תגידו, מה כואב לשמאלנים לראות נער יהודי מניח תפילין?

והם זה לא מחזק את הטענה שאין מטרתם אלא לעקור דת ישראל מעם ישראל?
המדינה קובעת ולא הדת!

למשל אם המדינה החליטה שעובדים ביום שבת ונחים ביום ראשון

זה מה שיהיה!!!

במטבח יש רק טבח אחד , השאר הם עוזרים.

אם יש 2 טבחים המטבח נשרף כי כל אחד מושך לכיוון אחר.

marabo

Well-known member
המדינה קובעת ולא הדת!

למשל אם המדינה החליטה שעובדים ביום שבת ונחים ביום ראשון

זה מה שיהיה!!!

במטבח יש רק טבח אחד , השאר הם עוזרים.

אם יש 2 טבחים המטבח נשרף כי כל אחד מושך לכיוון אחר.
מה קשור המדינה? מי דיבר עליה? לא הבנתי

marabo

Well-known member
אם אתה מניח תפילין במקום לעבוד,לשלם מיסים,ללכת לצבא וכיוצא בזה,

אז הנחת תפילין היא סמל שאתה עושה קודם מה שהדת אומרת - נאמן לממשל הדתי

לפני המדינתי.
גם אם אני שומר שבת? אוכל כשר?
כבודו במחילה מבלבל במח
מה הקשר? אני קודם כל יהודי, אני לא פשיסט שמאלני ששם את המדינה מעל הכל

ai27

Well-known member
הטיפוסים הדוחים האלו קיבלו את האינסטינקטים שלהם מהיטלר וסטאלין - אז כל דבר יהודי מעורר בהם תגובה מזעזעת

אגב,
יצא לי לקרוא דברים ממש יפים על טרומפלדור.
הוא גדל ברוסיה, לאימא ממש חילונית (בזמן מסויים אפילו רצתה להשתמד עם הילדים)
אבל כשהוא היה במחנה שבויים ביפן - הוא דאג לשכנע את היפנים להשיג טליתות לשבויים היהודים,
והם לימדו אותו עברית (בגיל מאוחר, אז העברית שלו נתקעה עם מבטא כבד כל חייו), והזכירו לו מה זה להיות יהודי.

יום אחד, אחד החלוצים התפלל עם תפילין, וחלאה ממוצא יהודי החליט להשפיל אותו, מנהג שבהמשך הנאצים אימצו. אבל אז - עדיין לא היו נאצים
יוסף טרומפלדור, שעמד בחוץ ושוחח, שמע זאת, הפסיק את השיחה, ניגש לבחור, ובחמה שפוכה אמר לו:
“סובולוטש (מנוול)! איך אתה מעז להתעלל ברגשותיו של השני? האם זהו 'חופש המצפון' אצלך? לו היית נותן לו סטירת לחי, לא היה זה מכאיב כל כך כמו הלעג שלך"

זה כל ההבדל בן בן-אדם גדול לתולעי הריקבון האלה, שמחפשים רק איך לפגוע באחרים

הטיפוסים הדוחים האלו קיבלו את האינסטינקטים שלהם מהיטלר וסטאלין - אז כל דבר יהודי מעורר בהם תגובה מזעזעת

אגב,
יצא לי לקרוא דברים ממש יפים על טרומפלדור.
הוא גדל ברוסיה, לאימא ממש חילונית (בזמן מסויים אפילו רצתה להשתמד עם הילדים)
אבל כשהוא היה במחנה שבויים ביפן - הוא דאג לשכנע את היפנים להשיג טליתות לשבויים היהודים,
והם לימדו אותו עברית (בגיל מאוחר, אז העברית שלו נתקעה עם מבטא כבד כל חייו), והזכירו לו מה זה להיות יהודי.

יום אחד, אחד החלוצים התפלל עם תפילין, וחלאה ממוצא יהודי החליט להשפיל אותו, מנהג שבהמשך הנאצים אימצו. אבל אז - עדיין לא היו נאצים
יוסף טרומפלדור, שעמד בחוץ ושוחח, שמע זאת, הפסיק את השיחה, ניגש לבחור, ובחמה שפוכה אמר לו:
“סובולוטש (מנוול)! איך אתה מעז להתעלל ברגשותיו של השני? האם זהו 'חופש המצפון' אצלך? לו היית נותן לו סטירת לחי, לא היה זה מכאיב כל כך כמו הלעג שלך"

זה כל ההבדל בן בן-אדם גדול לתולעי הריקבון האלה, שמחפשים רק איך לפגוע באחרים
מעניין שאת כל הסיפורים האלה אף פעם לא שמעתי שהייתי צעיר - רק עכשיו מדברים על זה לחמם דתיים על הערבים ומי שלא חושב כמוהם.

למעלה