אצלנו זו בכלל לא שאלה רלוונטית.
זה לא "או אני או הוא". למה מישהו צריך לעבוד ומישהו לשבת בבית? זה בכלל לא עניין של גובה השכר, אלא של סיפוק ומימוש עצמי. כמו שאני לא מסוגלת לא לעבוד, ברור לי לחלוטין שבעלי גם לא מסוגל. נכון שאם המצב היה של חוסר ברירה - הוא זה שהיה צריך לפרנס בגלל שאני לא מסוגלת להרוויח אפילו קרוב למה שהוא מביא הביתה, אך זה רק מחוסר ברירה. כמו כן, אני אמנם עובדת בבית, וכרגע זה נוח לי, אך אם הייתי מוצאת עבודה מתאימה מחוץ לבית (וזה כבר קרה בעבר) לא הייתי מהססת. ועוד חייבת להגיד - אחד הדברים שאני הכי אוהבת אצל בעלי זה כישרונו העצום וההשגים שהוא מגיע אליהם בתחום העבודה, השאיפות שיש לו בתחום המקצועי ונחישותו לממש אותן. מה לעשות, בעיני יכולת זו, השילוב בין כישרון לאמביציה וביצוע, זה אחד הדברים החשובים ביותר אצל הגבר, שגורמים לי לכבד ולהעריץ אותו. לא הייתי חולמת שבעלי לא יבנה לעצמו קריירה. אמנם לא יכולה להתיימר להיות מוכשרת כמו בעלי, אך גם לי יש את היכולות והשאיפות שלי, ובעלי מצידו גם מפרגן לי שאגשים אותן. לא יכולה אפילו לתאר לעצמי שאפשר או צריך אחרת. כמובן, שזו הרגשה אישית בלבד, שמתאימה למשפחתנו, ולא לאף אחד אחר.