומרי וסחתיין גבר,אתה בדרך ל...../images/Emo73.gif

ואז תוכל להסיע אותי לאן שארצה,איזה כייף לי!!!!!!! ראיתי שאתה לא יכול ביום ראשון ויש אחרים שלא יכולים בימים אחרים אז אל דאגה אני אחשוב על פיתרון שיאפשר לך ולכמה שיותר להשתתף,מה? מפגש ולא נפגוש גם אותך??? לא נשמע לי...

ooommmr

New member
חחחח...בכיף!

אכן פתרת את הבעיה! אשמח להגיע =] עומרי

קחחחח....feyoula פנוייה במרכז..קחחח עבור...

תודה על ההתנדבות המיידית!!!! אני מתאר לעצמי שזה אומר שמלבדך יש מקום לעוד 4 נוסעים (אלא אם את מגיעה עם עוד אנשים...) בכל אופן אנשים, אם אתם מעונינים בטרמפ עם feyoula-נא להרשם אצלי!!! אני רק מקווה שנצליח למצוא תאריך שיתאים לכולם....... למי שלא הבין, הקחחח (מכשיר קשר)

ממש יפה!גם מנדב אותי וגם יורד עלי...../images/Emo191.gif

וחוץ מזה, בלי דמיון מופרך, איך היינו כולנו עוסקים במה שאנחנו עוסקים? ובכלל, הפטריה נראתה לי מוכרת ולא דבי..... זה לא נשמע עוד יותר גרוע?!?! אין לי בעיה עם המיקום- זה רחו' וזה רחוק...ואני מוכנה לאסוף טרמפיסטים...

הכל ב../images/Emo23.gif וב../images/Emo151.gif

הכל באהבה ובהומור....חוץ מזה אני אשם שאת עושה פאדיחות??? ואכן זה שהפיטריה נראתה לך מוכרת (ולא דבי) נשמע הרבה הרבה יותר גרוע..... יופי,עכשיו הרסת לי מוניטין שבניתי בעמל רב במשך 4 חודשים בפורום הזה, חכי,חכי...התביעה בדרך!!!

איזה בושות איתך......

לא סיפרתי להם על "בעית הדימיון המופרז שלך" על ההתחלה היית חייבת לדמיין שפגשת את דבי בכינוס ואף ישבת קרוב אלייה? ועוד לספר ליד כולם??? מה יהיה איתך אבישג?????
שלחתי לך מייל

חחחחחחחחחחחהקרעת אותי מצחוק דודידו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בהקשר למפגש אחכה לתגובת כולם....לאילן דרך אגב הכי קל...הוא גר לא רחוק ממני..... מחכה בסבלנות

דרך אגב אילן...הצלחתי להשיג את יניב והוא יגיע

להצגה. תודה רבה על ה........................כל. דבי

גליתוי

New member
כמה נחמד!

למצוא עוד בובנאים שמגיעים מהצפון, גם אני מציעה טרמפ למי שצריך... יש לנו גם דרומית אחת? מהמדבר... בכל אופן יום א' יכול להתאים גם לי. להתראות גלית

למעלה