תגידו על מה המהומה בבית עכשיו?

קמבילי

New member
צורת הוויכוח של שי

דוגמה היפוטטית: שי: אם אמרת שאת לא שותה לא היית צריכה לשתות! תשובה: באמת לא שתיתי. שי: אבל מה זה קשור? מה זה קשור????? #@$@$^@^SDG%&^S !!!!!!!

חחח זה ממש כך! בכל פעם שאין לו תשובה למה

שאומרים לו אז הוא מתחמק מזה בכך שהוא אומר: "אבל מה זה קשור"? או "אבל לא על זה אני מדבר" למרות שבדיוק על מה שאמרו לו הוא דיבר... אידיוט אמיתי

לפי השמועות הוא לא מצליח כמו שהוא מציג את

עצמו. ואני נוטה להאמין שזה אכן נכון , אחרת למה לא להיכנס למשחק הזה, שמטרתו הסופית היא להגיע למיליון אם הוא כזה מצליח? כנראה שה"עסקים" שלו יכולים להתנהל גם בלעדיו... כנראה שהוא לא כזה חשוב שם או שאין לו את כל העסקים שהוא טוען

קפרי

New member
אולי אתה צודק עד כמה שאני זוכרת אמרו עליו שהו

א די מצליח בחיים לא בדקתי ואני גם לא רוצה כי זה מטריח אותי, מסתפקת בשמועות אבל אני חושבת שיחסית לעוד כמה (ולא אפרט שמות בתגובה כאן) הוא טיפה יותר חכם.

הוא מסוג האנשים שיכולים להתווכח על כלום - שעו

שעות. לצערי אני מכירה משהו שהוא קופי קופי שי, נורא מתסכל להתמודד עם בן אדם כזה, הוא גם בטוח שהוא צודק בהכל.

matankzr

New member
ולשאלת השאלות.

אם גם צבר וגם שי יהיו מועמדים להדחה מחר (אמן אמן אמן!!!!!).. מי אתם מעדיפים שילך קודם.. מממ.. קשה לא? שי היה שנוא על הרוב פה כל הזמן.. אבל צבר בזמן כל כך קצר הגיע לרמות כאלה שהוא פשוט בלתי נסבל כבר.. מי אתם תעדיפו להעיף?

no nick 1989

New member
שיייייייי

אני לא מסוגלת לשמוע אותו כבר. ואם שי עף-אוטומטית צבר וערן מאבדים ת'ביטחון שלהם.

דורוN

New member
מחר בהדחה יהיו

עינב,נעמה,שי\ערן הקהל בבית יעיף את נעמה. אני באופן אישי מאוד רוצה ששי יעוף,וצבר ישר אחריו.

הבעיה שהם כבר אמרו מי המועמדים

לפני הפיצוץ הזה, אז לא בטוח שצבר יהיה שם, נראה לי.

../images/Emo6.gifערן כזה אידיוט

"תבוא איתי עכשיו לקונטרול ואני אראה לך במצלמות מה אמרתי".

Q u a Q u a

New member
אשר וונסה צבועים לגבי הסיגריות!!!

הם ממש מעצבנים אותי, בתור מעשנת אני מניחה שלמרות היותי מעשנת כבדה בשלב הזה כבר הייתי מבינה שעליי להפחית משמעותית את העישון לטובת אוכל!!! (גם לא לטובת אלכוהול). הבעיה עם שני המוקיונים האלו, שהם יוצאים בהצהרות מעצבנות אימים, מבלי לעמוד מאחוריהן. אם אין לכם שום בעיה להפסיק לעשן, תתרמו את הסיגריות שהיו אמורות להיות שלכם למי שלא מוכן לרדת מהסיגריות, ובא לציון גואל!!! למה אף אחד לא חושב על זה כדרך נוספת להתמודד עם בעיית התקציב? חבורת טיפשים. מעניין אם הייתי בוילה, והייתי מעלה מולם את הפתרון הזה (ותאמינו לי שהייתי מעלה), הם היו מקבלים אותו, שני הדבילים

למעלה