תגידו , מה דעתכם על החמות

*יערית

New member
רק על חמותי לספר ידעתי...../images/Emo132.gif

מה אומר ומה אספר.... אין! נאדה..הקשר היחידי הוא טלפונים שאני מרימה בחגים לאחל חג שמח בכל זאת מכבדת את מעמדם כסבא וסבתא לילדיי,כשהילדים שם מתקשרת פעם אחת לוודא שהאדמה לא רועשת.. זהו! באמת....שקט אלחוטי וגם מחשבתי..הם מעולם לא נכנסו לחיינו, מה גם לא שמעתי שאמרו על הפרידה משהו...החזרתי אותו ב
הביתה וזה מה שחשוב יותר

החתולית

New member
אצלי זה קצת מסובך...

בעצם, כמעט הכל מסובך אצלי :) חמותי לשעבר, גרה שני מטר ממני, באותו קיבוץ - כמו גם גיסתי לשעבר, האקס שלי וזוגתו, הבת דודה לשעבר (אופס... הנה עוד פרט עלי שלא ידעתם). היחסים איתם ידעו מעלות ומורדות לאחר הפרידה, ועכשיו הם נוחים, רגועים וידידותיים ברמה שאינה מעיקה. אני מקפידה להתקשר בימי הולדת להגיד מזל טוב, לקנות מתנות קטנות בראש השנה וכאלה דברים. הם מצדם תמיד שמחים לעשות בייבי סיטרים. חמותי לעתיד (כך אני מכנה אותה, למרות שהוא עדיין לא כרע ברך וביקש את ידי) גרה רחוק ממני. היא מחבבת אותי, משוחחת איתי בנעימות כשאנחנו באים לביקור, ומקבלת אותי בנחמדות בלית ברירה, משום שהיא יודעת שלבן שלה טוב איתי. אני מבינה את הקונפליקט שלה, אחרי הכל, אני מבוגרת מהבן שלה ב- 12 שנים, אני גרושה עם ילד והוא רווק, והיא חושבת על הקשיים הניצבים בפנינו (כאילו שאני לא חושבת עליהם). בקיצור... בינתיים הצלחתי לשמור על יחסים טובים עם הלשעברית ועם העתידית, ואני מקווה שהדברים יישארו בדיוק כך, בלי שינויים משמעותיים. אמרתי לכם שאצלי זה לא פשוט, נכון ?

חמותי ואני.

טוב היא לא רצתה אותי מתחילה.גרוש+2 שהתחתן עם הבת רווקה שלה ובלי גרוש על הנשמה.הם עשירים יחסית.היא מאוד בתוך חיינו אבל מי שאשמה זאת אשתי שמכניסה אותה לחיינו.זה שהיא עוזרת בקנית דברים לנכדים שלה או עוזרת לנו היא חושבת שמותר לה הכל. אני מאלה שהתחתנו עם החמה. גם במפגשים הכל צביעות: חיוכים דיבורים רק לצאת ידי חובה כמה שעות וללכת. אם אני אומר משהו לאשתי עליה ישר תוקפת אותי. הצעתי לאשתי שתשכב עם אמא שלה ושתבוא לחיות איתה ועם הילדים. אני אצא לפנסיה מוקדמת.מזלי שלא מתראים הרבה.

yogibear

New member
מותר גם לגבר לענות????../images/Emo8.gif

ואם אסור??? אני בכ"ז עונה...
מאז עזבתי את הבית, אני מוקצה. מה מוקצע, מצורע. אתמול בערב, החזרתי את הילד לבית אימו... התעכבתי דקותיים, פתאום .... דפיקה בדלת... אני הכי קרוב לדלת... מציץ דרך העינית ... ו
זו גיסתי ... פתחתי את הדלת ... יאאא
לא ידעתי שאנטרטיקה באה לביקור בישראל ... מזל שלאנטרטיקה לא היה נבוט ביד
. נפרדתי מהילד לשלום והלכתי משם.... אגב, גיסתי הגדירה אותי בזמנו כחבר הטוב ביותר שלה שכן דיברנו על כל דבר שבעולם, והייתי לה אוזן קשבת וכותל מערבי. היום היא היתה שותלת אותי בכותל.
מה לעשות שעבר ביננו
ענק... מילא...

yogibear

New member
אופסיייי ... רגע ...

כל שכתוב לגבי גיסתי ... נכון גם לגבי חמותי כמובן... זה מה שקורה כשממהרים לתת תשובה ...

עין 3

New member
אח, חמותי חמותי....

מצאתם את מי לשאול. כל הוותיקים כאן מכירים את חמותי מזמן. לצערי לא הסתדר לה להגיע למפגש האחרון בגלל זה היה קצת משעמם...
בשנתיים הראשונות לנישואינו (הכרנו חודש אחרי שקיבל את הגט), גם גיסתי וגם חמותי עוד היו בקשר עם ה
ית של בעלי. האמת שזה הפריע לי כי אין להם ילדים משותפים אז למה זה טוב? חמותי לא סבלה אותה במשך כל תקופת הנישואין אז מה הקטע? היא היתה מגיעה לפני כל חג ומביאה לחמותי מתנות יקרות. לאט לאט הקשר התנתק עד שיום אחד נודע לי במקרה שגיסי עדיין בקשר איתה. רמזתי לבעלי שאני חושדת (לא רציתי להגיד שאני יודעת כדי לא לחשוף את המקור) והוא לא העלה על דעתו שיכול להיות שזה נכון. יום אחד הוא חזר הביתה עם פרצוף "תשעה באב" וכששאלתי מה קרה הוא סיפר לי שאחיו בקשר עם ה
ית שלו. כמובן שהתאפקתי לא להגיד לו: אמרתי לך... אני חושבת שגיסתי (אחות של בעלי) עד היום יותר מחבבת את הראשונה מאשר אותי, כי (כפולניה ידועה) היא מעדיפה אנשים עם כסף ובעיקר אנשים שיודעים להעריך כסף... שתיחנק היא והכסף שלה!

עלמה 3

New member
../images/Emo6.gif עין הרגת אותי ../images/Emo6.gif חבל מאד

שחמותך באמת לא הגיע למפגש, אבל אפשר לקחת אותה בחשבון בפעם הבאה

rolan

New member
עין... עין...

במיוחד בשבילך הבאתי לינק על אמהות פולניות... תסתכלי בשרשור הזה למעלה...

עין 3

New member
כבר הדפסתי ושמתי בתיק...

אין לי זמן לקרוא את זה בעבודה כי אני עסוקה עד מעל לראש ב... הכנות אחרונות לקראת האירוע במוצ"ש... דווקא קיבלתי מיעלי טיפ נהדר לקייטרינג וכבר הזמנתי אותם.

סול11

New member
מה אני לגיד

החמות פשוט נהדרת קבלה אותי כבן ולא כחתן יחסה לילדי כמו לנכדייה.ולמרות הקרע ביני לבין בתה ממשיכה לדרוש בשלומי.

ליזי38

New member
חמותי (שהיא לא באמת חמותי)

מתאפקת לא לדבר על הסיבוב הראשון למרות שאני יודעת שזה אוכל אותה. קיבלה אותי ואת כל החבילה (שלושת ילדיי) כאילו טיבעי שלה ופיסטוק אצלה הוא ממש נסיך. חמותי לשעבר (אמא של ה
שלי בכלל לא מדברת איתי ואין לה שום קשר לילדים כמו גיסתי

למעלה