תגידו, פלד ואורטגה יצא כבר??

ChRoNoNaUt115

New member
תגידו, פלד ואורטגה יצא כבר??

ומישהו יודע אם אפשר למצוא את האלבום במודיעין? (אם הוא יצא..)

boofy1

New member
יצא יצא...

לא יודע לגבי מודיעין אבל אצלי הוא במערכת כבר מתנגן...

ohhh s

New member
אכזבה ....

הציפיות לאלבום היו פי שתיים ממה שהוא באמת[לפחות בשבילי] ... מישהו פה אמר שזה נשמע כמו דיסק של סקיצות וזה בדיוק מה שעובר בראש ששומעים אותו...

חולוני

New member
אני אמרתי.

והאלבום אכן לא מצדיק את ההייפ, הוא נשמע כמו עבודה לא גמורה. חבל, כי יש להם פוטנציאל גדול והציפיות היו בהתאם.

rhyme

New member
אכן אכזבה.

אלבום מבולגן לחלוטין, ולא במובן החיובי של המילה, אם קיים כזה, וגם לא במובן האקספרמנטלי (כזה שיש לו גיבוי), לא ניתן לשמוע אותו מתחילתו ועד סופו ברצף, בשלב מוקדם הוא מתחיל להעיק. פלד ואורטגה ראפרים מגניבים, בסקשן של אלה שלא אומרים כלום, יש להם פלואו שמצליח להסיח את הדעת, גם מהחרוזים עצמם, השחוקים לעיתים. אבל האלבום לא סוחב. קניתי את האלבום מפני שהמיקסטייפ הבטיח דברים טובים, לצערי המיקסטייפ טוב יותר מהאלבום. מחכה לחומרים הבאים, הפוטנציאל קיים, אין ספק.

ק ר ח

New member
אלבום גדול.

מקדדי ג'י מתגלה כמפיק מחונן עם כל שמיעה ושמיעה, וזה בעצם המסר,שלא נמאס לשמוע את האלבום הזה שוב ושוב ושוב בניגוד להרבה מאד אלבומים בדבר המוזר הזה שנקרא "היפ הופ ישראלי" עד שפלד ואורטגה הגיעו והשמיעו לכם איך זה צריך להיות. האלבום הזה מחזיר ת'תקווה לראפ בישראל,בשנת 2007,וכל מלה שלילית,של כל בנזונה עוזרת,למה אתם יודעים מה זה יהודים,שיש משהו טוב הם יגידו שזה חרא או שלא יגידו כלום... אז,ואללה,זה החרא הכי טוב ששמעתי בעברית כבר שנים,"דינמי" קטע קליל שהוא בגדר ענק, "משפחה" הוא שיר שברמת הכתיבה שלו הוא פשוט מ=ד=ה=י=ם בכל קנה מידה. "כל המשקאות בבר" הוא טרוף על המייק,עם חרוזים שקהל של היפהופהדז אמיתי היה גומר מהם.... וללא ספק השיר שאני הכי אוהב עד עכשיו נכון לעכשיו הוא "כל האנשים"-פזמון מגניב של נעה פארן ואלפרבר, שתי בתים מפוצצים של פי אל די,והבית השלישי של אלפרבר,הוא ללא ספק קטע האירוח הכי טוב בדיסק(ברמות שמשאיר אותך עם פה פעור). פלד ואורטגה ראפרים מגניבים מאד,שאומרים הרבה,ולמרבה ההפתעה,יש בחרוזים שלהם גם עומק,ואלה שמאזינים לאלבום פעם אחת,שתיים,וישר שופטים,מפספסים,בשבילי זה היה תמיד חלק מהראפ,לא תמיד אתה מבין הכל על ההתחלה,זה כמו פאזל שמתחבר והוא בהחלט מתחבר,והאלבום סוחב אחושרמוטה,סוחב כמו 420. קיבלתי את האלבום כי אני על האלבום,אבל אני מתכוון לקנות 2 כי זה אלבום זול מאד,יחסית לחרא שצף כאן. לשמחתי המיקסטייפ בנזונה אבל האלבום יותר,מחכה ל"ממשיכים לבעוט2". אם האלבום מבולגן,אז ככה אני אוהב ת'בלגן שלי,וזה במובן הכי חיובי של המלה,שכמובן קיים

DoYouAreIsVery

New member
איזה תגובות שונות לאלבום

בכל מקרה אני מתכוון לקנות כי ציפיתי לאלבום יותר מדיי ולא נראה לי יש במודיעין ת'אלבום...קפוץ לת"א \י-ם תקנה שם

ohhh s

New member
שמיעה ראשונה הוא טוב וזאת הבעיה...

