תגידו נגמרה העונה!!!??

תגידו נגמרה העונה!!!??

מה כבר!? לא הספקתי להתרגל
זה היה ממש קצר יהיה שיר פתיחה חדש?

מית צאן

New member
לא ממש...

כל 167 הפרקים מחולקים לכמה עונות... ועכשיו נגמרה העונה השניה... הבנת

אני לא הבנתי.../images/Emo113.gif

עכשיו נגמרה העונה הראשונה. כן? ובעצם, כל 167 הפרקים, מחולקים לכמה עונות. כן? והפרק של היום הוא תחילת העונה השנייה. נכון? מקווה שהבנתי משהו...>.<; ושאלה לי בשבילכם- איזה פרק אנחנו היום

sintesis

New member
לא היום מתחילה העונה השנייה

ואנחנו ופרק 55 נירא לי, אבל יתכן שאני טועה

לי Li

New member
נראה לי עכשיו נגמרה העונה

השניה (אם אני לא טועה) והיום תתחיל העונה השלישית. סך הכל יש 7 עונות, 167 פרקים
אין לי מושג באיזה מספר פרק אנחנו עכשיו

RaVeN IYI

New member
כבר פתחו על זה שרשור למטה=/

אנחנו היום פרק 55 הפרק הראשון בעונה השלישית של אינויאשה אתמול היה הפרק האחרון של העונה השניה. קפיש? וזהו עונה ראשונה נגמרה מזמן- הפרק הראשון של העונה השניה היה עם מירוקו והנזיר ששמר עליו לאחר מות אביו יש הבנה? יופי! צפייה מהנה בפרק של היום^-^ יהיה עם שיפו.. פרק חמוד! 'צה

לי Li

New member
~_~ טוב שאת לא מתייחסת

אלינו כמו דיסלקטים ~_~ בעיקר כאשר הגבת אליי ואמרת אותו דבר כמוני ורק הוספת מספר פרק

RaVeN IYI

New member
תחשבי שיש פעמיים אותה שאלה

ועוד באותו יום וענית לשתיהן לא יציק לך? ^-^והוספתי קצת אם נעלבת גומן נאסאי, אבל כשתהיי במצב כזה נראה איך תגיבי בלע=/ ג'ה

לי Li

New member
*חושבת שיש פעמיים אותה

שאלה ועניתי פעמיים* *לא רואה בעיה* הטופיק קיים בכל מקרה. אז אם מישהו שאל, למה לא לענות? ולא נעלבתי. דרושים דברים גדולים בהרבה מזה בכדי שאני אעלב XD בכל אופן, אני לא הייתי מגיבה ככה כלפיי אחרים.

RaVeN IYI

New member
המפפ סימפטום חוסר הסבלנות מופיע

כשאני חולה^.^ חפיף=/ כבר עניתי בכל מקרה, אין מה לעשות עם זה עכשיו מעריכה את הסבלנות שלך
עוד מעט אינויאשה^-^ אז.. ג'ה נה

עצוב??

בן אדם... שנגמרת האנימה מתחיל כל הכיף!!. אתה כל היום מחפשת דרכים להנציח כל פרק בסידרה תוך שניה אתה מוצא את עצמך מוציא את כל הכסף לאוכל שהיינו צריכים לאכול בחודש הקרוב על אינוישה.. ואז אתה מוצא את עצמך שקוע כל כך עמוק באינוישה.. שאתה קולט שלא משנה לך שהdvd עולה 20 דולר לחמישה פרקים.. אתה פשוט חייב! לקנות!!! ואז אמא או אבא שלך מרגיעים את כל יצר האינוישה שלך בגלל שהם רעבים אבל אתה כל לילה נרדם לך עם פלאש בקים של אינוישה ובוכה לשנה......

לי Li

New member
נשמע...כיף...כן... 0.0

וסנוביש מיאוו היא -בת- ^^ חוץ מזה, אין מה לדאוג... זה ערוץ הילדים, בטח אחרי שהעונות יגמרו הם ישדרו הכל מהתחלה שוב... ושוב...ושוב...ושוב...ושוב... =X

XD אני אוהבת ערוץ הילדים..

כל כך צפוי....... רק אני מקווה שיחליפו את זויד.. חרא סידרה.. בימיוחד בגלל שהיא מדברת אנגלית! XD סתם סתם

לי Li

New member
שין צ'אן זאת סדרה שצריכה לעוף

זאת סדרה מוזרה, ושין צ'אן מעצבן אותי >< הפעמים היחידות בהם יוצא לי לראות זה כשאני מדליקה טלויזיה מוקדם מידי כי אני לא רוצה לפספס את ההתחלה של אינויאשה (כי לפעמים זה מתחיל מוקדם יותר, לפעמים מאוחר יותר ועכשיו זה נהפך להרגל גם לקטוע את הפריוויז >_>; מוות!! ><) וזאת סדרה =S וגם לא אהבתי את הציורים
זוידס לא יצא לי לראות, לא נראה מעניין... =\ אבל אנימות באנגלית זה דווקא שולט לדעתי ^.^ וגם יפנית שולט ^.^ עברית לעומת זאת - לא

Hikaru no Yani

New member
לא נכון שין צ'אן זה חמוד...

תנסי ליראות יותר אין שם אלילה אבל זה מצחיק וכיף לראות את זה XD

למעלה