תגידו , מה דעתכם על החמות

עלמה 3

New member
תגידו , מה דעתכם על החמות ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

ששומרת לויאליות בקנאות לסיבוב הראשון של בנה, והסיבוב השני, הילדים והאשה בפרק ב' הם מחלקה שניה ובעצם מגיע להם פחות. האמת שלאחר שנים רבות חל מפנה חד בהתנהגותה.. כל פעם אני צובטת את עצמי, ולא מאמינה ושאולת מה נהיה ! איך זה אצלכם

עלמתי

אני לא דוגמה מפני שאין לי חמות ,יש לי חמות חורגת ,שלה בעצמה אין ילדים והייחס שלה לפיצי שלי הוא שואף לאפס,מתעניינת רק בנכד הראשון . ההפסד כולו שלה,אך אני לא שופטת אותה רק מרחמת היא מאד זקנה ומאד לא בריאה.

azaria

New member
אני בכלל אין לי חמות.

לא מבין את כל הבדיחות האלה על החמות הנוראה. ועל כסא החותנת (ממש יש קקטוס שנקרא כך!) חמותי אשה נהדרת. הקשר שלי איתה חם והדוק ואוהב. אני ממש מרגיש בן בית אצלה. טוב, כמעט. ולגבי השוואות לסיבוב הראשון? יש הזדהות גדולה עם אישתי, ומאחר והיא בחרה לנטוש את אדון סיבוב א' אז הוא אוטומטית ברשימה השחורה. חוץ מזה יש לחמותי כמה דברים עליו גם בזכות עצמה. מאותה סיבה, מאחר והבת שלה בחרה בי לסיבוב ב' אני אוטומטית ברשימת הטובים. (ואני חושב שעם השנים הי גם מצאה כמה דברים חיוביים בי בזכות עצמי
) נהיה אצלך מפנה לאחר שנים? מזל טוב! אני מבין שהמפנה היה לטובה. אצלי אני מקווה שלא יהיה מפנה, כי טוב כבר ככה. מפנה יוכל רק להרוס.

עלמה 3

New member
../images/Emo6.gif כן אני מכירה את הקקטוס הזה ../images/Emo6.gif

כן, בהחלט אפשר לומר מזל טוב
אומנם לקח זמן..אבל גם זה טוב. אני לא התכוונתי לעלות בדיחה, מאד התכוונתי לשאלה. ואני מאד שמחה שיש לך מערכת יחסים טובה עם החמות
ללא קשר לסיבוב.

azaria

New member
הבנתי שאת שואלת.

ציינתי שאני לא ממש מבין את הבדיחות, רק כדרך להמחיש עד כמה חמותי איננה חמות "קלאסית". כזו כמו שבבדיחות.

עלמה 3

New member
עזריה, בודאי שהיא "קלאסית"

הרי יש חמות שהם כמו כסא החותנת, כמו שמכל דבר יש ויש מכל הסוגים וכל המינים.

חותנת????.

שלי מתנהגת די יפה, אבל...... אחת לחצי שנה, היא אומרת לי עד כמה זה שבר אותה שרגיעון התגרש. ולמה זה מגיע לה. ואני בולעת רוק ורוצה לשאול: כאילו, דא???? למה אני עז? למה? את לא מאושרת שהוא מאושר מזה שהוא התחתן איתי? את לא מאושרת מהנכד שיש לך ממנו וממני? אבל אני שואלת בלב. אז היא לא יודעת. וכל חצי שנה בערך, זה חוזר על עצמו....

עלמה 3

New member
זהו יעלי, זה פתאם נראה לי מוזר

שהיא הפסיקה פתאם לדבר על גרושתו, והילדים אצלנו זה היה כמעט כל מפגש. למה זה שובר להם את הלב , אם הסיבוב השני יותר מוצלח מהראשון ? יש לך תאוריה ?

עלמה, זו תאורייה שנוסדה ב....

