תגידו מזלטוב למנהלת שלכם..

תגידו מזלטוב למנהלת שלכם..

מזל טוב יעל
(אני תוהה בעוד כמה פורומים אני אכתוב אתזה
)

Paranoid Y

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב

../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo72.gifיעל../images/Emo13.gif

מזל טוב לך!!! שיהיו לך המשל חיים מדהימים ניב

rainbow demon

New member
מזל טוב! אני תוהה איפה היא בכלל

לא חושב שראיתי הודעות ממנה בחודש האחרון יא מזניחה שכמוה

היא כותבת המון בפורום צופים דרום../images/Emo4.gif

תכנסו לדף שלה ותראו..... ניראה לי שפה היא לא מעיפה אפילו מבט

הנהלת תפוז מאשרת לי

לפתוח פורום ירמי קפלן... ואז אני יהיה משורת המנהלים ואז אני אולי יתיעץ עם יעל אם היא אולי צריכה עזרה או מחליף ושאולי ישימו אותי כמנהל גם על הפורום הזה לתפוז יש נטיה כזאת למנות אנשים יותר שכבר בפנים ופחות למנות אנשים חדשים אז עוד ניראה פשוט חבל על הפורום שאין בו הנהלה תקינה

rainbow demon

New member
אני חושב שזה דווקא לזכות הפורום ש..

הוא מתקיים כסדרו ולא מתבלגן בהיעדר הנהלה פעילוה ושוטפת.. אני לא מכיר הרבה פורומים כאלה. אני חושב שיעל הבינה את זה לבד, וכנראה שפינק פלויד לא כ"כ מעניין אותה כמו שהכינוי שלה עשוי לרמז, ואולי היא פשוט פה ולא מתחשק לה להגיב.. אניווי, אני לא חושב שצריך להחליף אותה או משהו, אבל אם יתברר שברגע האמת היא לא מתפקדת כיאות, אפשר יהיה לדבר על משהו אחר. אגב מברוק על המינוי :)

לא מתחשק לה להגיב ולהגיד תודה?

על השרשור מזל טוב? ניראה לי שהיא באמת לא פה... אבל אולי נחכה לרגע האמת....כמו שאתה מציע על פי מבחן התוצאה

אולי די

עם הקטע הזה? מספיק לשחק את המשחק של "בואו נראה איך יעל מתפקדת כמנהלת".. חלאס..גם לה יש חיים רע לכם בפורום? חסר לכם הניהול? דברו איתה במסרים..בישביל זה הם קיימים.. די

אני חושבת...

ש-כן! הניהול של יעל חסר. הפורום לא מפותח מספיק, אין טאגליינס, אין כלום, כל מה שזז פה זה בעיקר יוזמות ברוכות של (אני אפילו לא יודעת איך מבטאים את השם!) המישהו עם ההרבה Mים בשם.. ונראה לי שיעל חייבת לנו הסבר בעצמה למה היא לא פה, בזמן שבפורומים האחרים היא כן.

rainbow demon

New member
אני חושב שבזה הרגע מינית את עצמך

לדורשת ההסברים בשם הפורום:) יאללה שלחי לה איזה מסר, או הודעה בפורום שבו היא כן משתתפת ותשאלי אותה על פשר הניהול-רפאים שלה.

אוקי..

אני מסכימה עם שניכם.. אבל תסכימו איתי שאם מישו יפנה אליה באופן אישי במסרים זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי מאשר להתחיל לזרוק הודעות זועמות בפורום... וכן, היוזמה של meandmeandme באמת ברוכה.. והוא גם אמור היה להשתתף איתה בניהול, אבל בהנהלה עושים ביות וזה יקח קצת זמן..

rainbow demon

New member
ברור, לא צריך התלהמויות מיותרות

זוכר שהיה סיפור דומה בפורום היהודים, שהמנהלת פשוט לא היתה בפורום, הפורום היה מוזנח ולא ממש מתעדכן.. בלי טאג ליינס בלי דברים מיוחדים... והפורום יצא די רציני נגד המנהלת... העניין היה די מכוער, לשני הצדדים.

למעלה