אני חולה עלייהם אבל שמעו זאת אכזבת השנה בלי ספק בכלל אני גם חושב שהקטע של אורטגה בדינמי משהו טוב אבל זה הבעיה שזה רק טוב ציפיתי להרבה הרבה יותר וגם עוד דבר...למשל גיא מר בשיר מחתרת צר לי הוא כל כך מיותר שם ונשמע לא טוב שם יש שם בתים שהייתי מוריד בהמון שירים ומוסיף דברים אחרים ועוד דבר אנשים ששומעים מחוץ ולא יודעים מה הוא עושה שם בפלואו ....כל האלבום הזה נשמע להם כמו חפירה אחת גדולה ולא משהו שעובר" אוזניים רגילות " נכון לעכשיו זה לא משהו שיכול להצליח בארץ בקהל הפתוח אולי בסצינה עכשיו זאת דעתי רק וחבל כי אני חולה עלייהם בלי קשר ...להרבה פה שישמעו אותו הוא יעלה אבק על המדף וזה לא מתאים לראפרים האלה הוא ממצא את עצמו מהר מאוד כמה אפשר לשמוע חרוזים מחוברים בלי הרבה משמעות משמעות בוא נסכם את זה ככה מבחינתי הם ראפרים מצויינים ... הדיסק רחוק רחוק רחוק מלהיות מה שציפינו ואפילו רחוק מלעשות סוג של מהפכה או תזוזה בראפ הישראלי ...לא שהוא איפה שהוא וזה אחרי הרבה שמיעות של הדיסק בכוונה כדאי לתת גיבוש דעה ולא סתם לזרוק אותה ככה

ק ר ח

New member
תיקון טעות.

מלבד זה שכל הדעה שלך לדעתי היא טעות חמורה,הטעות שאני רוצה לתקן היא זו: כותבים ממצה ולא ממצא..... ואתה רוצה לסכם,תסכם נכון,הגבת לי ורשמת:"בוא נסכם את זה,מבחינתי הם ראפרים מצוינים,הדיסק רחוק מלהיות מה שציפינו" גבר,דבר בשם עצמך ולא בשם אף אחד אחר לדעתי האלבום הזה מהפכני,בועט,לא משהו שציפיתי שייצא מאף אחד למען האמת,כולל מהם,והזיוני שכל של ה"אוזניים רגילות" הם שטויות ברמה שלא שמעתי הרבה זמן(ואני שומע הרבה שטויות ברמה,אני חבר של ג'יזמו):)

ohhh s

New member
תשמע אני לא התעסק בשטויות האלה אתה יכול להגיד

מה שבא לך...אבל אותך לא אישית אני מכיר במוזיקה שלך ...ואתה לא מכיר אותי אתה לא יודע מה הבנה שלי במוזיקה ובכלל ...עצוב אני חושב שהדעה שרשמתי שמעתי אותה לא רק ממישהו אחד ודייי זיוני שכל שזיוני שכל ...אני יכול להגיד את אותו הדבר על הדעה שלך ... כמו "יש בחרוזים שלהם גם עומק" זה לא זיון מוח נו באמת עזוב שטויות בן אדם כל אחד והדעה שלו אני חולה עלייהם ...בדיוק כמו שזה נשמע שאתה אוהב אותם אבל אני חייב להודות במשהו הפעם האלבום זה לא זה ... ואני בטוח שיש בך גם צד שאומר אבל אבל אתה משתתף באלבום אז מה תגיד דבר כזה זה לא מסתדר מהרבה בחינות

ChRoNoNaUt115

New member
אני אבדוק בכל זאת אם יש..

פתוח מחר בערב בסנטר החנות דיסקים? לקפוץ לת"א/ירושלים זה קצת בעיה כי אני בצבא, אבל אתה יודע איפה בתחנה מרכזית אולי יש?

ohhh s

New member
ליריקה של פלד ...קח ...

בעלת המון משמעות ... פלד בשיר מחתרת: איו פרץ של מילים, פלד לא מאמין פלא שסיפולים, אלה מעלה מעלים חלק,מהדחפים פלד לא מאמין שזה כלא, והדין זה ל-,ספר פרץ של מלל לא פלא שפלד, תמיד עולה ל-מקומות שאין לך דרך אחרת, מלתאר איך הם אלה שדוחפים ילד לתלם, טרם למד מרד עמד פרד הוא צעד זרם, והערב הטרף בכרם בקרב החרב של פלד, שיבר את הברז שחרר את הפרא, טיהר את הארץ ושחרר את ה...מחתרת... מועתק מילה במילה מהליריקות באלבום אז זה כייף לשמוע יותר מ5 פעמיים גג 10 אז סלח לי יש פה איזה בעיה רצינית\שכלית

dweck2k

New member
בחייאת.

סלח לי שאני מתערב, אבל בחייאת. קצת עברית והבנה של טקסט. צריך פרשנות? בבקשה. הא לך: "איך פרץ של מילים" = הראפ "פלד לא מאמין פלא שסימפולים, אלה מעלה מעלים חלק,מהדחפים - הסימפולים לא מייצגים את מה שהוא רוצה לומר." פלד לא מאמין שזה כלא, והדין זה ל-,ספר פרץ של מלל לא פלא שפלד, תמיד עולה ל-מקומות שאין לך דרך אחרת, מלתאר איך הם אלה שדוחפים ילד לתלם. - העולם הזה הוא כלא ופלד רוצה לפרוץ עם הדחפים ליצור, שהם מה שמכניסים את פלד לתלם. "טרם למד מרד עמד פרד הוא צעד (ב)זרם," מכאן שפלד הוא צעיר ועדיין לא מרד כמו שצריך. "והערב הטרף בכרם בקרב החרב של פלד, שיבר את הברז שחרר את הפרא," הערב, הטרף שבכרם - מכאן, השועלים וכל המלעיזים. הם מגיעים אל החרב של פלד. פלד עצמו פותח את הברז של הג'ורה שלו ומשחרר את הפרא שבו כמו זרם מים עצבני. "טיהר את הארץ ושחרר את ה...מחתרת.." מה שגרם לכך שהוא טיהר את הארץ ומשחרר את המחתרת, בזכות היצירה והראפ שלו. שירה במיטבה. דוויק

volatile

New member
../images/Emo45.gif לגמרי

דעתי על האלבום עדיין לא מגובשת. הוא נשמע מאוד טוב ברמה של הארץ. אני אהבתי את רוב מה ששמעתי ממנו גם בשמיעה ראשונה אצל אורטגה לפני איזה חצי שנה. לאחר מס' שמיעות יש שם כמה קטעים שהייתי חותך אבל בגדול האלבום הזה טוב. ההפקות טובות. הראפ מצויין בחלקו הגדול. יש קטעים שהם יותר סיפוריים וקטעים שהם יותר stright up mcing ובעיקר יש פלואו שמאתגר את הנורמות המקובלות ולא מחקה אותם כמו רוב מה שיש פה בארץ. זה המוצר הכי קרוב להיפ-הופ true school שיש היום בארץ. זה לא ראפ עמוס במסרים. ההפקה לא מגוונת במיוחד (טובה אומנם אבל הייתי רוצה לשמוע הפקות ממפיקים שונים יותר) אבל בגדול זה מוצר איכותי מאוד. המגרעות שאתם ממהרים לציין פה אולי יגרמו לו להיות עם חיי מדף קצרים (אני לא יודע עדיין כמה, זמן יגיד). החשיבות שלו רבה. סוף סוף יש פה מישהו שמאתגר את עצמו לא רק מבחינת ליריקה אלא מבחינת פלואו. נדיר שאני אשמע שיר היפ-הופ בארץ ואפול מהפלואו שבו. עוד יותר נדיר לשמוע היפ-הופ שטכנית נשמע מצויין. אני לא אגיד שאין אלמנטים שקצת חסרים לי פה אבל הערך הסופי של המוצר עולה על החסרונות ולכן אני מאוד בעד הדיסק הזה. יבואו הנירים של העולם ויגידו דברים נכונים אך בכלל לא רלוונטים כמו "אין פה פזמון להיטי" או "המוזיקה לא נגישה" וכו' וכו' ואני יאמר כזה דבר. עם כל אהבתי לקוואמי. הוא לא עושה מחאה. הוא לא עושה ראפ טהור (שזה דבר טוב) ואין לו חצי מהיכולות הווקאליות/פלואו שיש לילדים האלה. זו עובדה. האם זה אומר שאת האלבום של קוואמי אני אשמע יותר זמן משלהם יכול להיות, לא יודע אבל זה בטח שלא יהיה בגלל קישורי ה - MCינג שלו שאני אתפוס את הראש ואומר פאק, זה זרימה בת אלף זונות. וכן צריך שיהיה דיסק בארץ שבגלל זה אני אשמע אותו זה בכל זאת אחד מהדברים שאני הכי חולה עליהם בהיפ-הופ, היכולת למתוח את המעטפת.

ohhh s

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם זה נשמע לך כמו ניסוחים טובים לטקסט אז באמת יש פה אנשים עם בעיות לאיזה מצב אנחנו מגיעים ...שחברים שלהם צריכים להסביר לי טקסט אבל יש פה אי הבנה אני אוהב אותם את הראפרים האלה ... מאוד שלא תבינו לא נכון לא סתם קניתי את האלבום אני אקנה את הבא גם כי הם מעניינים אותי אבל מבחינתי זה לא עמד בציפיות זה הכל

da^Lord

New member
נשברו לי השיניים

לא הבנתי את ההסבר שלך דוויק , גם לא הצלחתי להבין את הטקסט. אני חש באותה הבעיה שהיתה בזמנו עם השבט. חוץ מזה לא יודע אם זה נכון תחבירית , או שהפיסוק לא במקומות המתאימים אבל אני פשוט לא מצליח לקרוא את זה ולהבין. ואולי הבעיה היא במחסור בהבנת הנקרא אצלי יותר מידי חזרה על המילים פלד ופלא בזמן קצר. מה שכן אני מאמין שזה נשמע מגניב עוד לא יצא לי לרכוש את הדיסק אני אעשה את זה בקרוב ואשמע.

ohhh s

New member
תקנה שתיי אלבומים בנוסף ...

מה תעשה איתם תחתיות לכוסות ????

למעלה