תגידו, מי אמור לפתוח תשרשור
|לא
ירח|

Johnni456

New member
|כן../images/Emo79.gif

אני צריכה להתחיל לקחת אומגה 3. חברה שלי אמרה שזה משפר את הזכרון XD

xXx Lilo xXx

New member
זה לא. מנסיון../images/Emo29.gif

אבא קנה לי את זה, הוא קנה קופסה גדולה עם 2 קטנות... אשכרה סיימתי את כולן, ואני עדיין בעלת זיכרון מעוך לחלוטין.

Johnni456

New member
חחחח../images/Emo79.gif

חשבתי לקחת את זה כדי לזכור לקחת את ה-B12
(יש לי חשש לאנמיה וזה..
)

xXx Lilo xXx

New member
ישלי אנמיה ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

אגב, האומגה הזה אמור לשפר תזיכרון אבל אף פעם לא זכרתי לקחת ליפני האוכל את הכדור XDDDDD בחיי, זה אמור לשפר תזיכרון לא לגרום לו לנזק XD

chen010189

New member
../images/Emo9.gif

היה שיעור ממש כיף בקונדיטוריה. מתקרבים לסוף (
) ומתקדמים בלימודים אז נהיה יותר כיף... טכנית נשארו עוד 4 שיעורים, אבל אני פספסתי 2 אז מבחינתי יש לי עוד 6 כולל ההשלמה. ב28.7 אני מקבלת תעודה
הוא
למרות שכל העניין מבלבל. אבל זה כבר ידוע ומוכר שבנים זה עם מבלבל :X
כאב לי על אתמול... היה לי קשה לראות את השידורים בטלוויזיה וכשקרנית בכתה זה עוד יותר עשה לי רע. גם עכשיו עצוב לי על זה... אתמול בכיתי, היום הדמעות נתקעות בפנים. אמא שלי רצתה ללכת להלוויה (זה פתוח לכל) אבל בסוף לא
למרות שאני חלשה בדברים האלה, רציתי מאוד להיות נוכחת שם.
מאז שחברה שלי התגייסה היא לא מפסיקה לחשוב רק על עצמה. היא מתלוננת על כל דבר קטן! היא נשמעת יותר מפונקת מכל לוליטה שתראו בקומדיות נעורים. זה כל כך מעצבן...
אנחנו חברות כבר שנים, קשה לי לחשוב על העובדה שאני אתנתק ממנה... אבל בסופו של דבר זה פשוט יקרה. היה לי חום שבוע, ממש הזיז לה. יותר מזיז הפוסטמה שתקעו לה בחדר. פעם שהייתי חולה היא הייתה, כמו חברה בעצם, מתקשרת לשאול מה שלומי. אם היא חס וחלילה תהיה בבית עם חום אני לא אפסיק לדאוג לה והראש שלי כל הזמן יתעסק בה. ציפיתי ליחס הדדי... בסדר, אני לא מצפה מכל בן אנוש להיכנס לסרט כשחבר שלו בצרה, אולי זה עניין של אופי. אבל קצת אכפתיות וכאלה... בחיים שלי לא סיננתי אותה, אבל בזמן האחרון אני מוצאת את עצמי מסננת אותה הרבה. היא השתנתה לרעה וזה כל כך כואב לחשוב על זה... כי היא הייתה ילדה שכולם אהבו, אמא שלי מתה עליה כמו שהיא לא מתה על אף חברה אחרת שלי. שונאת שאנשים משתנים...

HagarStar

New member
נמנמ../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

עבודה, כי באיזשהו מקום זה כיף ויש שם את רומי שהיא הילדה הכי מדהימה בעולם ובאלי לאמץ אותההה התנדבתי אתמול עם אבא בלתת היום יש רחצה לילית בבריכה באוניברסיטה לכל המדריכים :) מחר בראש העין אצל שחר D: אמא נסעה היום עד שבת ^^
עבודה O_O וזהו בערך חח

Sacred Lie

New member
אני ../images/Emo69.gif

יצאתי עם בת דודה שלי והיה כיף.
ישבתי עם חברים והיה יותר כיף
אני שונאת את אמא שלי
אמא שלי מעצבנת אותי
רבתי עם אמא שלי
אני עומדת למות מכאבי בטן
אין לי עבודה
נגמרה לי הסוללה בפלאפון בדרך הביתה ולא יכלתי לדבר עם אף אחד בדרך .

BegForMercy

New member
../images/Emo4.gif

נפרדנו.
כבר עבר שבוע, אני מתגברת, אנחנו שומרים על קשר, אני מאושרת מזה.
יש לי תרגעים שלי שאני מתגעגעת :(
היום היה אימון טוב
עשיתי קצת כסף בקייטנה
עוד 3 ימים לונדון *לברוחלברוחלברוחלברוח* וזהו.

Emergency Exit

New member
אני אמורה לפתוחXD

אבל לא היתי כאן.. היתי בטיול
חזרתי מטיול היה סבבה היה אחלה גדוד אחווה נחמדה
קיבלתיבאמצע היתי מסריחהרצח לא היה כיף במקלחות כאב לי כל הגוףףףף משעמם וחם לפעמים איןליכסף שוב

למעלה