זו בשופם פנים ואופן לא הייתה כל ביקורת או ירידה עלייך (J e i n ) פשוט ציינתי שנועה צ'אן BABY_ANIME פתחה קומונה לפאנפיקי זוגות באינויאשה... אבל תיזהרו יש שם גם יאוי... כמובן שכל הפאנפיקים שצריכים כוללים אזהרה מתאימה ^.^
היי אני עברתתי דירה ואין לע בינתיים אינטרנט וגם ללא ראיתי מלא פפרקים של אינויאשה..אז משההוא בבקשהה יגיד לי מה קרה מהפרק שבו קאגומה ראתה אתמ אינויאשה עם קיקיו.. ובבקשה תענו לי כמה שיותר מהר כי אני אצל חברה ורק לעעכשיו יש לי אינטרנט...
היא ברחה חזרה לעולם שלה ואינויאשה חזר לכפר של קאדה. בכפר סאנגו מירוקו ושיפו לחצו עליו שידבר אם קאגומה ויגיד לה את מה שהוא מרגיש והוא החליט להיות אם קיקיו. בנתיים קאגומה הייתה עצובה והבינה שהיא אוהבת אותו, היא דיברה עם אמא שלה ואמא שלה אמרה לה שליד העץ שבו היא פגשה את אינויאשה לראשונה גם היא פגשה את אבא שלה ושם הוא הציע לה נישואין. קאגומה רצתה לחזור ולהביא לאינויאשה את רסיסי האבן אבל אז היא הבינה שאם היא תעשה את זה היא לא תוכל לראות אותו לעולם וברגע זה היא התעצבנה ואמרה שהיא רוצה שקיקיו תמות ושלא תתדף באמצע (הוא משהו כזה...) וברגע שהיא הבינה מה היא אמרה היא נבהלה. אינויאשה התקדם לעבר הבאר כדי להגיע לעולם של קאגומה ושם הוא ראה אותה והם התחילו לדבר והיא אמרה לו שהיא מבינה שיש לה ולקיקיו אותם רגשות כלפיו ושזה הדבר שמשותף להן. בסוף הפרק הם הלכויד ביד חזרה לכפר... מקווה שעזרתי