תגידו סטודנטים?

mantrix

New member
אני לא בשביתה (האוניברסיטה הפתוחה)

לוקח את כל הקורסים בהנחייה מוגברת, כלומר יש שיעור כל שבוע... אבל לא חייבים לבוא, אז אי אפשר למחות, כי כשלא באים אז אף אחד לא יודע אם זה כמחאה או סתם לא יכלת או לא רצית...

מתן4ל

New member
וואו כמה סטודנטים ../images/Emo13.gif

המ... אוקי אני נכנע... כנראה לא כולם לומדים מהספרים...

mantrix

New member
למה לא לומדים מהספרים?

באו"פ לומדים בעיקר מהספרים!

למה תרגול מוגבר?

1) בשביל להכיר אנשים 2) בשביל שיהיה את מי לשאול אם נתקעים בממ"ן (או להרגיש על גג העולם כשכוווולם שואלים אותך) 3) לא תמיד יש זמן לעבור על החומר 4) כי במפגשי הנחיה המנחה פותר תרגילים שלא מופיעים בספר

מתן4ל

New member
1) וואלה יש בזה משהוא ../images/Emo13.gif

2) בשביל זה יש פורום שתפקידו המוסווה הוא לתת תשובות לממנים (וכן, גם המרצה נותן את התשובות במסווה של: סטודנט:"לא הבנתי את שאלה 2 מה אני עושה עם המטריצה A" מרצה:"הו, פשוט תלכסן את המצריצה ותשתמש בווקטור העצמי שלה יש לך דוגמא לזה בפרק של הליכסון מטריצה מכאן רק נשאר לפתור משוואה פשוטה") 3) זה *ה*סיבה *לא* ללכת לשם - אם אין לך זמן לעבור על החומר איך יש לך *3 שעות* לבזבז על דברים כאלה... 4) המ... המטרה היא לתפוס את הפרנציפ. התרגילים במבחן לא יהיו זהים (בדר-כלל
) לא למה שבספר ולא למה שהמרצה לימד, אבל אני מסכים איתך ייתכן שעוד תרגילים יכולים לעזור איכשהוא...

לי היתה בעיית סיסמה להכנס לפורום

ב"קול האופ" הסיסמה עבדה, באינטרנט - לא. אם לא הספקתי לעבור על החומר, אז עדיף להשקיע 3 שעות בהסבר מתומצת, שבו מישהו עם ניסיון אומר לי על מה "אפשר" לדלג ("הוכחה מפורטת נמצאת בספר"), מאשר בקריאה מפורטת. אם המנחה פותר שאלות, אז יש סיכוי שאני אגלה שאני לא יודעת משהו, וכך ימנע מצב בו אני לא מבינה משהו, אבל אפילו לא יודעת מזה.

קורא מאמרים

וממשיך לארגן את הבסיס למחקר-זוטא שהוא אחד מהקורסים שלי(מעבדה ניסויית בפסיכולוגיה, מי שמכיר)

למעלה