תגידו מה יש לכם חבורה של חולמנים? כנסו מהר!

• פותח הנושא jinus
  • פורסם בתאריך

Why So Serious

New member
היא התכוונה שהיא מקווה שהם יצאו

כי בד"כ הם יוצאים אחרי הופעות לחתום ולהצטלם וכו'.

DarkSecretLove

New member
אין כרטיסים VIP

להופעה אצלנו אין כרטיסי VIP,מה שהתכוונתי זה שאחרי כל הופעה,במיוחד במקומות שהלהקה עוד לא הייתה,הם יוצאים כולם אחרי ההופעה לאיפה שהמכוניות והמשאיות שלהם חונות ושם הם נפגשים עם מעריצים ומצטלמים עם כולם. אני מקווה שהם יחליטו לעשות את זה גם פה.

מיה 1342

New member
תודה לשתיכן על התשובה :) ועוד שאלה-

כמה זמן לפני מומלץ להגיע להופעה? (אני מאוד מאוד מאוד רוצה לעמוד כמה שיותר קרוב לבמה... כמו כולכן בטח XD)

Why So Serious

New member
זאת כבר החלטה שלך:)

כול אחת\אחד מגיע בשעה שונה.. אז אין לי איך לענות לך על השאלה הזו

DarkSecretLove

New member
אני חושבת שאפשר להגיע משהו כמו שלוש שעות לפני

שלוש שעות או שעתיים,כי אחרי הכל הקהל בארץ הוא לא כמו הקהל בח"ול אנשים לא ילכו לישון שם בכניסה לביתן 1.

roro361

New member
היי, שאלה בקשר למבצע של לאומי קארד

מישהו קנה עם המבצע? אחותי הלכה היום להדרן לקנות לי כי יש לה לאומי ולי אין והיא אמרה שאמרו לה שללאומי זה 187, או עם נקודות יש הנחה של 30 והנחה של 60 מ 220, אבל זה לא הגיוני כי אז ההנחה של ה-30 מיותרת. מישו קנה במבצע ויודע מה המחיר הכי נמוך? אם זה פחות 60 מ220 או פחות 60 מ187 ?

DarkSecretLove

New member
זה הולך ככה

לפי מה שאני רואה באתר של הדרן בעלי לאומי קארד יכולים לקנות את הכרטיס להופעה ב187 שקלים ואם הם מעוניינים בעוד הנחה אז יש להם הנחה של 30 ש"ח אם הם משתמשים ב1500 נקודות ו 60 ש"ח אם הם משתמשים ב 2000 נקודות מהחשבון שלהם. אני אבדוק עוד מעט ארים אליהם טלפון בשביל לברר.אז אחזור עם תשובה מהדרן. מקווה שעזרתי.

DarkSecretLove

New member
אוקי אוקי תיקון טעות

אחרי שיחה מאד מאד נחמדה עם אחד הנציגים של הדרן,[אני בהלם כמה חברותי ונחמד הוא היה] הפרטים הם ככה. לקוחות לאומי קארד יכולים לקנות את הכרטיס ב187 שקלים או בהנחה של הנקודות. אי אפשר לשלב את שניהם אלו שתי הנחות שונות.

לגולשי הפורום שלום,

כפי שציינה DarkSecretLove , לקוחות לאומי קארד זכאים לרכוש את הכרטיס בהנחה, בעלות של 220 ₪ או בהנחה של 30 ₪ ממחיר הכרטיס המקורי בתמורה ל- 1,500 נק'. 2,000 נק' יזכו את הרוכש בהנחה של 60 ₪ מהמחיר המקורי של הכרטיס. לא ניתן לשלב את שתי ההנחות, אין כפל מבצעים. לדוגמא, אם מישהי הינה לקוחת לאומי קארד ורכשה את הכרטיס ב- 220 ₪ היא לא יכולה להוסיף 3,500 נק' ולקבל הנחה של 90 ₪ נוספים. פרטים נוספים תוכלו למצוא באתר האינטרנט שלנו. תהנו מההופעה! צוות לאומי קארד online.

למעלה