תגידו מה עושים בפורים???

old fairy

New member
מתוקים שלי לא לריב!!!../images/Emo24.gif

יש לי
גדול אני יכולה לארח את מי שלא אשדודי וזה יהפוך למעין מסיבת פיג'מות גם!!!
מסכימים?

alophind

New member
אם ביום אחד נסעתי לקרית שמונה

הולך חזור.... אש-דויד קטנה עליי....

אוף...עכשיו אני בדילמה

מצד אחד זה נשמע מגניב, וגם הקונספט של מסיבת פיג'מות מתאים לתחפושת שלי אבל...זה באשדוד...ואשדוד זה רחוק....

בבר

New member
מסכימים../images/Emo6.gif

חוץ מכמה כאלה שלא יוצאים מפתח ה
אלא עם הם במקרה
אבל חוץ מהם כל השאר יבואו ויהיה
.

בבר

New member
ליאן ../images/Emo123.gif

ליאן יקירתי כל הזמן המפגשים נערכו בראשון צפונה וסינגלס שגרו דרומה משם התפשרו והגיעו אני מניחה. אז מה יקרה אם פעם 1 אלו שגרים בתל אביב יכנסו לאוטו יתניעו ויסעו לאשדוד????????????. תאמיני לי שהאוטו שלך לא "שותה" מיכל דלק מלא בנסיעה לאשדוד ואני מניחה שהוא לא יעשה
בכניסה לאשדוד תקני אותי אם אני טועה???

ליאן.

New member
איפה זה אשדוד בכלל???ליד עזה?? ../images/Emo12.gif

ואיך את מכירה את האוטו שלי ואיפה אני גרה ??
ותקני אותי אם אני טועה, אבל לא זכור לי שהגעת לאיזשהו מפגש פורום שהתקיים במרכז..

בבר

New member
אני לא מאמינה../images/Emo2.gif

אם כבר אשקלון יותר קרובה לעזה וגם לא כ"כ ואשדוד בכלל לא!!!!!!! ואני רק מנחשת שאת לא מקריית שמונה. יש לי סיבה טובה שלא הגעתי למפגשיי הפורום ואם את רוצה אוכל להסביר הלך במסרים. ואני לא מבינה ואשמח אם תסבירי לי את מהות ההתנשאות שלך או איך שלא תקראי לזה ממפגש באשדוד?

ליאן.

New member
התנשאות?!

ממש לא. אני פשוט עצלנית בטירוף. אפילו תל אביב נחשבת כמעט חו"ל בשבילי..
וכפי שאמרתי, היוזמה של פיונת נהדרת ואני בהחלט לא פוסלת. אפילו להיפך! פשוט מבאס שזה כ"כ רחוק........ (בבר, זוכרת איך רצית לשנות את המפגש לשישי בבוקר כדי שתהיה לך אפשרות להגיע למרכז? את הראשונה שאמורה להזדהות עם דבריי!!) כל הדרומים - אל נא תעלבו.

בבר

New member
אני לא מבינה את זה

אשדוד היא חצי שעה/ 20 דקות מתל אביב ובבוקר בפקקים בגוש דן מתעקבים יותר. קשה לי מאוד להגיע באמצע שבוע למרכז כי אני לומדת עד מאוחר וביום שישי יש רכבת ואוטובוסים. ואני לא מבינה מה רע כבר לטייל בארץ שלך ולהכיר אותה? אני מקווה רק שבסוף לא תראי כמו כורסא

ליאן.

New member
לטייל בארץ ולהכיר אותה בלילה?!?

כנראה שיש לנו נוהגים שונים.. ומה רע בלהראות כמו כורסא כל עוד צבע הריפוד מתאים לפאנלים??

בבר

New member
אני לא רוצה לריב איתך

אז זאת תהיה ההודעה האחרונה שלי לדעתי עדיף לטייל בלילה מאשר לא לטייל בכלל ובמיוחד אני ממליצה לך להכיר קצת את ארצך. לילה קסום

ליאן.

New member
לריב?? איתי??

על מה? על צבע הפאנלים??
בשביל לריב צריך שניים וגם אם ממש ממש תרצי, אין לנו על מה לריב. אני לא מטיילת בארצי בלילות. ככה אני..

ליאן.

New member
פיונת, זאת יוזמה נהדרת!

אשמח לעזור בארגון והכל.. כמה אנשים את מוכנה לארח? מה צריך להביא? מתי ובאיזו שעה? צרי איתי קשר במסנג'ר או באייסי: [email protected] ICQ - 91642755

old fairy

New member
אני יכולה לארח לפחות 5 איש בלילה

למסיבה כל מי שבא!!!
ואני אשמח לעזרה באירגון!!!

למעלה