תגידו סטודנטים?

מתן4ל

New member
אני בשביתה תמידית (האוניברסיטה הפתוחה)

(למעשה עומדים להקים אצלינו אגודת סטודנטים באינטרנט ככה שבקרוב נוכל לא רק לשבות אלא גם להכריז על שביתה (נצטרך גם שער באינטרנט שיהיה לנו את מה לחסום במקרה של שביתה
) בכל מקרה בשביתה התמידית שלי אני עושה סתם דברים שאני אוהב (אני הולך לעבודה, משחק שחמט, ובעיקר סתם כל מיני דברים חסרי תועלת שלמזלי אפשר לקרוא להם לגלוש באינטרנט בלי שזה יחשב לתשובה דבילית
)

אבל יש לכם אגודה

אני גיליתי על קיומה רק כשעברתי לאוניברסיטת ת"א (כמו אחד המקימים שלה)

מתן4ל

New member
רעיון טוב ../images/Emo13.gif

תמיד תהיתי למה המקום הזה משמש (אפילו המפגשי הנחיה לא שם) אבל הוא אכן יכול לשמש כמקום לסגור אותו כשיש שביתה

מתן4ל

New member
אני לא הולך אליהם,

זה קצת סותר את רוח האוניברסיטה המפגשי הנחיה האלה אבל חפיף... בכל אופן זה כולה פעם בשבועיים או שלוש לכל קורס, זה לא סביר שזה יפול בדיוק על השביתה (אלא אם כן אתה לוקח יותר מ3 קורסים במקביל)

אני דווקא הייתי בקטע של הנחיה מוגברת

פעם בשבוע, 3 שעות של הכלאה בין הרצאה לתרגול. אגב, המפגשים באלגברה ליניארית I בקמפוס אשדוד הועברו ע"י מישהו שמרצה באת"א מדי פעם, אז אל תזלזל בהם

מתן4ל

New member
זה לא שאני חושב שהמרצים גרועים -

זה לא שאני חושב שהמרצים גרועים - אני חושב שהספרים טובים עד כדי כך שלא צריך הרצאות. (וזה נותן לך את הזכות לתת לי מכות כי המסקנה ממה שאני אומר היא שאת אמורה להצליח ללמוד לינארית בקלות רק מהספר, אבל אני לא חושב שלקחת מורחב כי קשה לך ללמוד לינארית אני חושב שזה בגלל שסתם מפחידים סטודנטים שנה א' ואז הם לוקחים מלכתחילה הנחיה מוגברת ומגלים שהם לא היו צריכים...)

mantrix

New member
עדיף לנסות ולגלות שלא צריכים

מאשר לא לקחת ולגלות שכן צריך! או כמו אנשים שלא לומדים בפתוחה, ללכת להרצאות ואח"כ לרדוף אחרי אנשים שלומדים בפתוחה כדי לקבל את הספרים שלהם וללמוד מהם אחרי שלא הבינו כלום בהרצאות...

פונץ11

New member
אני אישית השלמתי שעות שינה במגשי הנחיה

תנסו אתם לשבת בכיתה אחרי שעשיתם את זה בבצפר יום שלם...

מתן4ל

New member
לא! זו לא אגודה זה:

קבוצת "פורום המייסדים".
האוניברסיטה לא הכירה בהם כאגודה (ונראה לי שגם אין להם יו"ר). בקרוב יהיו בחירות (לפי איזורים בארץ - אבל הבחירות יתקיימו באינטרנט...) פרטים כאן: http://www.aguda4u.net/Index.asp?CategoryID=48&ArticleID=282 וכאן על הסיבה שאנחנו לא שובתים (כן! אנחנו לא שובתים כי אין לנו אגודת סטודנטים אלא פורום מיסדים במקום
) http://www.aguda4u.net/Index.asp?ArticleID=395&CategoryID=48&Page=1

הם נלחמים נגד לקונת הביטוח הלאומי!

וזה הכי חשוב (אתה עובד אז לך זה פחות חשוב). לא משנה שקוראים להם "אגודת הסטודנטים באונ' הפתוחה" ולא "...של האונ' הפתוחה".

מתן4ל

New member
כל דבר שמוסיף לסטודנטים כסף זה טוב ../images/Emo13.gif

אבל בכל זאת הם לא מצליחים לעשות שביתה בלי ליהיות "של" (במקום "ב").

למעלה