ארץ הקודש - פולין.... ולצורך העניין גם מרוקו היא ארץ קודש מתאימה בדיוק... לגופו של עניין, אני חושבת שזה דור אחר, שחלק מהעניין זה השמרנות והתחושה שאיך יכול להיות שזה קרה ואיך חבל שהמשפחה התפרקה והילדים סובלים והילד החדש לא מכיר את השניים הישנים ויש בלגן והבן שלה (של חמותי) סובל כי הוא צריך לשלם מזונות וחבל על ההוצאות הכספיות האלה, ו.. ו.. ו... אין לזה סוף. נראה לי שהן היו מעדיפות שלא יהיו זעזועים במערכת. זה לא שהן חושבות שהכלה הקודמת הייתה טובה ושווה יותר. אני משוכנעת שלא. אני גם יודעת שחמותי יודעת שהיא הייתה מפלצת לא קטנה ושהבן שלה סבל ממנה. אבל איך שאני מבינה את זה,זה מין בכייה על חלב שנשפך. כאילו שחבל שזה בכלל קרה. מין סוג של פולניות כזה: "למה זה מגיע לי" ולמה לשכנה שלי אסתר ולדודה שלי מרים, לא קרה דבר כזה במשפחה.... פחחחחח...
מה 'כפת לי. מה אני, אשנה אותה עכשיו, בגיל שלה? שתהייה בריאה. העיקר שהבן שלה מאושר איתי ואני איתו.

בונוסית

New member
יעלי הרסת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל כן יכול להיות משהוא בתאוריה הזו.... אני מאוד אוהבת את חמותי. באמת. היא אישה עם לב ענק (תלוי למי) ואנחנו מסתדרות מצויין. קרובה עליה מאוד ומתגעגעת כשאנחנו רחוקות. אבל כבר היו מקרים שהיא זרקה כול מיני חצים קטנים. פעם, אחרי שהתחתנתי עם הבן שלה היא סיפרה לי שבהתחלה היא הייתה חשדנית כלפי, בגלל פער הגילאים, בגלל החשש של איך אני יטפל בנכדים שלה וכו'.אני ממש הופתעתי כי לא ידעתי שהיא הרגישה ככה. היו פעמים שהיא ספרה כמה היא אהבה את הX (למרות שבעלי נשבע שלא היה ולא נברא) היום אחרי שנולד הנכד המשותף (שהיא משוגעת עלו)זה כבר לא ככה. היא בעצמה אמרה לי פעם שהיא נדהמת איך הוא איחד את כולם...

azaria

New member
בונוסית, אלה לא בהכרח חיצים.

אחרי שהתחתנתם היא הכירה אותך כבר יותר זמן ויותר טוב. היחסים ביניכם התקרבו כל כך שהיא הרגישה שהיא יכולה להיות גלויה איתך. עד כאן הכל טוב ויפה ומחמיא דווקא. מה שהיא אמרה לך בגילוי לב שכזה היה שבהתחלה היא הייתה חשדנית כלפיך. ועוד בגלל דברים אובייקטיויים כמו פער הגילים וחשש מפני דברים לא נודעים לגבי העתיד. לא משהו אישי כלפייך בכלל. ומה עוד שכל חששותיה התבדו ולשמחתה התברר שהכל טוב. רואה? וזה עוד בלי להרכיב את המשקפיים הוורודים. מספיק להביט בלי המשקפיים השחורים.

עלמה 3

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאהבתי את הבדיחה עם הבן

והעניבות ... גדול ...גדול

פרח 11

New member
ואצלנו, שום מילה על פרק א'

כאילו לא היה. שכחו ממנו
ממש לא נראה לי, פשוט נגמר מכוער, לא רוצים להיזכר. האמת, גם לי יותר קל כך. אין מה לבחוש בעבר, אנחנו חיים את ההווה לא? באמת שאלה חשובה שאלת עלמה, היא העלתה אצלי שאלה נוספת: לא קצת משונה שלא מדברים על זה בכלל?

עלמה 3

New member
פרח, למה , משונה עדיף שלא.. אני

חושבת שהם מכבדים את מקומך ומקבלים אותך ואכן אין צורך ללוש את העבר, ואם יש בינכם קשר טוב ופרק א' אינו משפיע על מערכת תקינה, אז מה טוב.

blonda3

New member
מוזר....

אבל אולי היו שם ביניהן יחסים כאלו נפלאים שהחמות לא רצתה לקלקל ואולי גם בגלל שהיא רצתה להמשיך להיות בקשר טוב עם הילדים-הנכדים שלה.... וזאת זכותה. זה גם ענין של כימיה בין השתיים אולי היא אהבה אותה יותר זה לא קשור לפרק א או ב לדעתי..... המפנה החד שחל-הוא לטובתך או לרעתך? השאלה מה את עושה בכדי לקרב אותה אליך... ולפעמים זה לא תלוי בנו אז פשוט צריך להשלים עם מה שיש.... ואולי-אם היא בקשר טוב איתה אז קשה לה בו זמנית להיות גם בקשר טוב איתך בגלל המצב..... אולי?

למעלה