תגידו, פלד ואורטגה יצא כבר??

ohhh s

New member
תשמע חייבים לשבור את הקרח בנינו אז ככה...

בוא נסגור את זה שכל אחד והדעה שלו וזהו ...ואתה לא מכיר אותי ואני לא אותך ההבדל שאני מכיר מה אתה יודע במוזיקה ואתה לא יודע מה אני מבין במוזיקה זה ההבדל אבל עזוב אני גם אוהב את מה שאתה עושה במוזיקה ככה שזה איפשהו טוב... וגם חולה על מה שפלד ואורטגה עושים אז ככה שזה עוד יותר טוב... וזהו פה נגמר הסיפור אם יש לך משהו עוד משהו להגיד אני אשמח לשמוע

ק ר ח

New member
דבר אחד-

שאני מכיר מה אתה יודע במוזיקה ואתה לא יודע מה אני מבין במוזיקה זה ההבדל איך בדיוק? אתה חבר שלי ואני לא מכיר אותך? איך אתה יודע מה אני יודע במוסיקה,איזה ילד מצחיק אתה....

ohhh s

New member
מצחיק ...???

שירים של מישהו מסויים אתה רוצה להגיד לי שזה לא מעיד על הרמת הבנה של מישהו במוזיקה

Funky Giraffe

New member
בולשיט

גם באך היה יכול לנגן בריטני ספירס אם היית מביא לו את התווים.

ohhh s

New member
אבל זה עדיין מעיד על על ההבנה שלו משהו ...

אם מישהו מתחיל את הקריירה עם שיר כמו בריטני ספירס זה לא מעיד על הרמת ההבנה שלו במוזיקה תשמע .... תשמע ידע זה דבר שאפשר לקחת אותו להרבה כיוונים השאלה מה אתה עושה איתו וכמה כישרון ועזוב זה פלוסופיות שלמות במיוחד לא לפה אני חושב

dweck2k

New member
הלוואי שכולם יכתבו מוסיקה כמו של בריטני

לכתוב פופ זה אחד הדברים הכי קשים שיש בעולם. דוויק

da^Lord

New member
באך לא יכול לנגן בריטני..

כי הוא מת. ובריטני לא יכולה לנגן באך.. וזהו. עכשיו מה קשור בריטני ובאך למה שהוא אמר?

Funky Giraffe

New member
הוא אמר שרמת ביצוע מעידה על רמת יצירה

בולשיט גמור. גמור. יש כל כך הרבה מלחינים אגדיים שלא יכולים לשיר בית שלם בלי לזייף 400 פעם....

da^Lord

New member
הוא אמר שירים, לא ביצוע.

זה יותר עניין של סגנון וטעם מוזיקלי שמעיד על העדפות אישיות.

ohhh s

New member
התכוונתי שיר... והכוונה הייתה ל

לקטע שבן אדם מוציא שיר הוא רוצה לתת את מה שיש בו בכמה דקות והוכיח את עצמו זה הכל

U G I

New member
העלה את הרף בכמה רמות

אין ויכוח בכלל. אלבום מעולה שלא נשמע בארץ עוד.

יאנגי

New member
רגילים להעריץ אנשים שלא יושבים על ביט ועד ש

מישהו דופק ראפ ברמה אז אומרים זה יותר מידי הרדקור ונשמע כמו סקיצה ! חלק מלהיות הרד קור זה שהסאונד לא נקי וזה לא אלבום נחמד לאוזן לא מגובש כי אין הגדרות בהרד קור רק מה שבא לך בלי לנסות להיות חביב אל מי שישמע את זה בבית

Silly A

New member
דיסק אדיר.

רמת-על. קונה.
.

למעלה