תגידו מה הדיסק הכי טוב שלהם?

JonyH

New member
ווטרס מנגן על טובה בקליפ של

ווטרס מנגן על טובה בקליפ של Jugband Blues אני חושב... או שזה מישו שממש דומה לו.

mashina17

New member
איזה שירים יש עוד בסגנון הזה?

אהבתי את הדיסק wish your were here יש בו שירים ממ אלופייייםםםם מהפעם הראשונה התאבתי בדיסק הזה רק חבל שהוא קצר :( וחלק מ DSOTM וממש מעט מ "החומה" לא אהבתי את הסגנון הזה הרוב שם סתם דיבורים לא ממש התחברתי לזה יותר נכון התאכזבתי לעומת DSOTM ו- WYWH איזה דיסק עוד יש טוב שלהם בסגנון של WYWH ו- DSOTM ?

oribarak

New member
עוד משינאיסט?כבוד!

ועוד דיסק כזה?אממ...יש את animals שזה דיסק אדיר שלהם...יותר קצבי מאשר האחרים ויש את meddle שאולי אתה תאהב, 5 שירים יפים קצרים, והשיר השישי הוא 23 דקות...יבהיל אותך בהתחלה אבל אל תדאג ותנסה לשמוע שוב החומה מההתחלה עד הסוף...אני חושב שכולם לא התחברו לזה בפעם הראשונה

mashina17

New member
שמעתי שוב את the wall!!!

והפעם גילתי עוד שירים שבפעם השניב יותר התחברתי והשירים המועדפים עליי משם הם: the thin ice כמבון החומה 3 חלקים The Happiest Days Of Our Lives Mother Goodbye Blue Sky Empty Spaces One Of My Turns Hey You-הכי אהבתי Bring The Boys Back Home Comfortably Numb Run Like Hell Waiting For The Worms אם יש עוד שיר יפה משם אתם יכולים בבקשה להגיד לי?

oribarak

New member
תשמע את כל הדיסק רצוף!לא שירים ככה

למרות ששמת לב לשירים היותר איכותיים באלבום..אבל לא גילית את in the flesh.... תשמע את כל האלבום!לא כיף לשמוע אותו ככה, אלבום של פינק פלויד לא שומעים בדרך כלל שירים אחדים!!!!שומעים רצוף!לפחות מהתקופה של מדאל

mashina17

New member
יש כמה שירים שלהם שמזכירים את מדנס

יש כמה שירים שלהם שמזכירים את מדנס ,מי שלא מכיר מדהס היא גם להקה בריטית ידוע בסגנון של משינה! אני מודה שמשינה העתיקו מהם כמה שירים :) אבל לא משנה , לדוגמא השיר money של פ"פ מאוד מזכירסגנון של מדנס האם מישהו מודע לזה? האם יש קשר?

weird dust

New member
מדנס הגיעו אחרי

וכן מדנס באמת השפיעו על משינה ורכבת לילה לקהיר מאוד מזכיר שם של שיר של מדנס. מאוד ייתכן שהם הושפעו מפינק פלויד למרות שאני לא מוצא הרבה קשר.

Nilla Muffin

New member
בקשר ל"החומה"

גם אני לא התחברתי ל"חומה" בהתחלה, והעדפתי דיסקים כמו DSOTM ו-WYWH, אבל אחרי כמה זמן שהדיסק שכב אצלי בארון הוצאתי אותו והתחלתי לשמוע, וממש אהבתי. זה לא דיסק שמתחברים אליו מהר, זה לוקח זמן, ונכון שהוא מלא ב"מילים" ובמסרים אבל זה חלק מהקסם שלו לדעתי. ב-WYWH השיר הכי טוב לדעתי (שני החלקים) הוא דווקא זה הארוך שלא אהבת. אני מדברת על Shine On You Crazy Diamond. כמו ברוב המוזיקה של הפלויד אותה אני מכירה, צריך להקשיב לשני החלקים כמה פעמים, ולהתעמק בהם בכדי להתחבר אליהם ולהבין אותם. אני אישית חושבת שהיצירה הזאת מדהימה, אף שיר לא עשה לי את מה שעשה SOYCD..בקיצור, אפילו שאין בו הרבה מלל אני לא חושבת שזה גורע מהשיר ולהפך, אחרי שנה שאני מקשיבה לדיסק לפחות כמה פעמים בשבוע אני בכנות יכולה להגיד שהוא מושלם בדיוק כמו שהוא. אז קח את הזמן, תתעמק גם ב"החומה" וגם בSOYCD ותראה שלא תצטער. Muffin

mashina17

New member
איזה שיר שלהם אתם הכי אוהבים?

חייב להיות לכם איזה שיר שאתם הכי אוהבים!!! תתנו פה 3 שירים!! , אני הכי הרבה אוהב את אלה (רק אתמול התחלתי לשמוע פ"פ ואין לי עדיין את כל הדיסקים שלהם) 1) have a cigar 2) welcome to the machine 3) hay you כמובן שיש עוד אבל אלה הכי טובים לפי דעתי מה שלכם?

רותם ע

New member
על קצה המזלג אני אומר-

shine on.. wish you.. comfortably numb nobody's home [משהו כזה] breath
time fearless וechoes [ועדיין לא שמעתי מלא דיסקים ;[]

Fatach

New member
ואוו!

אני חולה על Nobody Home, ואפילו למדתי לנגן אותו בפסנתר, למרו תשאני גיטריסט

oribarak

New member
כנ"ל, רק שקשה לי עם מפתח פה

באנה אני מכור למדתי לנגן את כל דארק סייד כמעט על חשמלית..אני יודע את כל הסולו של שיין און!!!! אני זוכר כמעט את כל החומה בעל פה!בנגינה כאילו

Fatach

New member
האמת

שאני די רק מנגן את האקורדים ומאלתר אליהם, מאיפה השגת את התוים של זה?

One Echoe

New member
גם אני יודע את הסולו של שיין און.חח

אם ציףציף תסכים אני אפתח שרשור ואביא לכם לינק של הקלטה... ו..משמיעה..

holo

New member
יש לו חוברת תווים טובה לאללה

של החומה, ותאמין לי היא טובה, כל פרט כתוב שם. לא פלא שהחוברת כזאת גדולה..

למעלה