ההפקות בהחלט חוזרות על עצמן אבל לדעתי הן עשויות כל כך טוב שאין לי בכלל על מה להתלונן
ע ערן1987 New member 19/8/14 #37 ההפקות בהחלט חוזרות על עצמן אבל לדעתי הן עשויות כל כך טוב שאין לי בכלל על מה להתלונן
Y YEEZUS New member 19/8/14 #43 זה כמו להגיד שהאיקסים עושים הפקות שחוזרות על עצמן. זה פשוט הסגנון של האלבום, שיש לו קו מוזיקלי מסוים ופה ושם הוא נשבר עם שירים כמו Two Weeks ו-Closer.
זה כמו להגיד שהאיקסים עושים הפקות שחוזרות על עצמן. זה פשוט הסגנון של האלבום, שיש לו קו מוזיקלי מסוים ופה ושם הוא נשבר עם שירים כמו Two Weeks ו-Closer.
D DAN1EL New member 19/8/14 #47 ג'יימי מפיק תותח, היא רק חקיינית של ה-XX ושל כל מה שהולך עכשיו.   ההפקות שלה הן מין ערבוב של וויליאם אורביט, לורד, ה-XX וג'יימס בלייק.
ג'יימי מפיק תותח, היא רק חקיינית של ה-XX ושל כל מה שהולך עכשיו.   ההפקות שלה הן מין ערבוב של וויליאם אורביט, לורד, ה-XX וג'יימס בלייק.
Y YEEZUS New member 19/8/14 #49 לא התכוונתי לזה. התכוונתי שגם ההפקות של האיקסים בתכלס די אותו הדבר, אבל עדיין כל שיר מיוחד בפני עצמו ומשלים את הסאונד של האלבום. אבל אני מסכים לגמרי עם מה שאמרת, וזה כנראה גם למה אני אוהב אותה (דרייק, לורד וג'יימס בלייק מדהימים).
לא התכוונתי לזה. התכוונתי שגם ההפקות של האיקסים בתכלס די אותו הדבר, אבל עדיין כל שיר מיוחד בפני עצמו ומשלים את הסאונד של האלבום. אבל אני מסכים לגמרי עם מה שאמרת, וזה כנראה גם למה אני אוהב אותה (דרייק, לורד וג'יימס בלייק מדהימים).
ע ערן1987 New member 19/8/14 #25 אביב גפן ומתי כספי - מסתובב שיר חדש של אביב מתוך אלבומו החדש שייצא בחודש הבא. האדישות של מתי לא ממש מתאימה לשיר הזה, הרקע ה"מזרחי" מפתיע אבל הפזמון קליט. בקיצור, אביב עשה פה להיט. האם זה טוב? זה לא וואו, אבל זה סבבה שכזה.
אביב גפן ומתי כספי - מסתובב שיר חדש של אביב מתוך אלבומו החדש שייצא בחודש הבא. האדישות של מתי לא ממש מתאימה לשיר הזה, הרקע ה"מזרחי" מפתיע אבל הפזמון קליט. בקיצור, אביב עשה פה להיט. האם זה טוב? זה לא וואו, אבל זה סבבה שכזה.
M Music Man XD New member 19/8/14 #40 שבוע שמירות בהפתעההה איזה כיף. עוד הפתעות כאלה בבקשה! ושמעתי היום את אנת עומרי של המלכה אום כלתום. בנוסף, שמעתי את האלבום La Bala של Ana Tijoux. שכחתי כמה זה טוב.
שבוע שמירות בהפתעההה איזה כיף. עוד הפתעות כאלה בבקשה! ושמעתי היום את אנת עומרי של המלכה אום כלתום. בנוסף, שמעתי את האלבום La Bala של Ana Tijoux. שכחתי כמה זה טוב.
D DAN1EL New member 20/8/14 #54 Rose McGowan - You Belong To Me מדהימה. שחקנית מדהימה. אישה מדהימה. שיר אדיר (יש לה קול ממש מעניין! היא צריכה לשיר יותר!) כל מה שקשור אליה מדהים.   https://www.youtube.com/watch?v=oTnloS-Gw1s
Rose McGowan - You Belong To Me מדהימה. שחקנית מדהימה. אישה מדהימה. שיר אדיר (יש לה קול ממש מעניין! היא צריכה לשיר יותר!) כל מה שקשור אליה מדהים.   https://www.youtube.com/watch?v=oTnloS-Gw1s
ע ערן1987 New member 20/8/14 #58 The Gaslight Anthem - 1,000 Years זה הרכב רוק אמריקאי בן 8 שנים שרק בשנתיים האחרונות עשה את הפריצה הגדולה שלו ושיחרר ממש אתמול אלבום חדש שמקבל באזז יפה באינטרנט. אני התרשמתי, בינתיים.
The Gaslight Anthem - 1,000 Years זה הרכב רוק אמריקאי בן 8 שנים שרק בשנתיים האחרונות עשה את הפריצה הגדולה שלו ושיחרר ממש אתמול אלבום חדש שמקבל באזז יפה באינטרנט. אני התרשמתי, בינתיים.