ברח כל עוד נפשך בך... אין לי כח ששוב יזרקו פה אבנים על מישהו
B Brombit New member 11/3/07 #123 ברח כל עוד נפשך בך... ../images/Emo115.gif אין לי כח ששוב יזרקו פה אבנים על מישהו
D danduuu New member 11/3/07 #124 כדאי שתברח ומהר..../images/Emo11.gif *מוציאה M16 מהתיק* אוקיי זה מוזר, למה שיהיה לי M16 בתיק? XD
T The Cat Woman New member 12/3/07 #130 ../images/Emo46.gifהקארמה שלך כבר תחזיר לך.... צפה לריתוק ארוך מאוד ביום גיוסך לצה"ל
B blacknwhite New member 12/3/07 #128 אני נוטה לא להסכים... למרות שאני לא רבה עם אף אחת, כי אין לי עצבים לזה, אני ללא ספק חושבת שהוא סקסי ברמות. אה, וממש ממש מוכשר. מה עוד צריך? אבל כן, הריבים של הבנות האחרות די משעשעים אותי
אני נוטה לא להסכים... למרות שאני לא רבה עם אף אחת, כי אין לי עצבים לזה, אני ללא ספק חושבת שהוא סקסי ברמות. אה, וממש ממש מוכשר. מה עוד צריך? אבל כן, הריבים של הבנות האחרות די משעשעים אותי
B BrowN EyeD GirL1 New member 12/3/07 #134 חחח ברור שזה בצחוק. ריב הבנות הזה די משעשע לדעתי.בכלל,ריבים של בנות תמיד משעשעים אותי.
B Brombit New member 12/3/07 #146 זה לא עניין של להסכים או לא ../images/Emo115.gif אני רק כתבתי איך אני מרגישה בקשר לזה. וזה בסדר, אני יודעת שזה בצחוק... אחרת זה לא היה כל כך מצחיק כמו שזה ככה
זה לא עניין של להסכים או לא ../images/Emo115.gif אני רק כתבתי איך אני מרגישה בקשר לזה. וזה בסדר, אני יודעת שזה בצחוק... אחרת זה לא היה כל כך מצחיק כמו שזה ככה
K Kezia New member 12/3/07 #145 את הרועת צאן, לא ? לאנשים מהחתך הזה של החברה יש כנראה ציפיות נמוכות...
B blacknwhite New member 12/3/07 #148 לא, אני רועת הצאן../images/Emo3.gif ולמה בדיוק תומאס נחשב לציפיות נמוכות? פספסתי משהו? חוצמזה, רועת הצאן זה היה רק בגלל הכובע! לא שום דבר יותר מזה! רק הכובע!
לא, אני רועת הצאן../images/Emo3.gif ולמה בדיוק תומאס נחשב לציפיות נמוכות? פספסתי משהו? חוצמזה, רועת הצאן זה היה רק בגלל הכובע! לא שום דבר יותר מזה! רק הכובע!