תגידו מה שתגידו

תגידו מה שתגידו

אבל ג'יל נראתה בפרק של היום יפה מתמיד (או ששחור מתאים לה, או שהשיער שלה .... לא יודעת...)

גם שרון נראתה סוף הדרך...

אהבתי מאוד את השיער שלה היום ואיך שהיא היתה מאופרת. ממש לעניין...
ובקשר לג'יל, תמיד חשבתי עליה כעל אשה יפה וסקסית, היא כבר מזמן לא צעירה ובכל זאת נראית ממש טוב...

שרון תמיד מדהימה

כמעט בכל פעם ניראת יפה מסכימה איתך באמת היתה היום יפה מתמיד.

ים כחול

New member
שרון מתוקה ויפיפיה../images/Emo25.gif

אני רוצה לראות אותה עם בחור אחר
היא דועכת עם ניקו
ויש בה את כל הנתונים לסיפור אחר יותר מעניין !!
חבל... היא אחת הנשים החביבות עליי בסדרה

שרון באמת מדהימה!

לשרון יש את היכולת להיראות טוב בכל סצינה. גם אם היא לבושה בפשטות ובמיוחד כשהיא "מתגנדרת"... וג'יל אשכרה משתבחת עם השנים...ככל שעובר הזמן היא רק נראית טוב יותר.

ג'יל באמת יפיפיה

ג'יל תמיד היתה נראת טוב לגילה היא סקסית והיא מאוד אנטלגנטית, חבל שחבר שלי (ג'קי המחייך) לא שומע לקולה לפעמים כי היא ברוב הזמן צודקת בקשר לשרון היא עדינה מאוד, ואני חושבת שהיא נמצאת עם ניק במקום שכל בחורה היתה יכולה רק לחלום להיות בו גם בעל חתיך, גם עשיר, גם משפחה מה חסר לה? אקשן??? לא חסר לה שום אקשן היא יוצרת לעצמה כל הזמן אקשן... היא לא אישה קטנה שמחכה בבית חבל שהיא לא עושה באמת עם עצמה משהו בעניין תעסוקה...

תגובה ללימור בנושא ג'יל ושרון

לגביי ג'יל אני מסכימה, היא באמת סקסית וכבר ציינתי שהיא ממש אחת שמשתבחת עם השנים (כמו יין טוב), אבל מפה ועד להגיד שהיא צודקת לפעמים...וואו, אני חושבת שהיא כמעט אף פעם לא צדקה! הרס אותי במיוחד כשהיא נישקה את ג'קי לפני כמה זמן! כאילו, דא! איחסה! זה כל כך לא לעניין! הריי היא היתה נשואה לאבא שלו פעמיים! יש לה ילד שהוא אח למחצה של ג'ק! זה נראה לי ממש לא מתאים! ואגב, לגי'ל וג'ק יש היסטוריה עוד לפני שהיא התחתנה עם אבא שלו וגם זה נראה מגוחך, אבל ניחא... כי זה היה ממש מזמן ואז היא עוד לא היתה נשואה לג'ון +בילי. מה גם שהיא נוטה לדחוף ת'אף שלה לחיים של כולם וזה מעצבן. בזמן האחרון היא בכלל נעשתה משועממת כזאת...חוץ מלנסות להרוס למאק את החיים - לא נותר לה שום דבר לעשות. היא החליפה את היריבות שלה עם קתרין ביריבות עם מאק. עושה רושם שהיא רק מחפשת לריב...שלא נדבר על זה שמזמן מזמן מזמן לא היה לה רומן מסעיר...והרומנים שלה ידועים בכך שהם מסעירים. לגביי שרון - פעם היא נראתה לי מ-א-ו-ד משועממת. כל היום רק ישבה בבית עם הילדים והדבר היחיד שהיא היתה עושה זה לקפוץ מידי פעם למשרד של ניק או לאיזו מסעדה ודווקא היום היא מנהלת את בית הקפה ונמצאת שם רוב הזמן, אז לא הייתי אומרת שאין לה תעסוקה...

אפרת,

את צודקת לגבי ג'יל. גם אני חושבת שעושים לה עוול בזה שלא מסדרים לה רומן שווה ומנסים להלביש עליה תיק "ברוק לוגן" בזה שהיא עוברת מהבן לאבא ומהאבא שוב לבן. נמאס כבר לראות אותה משקיעה את כל האנרגיה שלה בסתם להרוס חיים של אנשים תמימים. מילא אם היא נלחמת במישהו בסדר גודל שלה ניחא, אבל סתם להיות עסוקה בלהרוס חיים נהיה כבר משעמם ואם לא הייתי אוהבת אותה כ"כ הייתי אומרת שאם היא לא תזהר היא עלולה להפוך ל"מקרה דיאן" הידוע. בקשר לשרון, מזל באמת שסוף סוף נתנו לה תעסוקה. זה כ"כ תפור עליה לנהל את המסעדה. היא לא מסוג הנשים שמתאים להם לשבת בבית ולחכות לגבר שיחזור מהעבודה. אני רק מקווה שהיא לא תזניח את הצד העסקי שלה ורק תלך ותתפתח.

