פול וכריס זוג לא משהו....
לדעתי האישית פול יותר מידי טוב לכריס. לא חשוב כרגע שאני לא מהמעריצות הגדולות של כריס אם ביכלל... הוא יותר מידי מתחשב, מבין, אוהב, תומך. יותר מרגיז מזה, הוא עומד על שלו אומר לה מה דעתו ובסוף רואה את הפרצוף העקום שלה (בטיבעי) עקום יותר לפני בכי היסטרי, אז מה עושה הגבר שלנו??? בוכה יחד איתה!!!! אני שואלת אתכן בנות הפורום היקרות, זה מה שאנחנו רוצות מהגבר שלנו??? די!!!!! שיעזוב אותה מגיע לו מישהי יותר טובה!!!!! כל הזמן הכל סובב סביבה, בין אם זה כשדני קפץ לביקור לפני כמה שנים (קשה לי לעקוב אחרי השנים...) כשהיא התמלאה רגשות מעורבים, אחרי שרגשותיה כלפי דני התעוררו שוב, או כשהיא נענת להצעה של מייקל ועכשיו כשהיא לא רוצה ילד ופול כן רוצה... כל הזמן צריך לרצות את הילדה הקטנה, השברירית, עדינת הנפש. מה אני אגיד לכם.... שתפרוס את כנפיה ותעופ כבר... חברה שלי תמיד אומרת שלא סתם שם החיבה שלה זה קריקט (למי שלא יודע הפרוש של המילה זה חרק!!!!). חוץ מזה, לא אהבתי את איך שתומס דיבר לנינה. זה היה ממש מגעיל, היא באה לעזור לו לעודד אותו והוא דיבר אליה ממש לא יפה. אני בתור כותבת מבינה את שניהם ועדיין חושבת שהוא היה פשוט זוועתי אליה. איך שכחתי, שרון האמא הפולנית האולטימטיבית התורנית.... "זאת לא היתה עקיצה...." ממש דרמתי, חשבתי שהיא מסוגלת לקצת יותר. זהו זה כל מה שראיתי מהפרק של היום, והיה לי כיף שיש את מי לשתף.