תגידו על מה המהומה בבית עכשיו?

Dark Angel בת

New member
תגידו על מה המהומה בבית עכשיו?

פתחתי את האתר שי ואשר רבים לגבי אוכל/אלכוהול/סיגריות. הם הפסידו במשימה? הודיעו את תוצאות כבר?

זה לא המשימה

כי את המשימה כנראה הם עברו אבל האח הגדול אמר להם להגיד מה הם רוצים ליום הקרוב כי הם עדיין לא יודעים אם הם עברו את המשימה-אז הם לא יודעים אם להזמין סיגריות אז עכשיו רבים כל המעשנים והלא מעשנים את התוצאות של המשימה מן הסתם נדע מחר בערב בערוץ 2

Dark Angel בת

New member
אווווו הנרקומנים האלה אני בעד יום ללא עישון

נוסף. מגעיל כב לראות אותם יושבים כל יום כל היום מחששים

ShukyD

New member
זה כולה יומיים תכלס

שיקחו קופסא אחת לכל שני אנשים ונגמר הסיפור לא ככה?

Dark Angel בת

New member
../images/Emo45.gif

יא איזה צרחות כאילו הגיע סוף העולם. מי ששותה/מעשן - מחר יום גמילה, מי שזולל בכמויות (ג'ני/עינב?) יום דיאטה!

ShukyD

New member
ראינו כבר מה המחסור בסיגריות עשה לרנין

אנשים בין אם הם מכורים למשהו או לא, צריכים ללמוד לדחות סיפוקים זה הדבר שאני אף פעם לא אבין אצל מעשנים יום יומיים לא תעשן מה יקרה? אז מחרתיים תעשן לא קרה כלום אבל לא, הם צריכים את זה עכשיו כאילו סוף העולם עומד להגיע וזו ההזדמנות האחרונה <וזה אני אומר בתור מעשן עד לא מזמן.. ותכלס זו אולי הסיבה הכי משמעותית שבגללה הפסקתי>

ShukyD

New member
מה שגרם לרנין להתנהג ככה?

זה המחסור בסיגריות גם אם זה משהו שהיה אצלה עמוק בפנים והיא הדחיקה \ התעלמה ממנו אני די משוכנע שהמחסור בסיגריות הוציא את זה החוצה את הצורך לפרוק או להתעצבן על משהו ככה זה

איתי בל

New member
קוראים לזה התמכרות

לגוף שלך יש צורך בסיסי בסיגריות ואם הוא לא מקבל את זה הוא מתנהג כאילו לקחת לו אוויר אם תעצור את האוויר ותפסיק לנשום... זה יציק לך הגוף שלך מסביר לך טוב מאוד שהוא רוצה את האוויר הזה וככל שתדחה את זה הגוף שלך יעשה לך יותר כואב עד שתיתן לו אוויר ובנאדם שלא מעשן הגוף שלו נלחם בו כדי שכן יעשה את זה בדיוק כמו אוויר לנשימה זה לא דבר שקל להתעלם ממנו לא יקרה כלום אם הם יפסיקו לעשן יומיים...קירה הרבה טוב אם הם יפסיקו לעשן בכלל אבל שוב לא קל

קמבילי

New member
זה בדיוק מה שקרן אמרה,

אבל שי המשיך את הצעקות שלו ואמר: אפשר להגיד כל מבוגר 10 סיגריות ליום. קרן אמרה לו שזה בדיוק מה שהיא אומרת, אבל הוא המשיך עם הצרחות שלו בלי להקשיב לה בכלל, וצועק "זה ברמת העקרון! זה ברמת העקרון!". מזה התגלגל כל הוויכוח המגעיל, וקרן בכלל פרשה ממנו. אחלה, שי עושה מעצמו עוד יותר אידיוט מרגע לרגע. שי מודח! זה בטוח במאה אחוז. וואי, איזה מכה זו תהיה לו, הבנאדם פשוט ימות.

ShukyD

New member
הבנאדם חש ת'צמו מינימום ג'ק שפרד

לקח קשה את הקטע של המנהיגות חס וחלילה אם יעלה רעיון מוצלח והוא לא יצא מהפה שלו הבנאדם חי באגדה

no nick 1989

New member
ומילא אם היה שם איזה ג'ון לוק

שיצא נגדו..

ליאורי13

New member
../images/Emo45.gif אני לא מבינה את שי

הוא חושב מי שצועק הכי חזק הוא הצודק? איפה תרבות הדיון שלו?

איתי בל

New member
זה לא עניין של לצעוק

אתם חושבים ששי רק צועק וזה כל המ שהוא יודע גם עינב צועקת גם יוסי יודע לצעוק כולם צועקים שם אןם לא שמתם לב הסיבה ששמעתם רק את שי זה לא בגלל ווליום...זה משהו אחר כאן מתגלה מנהיגות לאון גם אם הוא יביא מגבר מאה וואט ויצרח אליו ישמעו את שי יותר... זה משהו אחר

למעלה