אפרת ואיתי

לא אמרתי שאני אוהבת אותה להפך אני חושבת שהיא הרסה את החיים של הרבה אנשים בסידרה כמו מס' C קרטין שהיא בן הדמויות האהובות עליי במיוחד וברור שגם לג'ון שהוא בן הדמויות החזקות ביותר בסדרות רק אמרתי שהיא נראת טוב ושהיא צודקת בהרבה החלטות רוגליות בקשר לעבודה בלבד יש לה אינסטינקטים דיי טובים למה אני לא אוהבת אותה כי היא הגיעה לסידרה מאוד מנמוך והיא אף פעם לא זוכרת מאיפה היא הגיעה תמיד היא חושבת את עצמה לעשירה זוכרת לפני חודשיים מה פיליס אמרה לה??? אז בברכה? לא זוכרת בדיוק, אבל היא ירדה עליה שהיא התחתנהעם ג'ון רק בשביל הכסף זוכרים מה היא עשתה לכושית???? שתעזוב את ג'ון? שבת שלום

למרות מה שאמרתי על מקרה "ברוק לוגן"

אני מאוד אוהבת כשהיא תופסת את ג'ק ונותנת לו איזו בוסה עצבנית. צריכים לתת לה יותר קטעים כאלה חוצפנים אבל לא סתם קטעים של אשה ממורמרת מהחיים שמוציאה את זה על אחרים. הייתי רוצה שג'ק יהיה עם ג'יל יותר מאשר כל אשה אחרת. עם ג'יל השילוב צריך להיות מעניין וקטלני. יש להם יחסי שנאה/אהבה והכל יכול להתהפך תוך שניות.

ozaritali

New member
פול וכריס זוג לא משהו....

לדעתי האישית פול יותר מידי טוב לכריס. לא חשוב כרגע שאני לא מהמעריצות הגדולות של כריס אם ביכלל... הוא יותר מידי מתחשב, מבין, אוהב, תומך. יותר מרגיז מזה, הוא עומד על שלו אומר לה מה דעתו ובסוף רואה את הפרצוף העקום שלה (בטיבעי) עקום יותר לפני בכי היסטרי, אז מה עושה הגבר שלנו??? בוכה יחד איתה!!!! אני שואלת אתכן בנות הפורום היקרות, זה מה שאנחנו רוצות מהגבר שלנו??? די!!!!! שיעזוב אותה מגיע לו מישהי יותר טובה!!!!! כל הזמן הכל סובב סביבה, בין אם זה כשדני קפץ לביקור לפני כמה שנים (קשה לי לעקוב אחרי השנים...) כשהיא התמלאה רגשות מעורבים, אחרי שרגשותיה כלפי דני התעוררו שוב, או כשהיא נענת להצעה של מייקל ועכשיו כשהיא לא רוצה ילד ופול כן רוצה... כל הזמן צריך לרצות את הילדה הקטנה, השברירית, עדינת הנפש. מה אני אגיד לכם.... שתפרוס את כנפיה ותעופ כבר... חברה שלי תמיד אומרת שלא סתם שם החיבה שלה זה קריקט (למי שלא יודע הפרוש של המילה זה חרק!!!!). חוץ מזה, לא אהבתי את איך שתומס דיבר לנינה. זה היה ממש מגעיל, היא באה לעזור לו לעודד אותו והוא דיבר אליה ממש לא יפה. אני בתור כותבת מבינה את שניהם ועדיין חושבת שהוא היה פשוט זוועתי אליה. איך שכחתי, שרון האמא הפולנית האולטימטיבית התורנית.... "זאת לא היתה עקיצה...." ממש דרמתי, חשבתי שהיא מסוגלת לקצת יותר. זהו זה כל מה שראיתי מהפרק של היום, והיה לי כיף שיש את מי לשתף.

אני באופן אישי נגעלת כבר מפול

ה"אובר" נחמדות שלו, הטוב לב הזה...אוף! כמה אפשר?! הבן אדם פשוט מלאך! ומרוב שהוא משחק אותה כזה - הוא מ ש ע מ ם !!! דווקא כריס מעוררת בדמות שלו כל מיני דברים. נכון שהעלילות סובבות אותה בעיקר, אבל לפחות היא מעניינת ומשתנה בעוד שפול תמיד סטטי. לא עושה כלום. תמיד הוא הטוב בכל הסיפורים. אז דיי! נמאס ממנו! הוא ואמא שלו יכולים מצידי להיעלם מהסידרה ואפילו לא אחוש בחסרונם!

אפרת ואיתי- אני מסכימה איתכם

אני חושבת שפול נהיה ממש חנונה או יותר נכון ג'ל שמרוח לכל הכיוונים הלוואי שהיה מעיף את הכריסטין הזאת לעזאזל הייתי בטוחה שזה הולך להיות השבוע אבל אין מה לעשות במקום להכניס לה סטירה לכל הכיוונים הוא נתן לה חיבוק ועוד עם דמעות מה אני אגיד לכם..... איפה מוצאים גברים כאלה תגידו.. ואני אלך לחפש.

לימורי, את יכולה לקרוא לי אפרת

איתי זה השם של הבן שלי וה"ניק" הזה נשאר לי עוד מהפורום של הורים וילדים... :)

י

New member
יו,הרמוניקה-לא האמנתי למראה עיניי

הוצאת לי את המילים מהמקלדת

ים כחול

New member
י ../images/Emo13.gif

י לא בא לך להוסיף אותיות קצת לניק
או שאת אוהבת את המסתוריות הזו .

למעלה