תגידו מזלטוב למנהלת שלכם..

meandmeandme

New member
כאן זה עם הרבה Mים ../images/Emo9.gif

את השם דרך אגב מבטעים Me and Me and Me (אני ואני ואני) למי שלא הבין. אממ.. בקשר לניהול של יעל. יעל הייתה הראשונה שהגישה בקשה בתפוז להקמת פורום פינק פלויד. היא הקימה אותו ותיכננה להשקיע בו כפי שעשתה בפורום צופים דרום (והיא באמת עשתה פלאים עם הפורום ההוא). הבעיה הייתה שאיך שקם הפורום היא נכנסה לתקופה של מבחנים (היא הייתה צריכה לעשות הרבה השלמות) ולא היה לה זמן להתעסק עם הפורום. בכמה שבועות האחורנים יש לה יותר זמן אבל היא לא יכולה לעשות כלום בגלל שהקישור לאופציות המנהלים אצלה לא פועל. בפורום צופים דרום יש איתה עוד חבר בהנהלה שעוזר (או שאולי זאת חברה, לא יודע). אני הייתי אמור להחליף אותה כמנהלת עד שגילתי שבשביל זה אני צריך להגיע למשרדים של תפוז ברמת גן. אני גר בבאר שבע וזה לא כל כך פשוט. כבר נסעתי פעם אחת אבל בדיוק ביום שנסעתי (משום מה) דווקא זאת שהייתה צריכה לראין אותי לא באה, אז נאלצתי לחזור עם הזנב בין הרגלים לישוב שלי בדרום ולהתחיל לתכנן הכול מהתחלה. אני מבטיח לנסות לזרז את התהליכים. יש לי בזמן האחרון המון חזרות לטקס סוף שנה אז יכול להיות שזה קצת קשה. בכל מקרה, אולי היא תעצור פה בקרוב ותתן הסבר. תנסו לגלות סבלנות. בסך הכול אנחנו מסתדרים לא רע לבד לא?

rainbow demon

New member
אמממ תסלח לי שאני חולק על דבריך

אני בי"ב, ובחודש הזה והבא אני עושה 20 יחידות בגרות, אז אי אפשר להגיד שאני לא לחוץ קשות בבגרויות. ובכל זאת אני מתחבר יום יום לפורומים.. אז להגיד שאין זמן בגלל מבחנים בשבילי זה לא תירוץ. זה עדיין קביל לכמה ימים, אפילו שבוע שבועיים, אבל אני בפורום הזה בערך 3 חודשים ואני לא זוכר שראיתי יותר מ5-6 הודעות שלה בכל התקופה הזאת. בכל זאת, אם מדובר רק בבעיה בגישה ללינק (למרות שקשה לי להאמין שמכל תפוז דווקא לינק הניהול שלה לא עובד, כששאר המנהלים פועלים בלי שום בעיות) אז אפשר להבין למה היא לא היתה כאן הרבה זמן. בכל מקרה, מה ההגיון לנסוע עד רמת גן בשביל ראיון? טלפון כבר לא מספיק להם?

meandmeandme

New member
תשמע...

אצל כל אחד זה אחרת.. אולי בעינייך זה לא הכי מוצדק אבל היו לה סיבות. וכנראה שטלפון זה כבר לא מספיק. אחרי מה שבלאגן שהיה פה לפני בערך חודשים הם לא לוקחים יותר סיכונים.

meandmeandme

New member
לא בפורום הזה...

פורום וידויים. לא נכנס לזה עכשיו, כמה אנשים נפגעו מזה בצורה קשה, לא כדאי.

חחח...

אפפעם לא חשבתי על זה שככה מבטאים את השם שלך...

meandmeandme

New member
../images/Emo140.gif

זה באמת מוזר. שכתבתי אותו לראשונה שחשבתי שכולם יבינו. זה פשוט כזה. אבל כמעט כל אחד שואל אותי. לא נורא.

מזל טוב יעלי ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון המון המון המון מזל טובים ואושר וחיוכים אמיתיים שכאלו.. ובאמת..שיהיה לך טוב בחיים האלה למזלנו יש לנו אותם רק פעם אחת, אז אם כבר למה לא לנצל אותם לטובה
מומולדת שמח ילדה קטנה-גדולה

d a r k s i d e

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

המווווווווווון בריאות ואושר,שתזרח עליך ה
תמיד,בקיצור מה שאני מאחל לי אני מאחל לך.

../images/Emo57.gif../images/Emo82.gif../images/Emo118.gif

מזל טוב יעל... אבל... איפה את?? את לא כותבת בפורום שאת המנהלת בו? בושה לעם...

למעלה