../images/Emo9.gif
היה שיעור ממש כיף בקונדיטוריה. מתקרבים לסוף (
) ומתקדמים בלימודים אז נהיה יותר כיף... טכנית נשארו עוד 4 שיעורים, אבל אני פספסתי 2 אז מבחינתי יש לי עוד 6 כולל ההשלמה. ב28.7 אני מקבלת תעודה
הוא
למרות שכל העניין מבלבל. אבל זה כבר ידוע ומוכר שבנים זה עם מבלבל :X
כאב לי על אתמול... היה לי קשה לראות את השידורים בטלוויזיה וכשקרנית בכתה זה עוד יותר עשה לי רע. גם עכשיו עצוב לי על זה... אתמול בכיתי, היום הדמעות נתקעות בפנים. אמא שלי רצתה ללכת להלוויה (זה פתוח לכל) אבל בסוף לא
למרות שאני חלשה בדברים האלה, רציתי מאוד להיות נוכחת שם.
מאז שחברה שלי התגייסה היא לא מפסיקה לחשוב רק על עצמה. היא מתלוננת על כל דבר קטן! היא נשמעת יותר מפונקת מכל לוליטה שתראו בקומדיות נעורים. זה כל כך מעצבן...
אנחנו חברות כבר שנים, קשה לי לחשוב על העובדה שאני אתנתק ממנה... אבל בסופו של דבר זה פשוט יקרה. היה לי חום שבוע, ממש הזיז לה. יותר מזיז הפוסטמה שתקעו לה בחדר. פעם שהייתי חולה היא הייתה, כמו חברה בעצם, מתקשרת לשאול מה שלומי. אם היא חס וחלילה תהיה בבית עם חום אני לא אפסיק לדאוג לה והראש שלי כל הזמן יתעסק בה. ציפיתי ליחס הדדי... בסדר, אני לא מצפה מכל בן אנוש להיכנס לסרט כשחבר שלו בצרה, אולי זה עניין של אופי. אבל קצת אכפתיות וכאלה... בחיים שלי לא סיננתי אותה, אבל בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי מסננת אותה הרבה. היא השתנתה לרעה וזה כל כך כואב לחשוב על זה... כי היא הייתה ילדה שכולם אהבו, אמא שלי מתה עליה כמו שהיא לא מתה על אף חברה אחרת שלי. שונאת שאנשים משתנים...