תגידו מה יש לכם חבורה של חולמנים? כנסו מהר!

• פותח הנושא jinus
  • פורסם בתאריך

jinus

New member
תגידו מה יש לכם חבורה של חולמנים? כנסו מהר!

יש כבר תאריך מדוייק להופעה בארץץץ!!! מכירת הכרטיסים החלה כבר לפני חודששש! אני וחברים שלי כבר קנינו מה איתכם? הם מופיעים ב18 לאוגוסט בביתן 1 בגני התערוכה ת"א מצורף בזאת לינק לאתר הרישמי של הלהקה עם כל התאריכיםם המדוייקים של ההופעות שלהם. תיכנסו לקניית כרטיסים להופעה בישראל, וזה יכניס אתכם לאתר של הדרך לרכישת כרטיסים! למה אתם מחכים? אתם ישנים בעמידה! נא לפרסם ולרוץ לקנות. עדכנו אותי מי קנה חברים.. בהצלחההה! =]

orLeto

New member
מי לא יודע ולא קנה??

אני קניתי ממזמן..אני רק צריכה למצוא זמן לאסוף אותו.... וכולם בפורום יודעים תפרטים...חחח....:D

DarkSecretLove

New member
אני לא חושבת שאנחנו החולמנים פה

כבר כמעט כולם פה בפורום בעלי כרטיסים להופעה.. הגיע הזמן להתעורר מהחלום שלך

DarkSecretLove

New member
לפי מה שהדרן אמרו בינתיים

כ60% מהכרטיסים נמכרו כבר..אבל ככה נאמר לנו לפני כחודש. אני אשאל מחר מה המצב שם..אעדכן אתכם אחר הצהריים.

DarkSecretLove

New member
אוקי

ביתן אחד יכול להכיל בין ב3 ל4 אלף איש.[שוב לפי מה שנציג מהדרן אמר לי] שאלתי אותו גם מה מצב מכירת הכרטיסים והוא אמר לי שנמכרו רק כ800 או 1000 כרטיסים,שבדוגרי זה כלום.

מה?@#$%^&^ לא הגיוני בעליל!!!

אני כבר לא סומכת על אף אחד, כי באלייב אמרו לנו משהו אחר. חוצמזה אם באמת היה להם קשה במכירות הם היו כבר מציפים את כל ת"א בפוסטרים

RenanaD

New member
אל תתרגשי, יש לי תחושה שזה יוזר שהדרן פתחו

כדי לעודד את מכירת הכרטיסים שנשארו

DarkSecretLove

New member
כן היתה לי הרגשה כזאת מהרגע שקראתי את זה

אבל לייתר ביטחון הגבתי =)

TA127

New member
עכשיו שחושבים על זה זה בטוח מה שאמרת

אבל חשבתי שכמעט נגמרו הכרטיסים...כמה נשארו בעצם?

DarkSecretLove

New member
אני לא יודעת

לא הצלחתי לתפוס אותם היום. אנסה ביום ראשון שוב. אני מקווה שהמספר עלה מאז שאנני ביררה,אין לדעת.

HARMONY224

New member
באחד מהמוספים של סוף השבוע במעריב, אני

לא זוכרת איזה מהם...

מיה 1342

New member
../images/Emo207.gif בקשר למאחורי הקלעים

דיפדפתי כמה עמודים אחורה פה וראיתי שמישהי שאלה אם יש כרטיסי VIP כדי לראות את הלהקה מאחורי הקלעים, ומישהי ענתה לה שלא, אבל נסתמך על המזל. למה הכוונה? איך אפשר לראות אותם מאחורי הקלעים בלי כרטיס מיוחד?

למעלה