תגידו מה עושים בפורים??? יש לי בית גדול ואני מוכנה לארח אתכם בערב מדהים ורומנטי של פורים מסכימים?
O old fairy New member 26/2/03 #1 תגידו מה עושים בפורים???../images/Emo152.gif יש לי בית גדול ואני מוכנה לארח אתכם בערב מדהים ורומנטי של פורים מסכימים?
תגידו מה עושים בפורים???../images/Emo152.gif יש לי בית גדול ואני מוכנה לארח אתכם בערב מדהים ורומנטי של פורים מסכימים?
ט טופז בת New member 26/2/03 #4 יו מסיבת תחפושות../images/Emo151.gif יש לי אחלה תחפשת אבל היא בשושו מסווג ה פ ת ע ה ! וכל זה יקרה אם האוטו שלי לא יתקע כהרגלו...
יו מסיבת תחפושות../images/Emo151.gif יש לי אחלה תחפשת אבל היא בשושו מסווג ה פ ת ע ה ! וכל זה יקרה אם האוטו שלי לא יתקע כהרגלו...
O old fairy New member 26/2/03 #5 אז בא לכם?!!! כן יין תחפושות אזני המן, מוסיקה טובה, משחקים דיבורים צחוקים והכי חשוב ערב נעים של חברה מתוקים!!!
אז בא לכם?!!! כן יין תחפושות אזני המן, מוסיקה טובה, משחקים דיבורים צחוקים והכי חשוב ערב נעים של חברה מתוקים!!!
ב בבר New member 26/2/03 #8 רעיון מצויין../images/Emo149.gif רעיון נפלא וכל הכבוד על המחשבה. יש לי שתי שאלות: איפה את גרה?, מתי יוצא פורים?
רעיון מצויין../images/Emo149.gif רעיון נפלא וכל הכבוד על המחשבה. יש לי שתי שאלות: איפה את גרה?, מתי יוצא פורים?
ב בבר New member 26/2/03 #10 אשדוד זה מצויין בשבילי../images/Emo6.gif סוף כל סוף אוכל להגיע למפגש..... נו צפונבוניים אתם מוכנים להתפשר?
אשדוד זה מצויין בשבילי../images/Emo6.gif סוף כל סוף אוכל להגיע למפגש..... נו צפונבוניים אתם מוכנים להתפשר?
A alophind New member 26/2/03 #12 ../images/Emo45.gif וכולם מתחפשים ?!?!?! אני אתחפש למובטל... ... .... ....
O orange_juice New member 28/2/03 #44 ../images/Emo150.gif../images/Emo151.gif../images/Emo122.gif12 למרץ../images/Emo68.gif|חי 12 למרץ זה גם היום הולדת שלי ואני גר בנוסף באשדוד.... כמה צירופים אפשר?!?!
../images/Emo150.gif../images/Emo151.gif../images/Emo122.gif12 למרץ../images/Emo68.gif|חי 12 למרץ זה גם היום הולדת שלי ואני גר בנוסף באשדוד.... כמה צירופים אפשר?!?!
ש שוקו היחיד New member 27/2/03 #17 ומה רע באשדוד ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif