תגידו מה שתגידו

ראיון

היי, אני סטודנטית לתקשורת והעבודה הסמנריונית שלי היא על צופים באופרות סבון המשתייכים ל"קהילות פרשניות" - (פורומים) אני רואה שאת פעילה באתר מאוד והייתי רוצה לראיין אותך בקצרה - אשמח מאוד להיענותך

אור2221

New member
רציני?

תמיד רציתי לכתוב עבודה על זה. רק שאני לא לומדת לא תקשורת, ולא סוציולוגיה, ולא שום מקצוע שיכול לאפשר לי לכתוב עבודה סמינריונית בנושא. :) אכפת לך לספר על העבודה קצת?

תראו מה הבאתי לכם... ../images/Emo59.gif

אחרי שדיברנו עליה כמה שהיא יפה הגיע הזמן גם לראות ולאכול ת'לב...

לימורי, ניק משתגע על שרון אבל אל...

תשכחי שהוא כבר בגד בה פעם אחת עם גרייס! זה היה שפל במיוחד, תודי...

הוא בכלל לא בגד בה

אם זכור לך זאת גרייס שניסתה לפתות אותו חודשים ובסוף נכנסה איתו גם למיטה וחיזרה אחריו נואשות הוא לא הסכים ולא הסכים עד שהם נסעו יחד לאיזה מלון מי שזוכר והיא פיתתה אותי תישמעי מה את רוצה... איך אפשר לעמוד בפניה היא היתה מדהימה, פצצת אנרגיה אמיתית, היא היתה שופעת סקס בטרוף כי בתור בחורה לא הייתי עומדת מולה...
בכל אופן ניק תמיד אהב את שרון

ניק בגד בה ועוד איך!

תקראי לזה איך שתרצי (פיתוי או משהו) אבל ניק בגד בשרון כמו גדול! ברור שגרייס היתה נחשית ופיתתה אותו - אבל הוא נגרר אחריה ובגד בשרון המתוקה! המסכן התייסר על כך המון זמן ושרון לימדה אותו לקח והתנתקה ממנו לתקופה מסויימת. אבל שמחתי מאוד שהיא קיבלה אותו בחזרה. הם מתאימים מאוד!!!

כן נכון, הם באמת זוג מתאים

אבל לפעמים בא לי שיהיה לו משהו רע בדרך לא יודעת למה, סתם הפרצוף שלו מעצבן אותי, כי תמיד טוב לו ילד שמנת מעצבן, גם תשימי לב, הדמות שלו מאוד משמעממת למרות לפני דעתי הוא יפה תואר אבל לא סקסי מן חננה מאוד אהבתי את זה שהוא התנגד לאבא שלו ועשה מה שרצה בקשר לפאבים שהוא פתח בזה אני גאה בו מאוד זוכרת איך הוא הכיר את שרון אז הוא היה מאוד יפה וגם היא היתה מאוד עדינה

../images/Emo58.gif בואי נחכה ונראה מה יקרה...

עם קרטר ולארי. הם יסדרו לנו קצת "אקשן" עם ניק ושרון, לא? ואגב, קראתי שבעתיד איפשהו נוכל לראות נשיקה לוהטת בין ויקטור לשרון!!!!! ניק ממש לא חנונה! הוא גבר-גבר! הוא תמיד התמרד באבא שלו והלך בדרך שלו. כמה פעמים הוא נכווה וחטף סכין בגב אבל למרות הכל הוא נשאר נאמן לעצמו ותמיד הוא עשה רק מה שהוא האמין בו - גם במחיר של לאבד את המיקום שלו במפעלי ניומן! זה שהוא פתח את רשת בתי הקפה היה מעשה אמיץ ביותר!

זהו! מעכשיו שרון היא הפייבוריטית

מעכשיו שרון הפכה לפייבוריטית שלי מתוך הנשים בסידרה! התמונות האלה פשוט מדהימות! למה לא מראים את הצד הסקסי הזה שלה בסידרה! גם אני לא ידעתי שהיא יכולה להיות עוד יותר יפה ממה שהיא...

למעלה