תגידו -

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

ailag

New member
תגידו -../images/Emo150.gif

(יאללה שרשור חברתי) מה עם מנהל לפורום? אף אחד/ת לא מגיש/ה מועמדות? בינתיים אנחנו מסתדרים יפה, אבל לכו תדעו אם לא יבואו מציפנים מחר.. (לי אישית זה לא מתאים כרגע, לפחות לא לאורך זמן של יותר מבייביסיטר) נ.ב. אם יבוא מנהל מורעל שמוחק ומשרשר רק כי הוא יכול, שיזהר, כי יש לי אקדחים בשלט רחוק בכל מקום. ואני לא חוששת להשתמש בהם.

the YOOK

New member
הייתי מגיש,

אלא שאני לא חושב שאני מוסמך (מבחינת הידע שלי, למרות שזה פורום מדע פופולרי) ואני מתגייס עוד חודשיים וחצי... אבל בהחלט, צריך מנהל. מישהו?

אחמס1

New member
לפי מה שנאמר לי מהנהלת הפורומים, קיימים

מועמדים, שאינני יודע מי הם, ולא מכיר אף אחד שכן יודע. זה נאמר לי לאחר שביקשתי לברר אם ניתן לנהל פורום בלי להגיע למשרדי תפוז, שכן, ברוב עליבותי הפעם הראשונה והאחרונה שהייתי בגוש דן (לא כולל נתב"ג ומעברים בכביש איילון בדרך למקומות אחרים) הייתה ב-14/02/2001, במסגרת טיול של חטיבת הביניים. בכל אופן יהיה לי מאוד קשה להגיע לשם ולמצוא את זה. אם אתם מחבבים אותי ומאמינים ש: 1. לא אהיה דיקטטור. 2. לא אשתמש בפורום לקידום שאיפותי המגלומניות. 3. אשמור על חופש הביטוי תוך הבהרה שחלק ממה שנכתב כאן הוא לא מדעי ולא לגיטימי בעיניי המדע. (4. כל הנ"ל נתונים לפרשנותי האישית
) אז אתם מוזמנים לשלוח הודעה להנהלת הפורומים ולהמליץ עליי, הקרייתי המסכן שכל חטאו היה שנולד צפונית מידי לרפובליקה של תל-אביב. האמת שקשה לי להבין את ההכרח בראיון אישי, ולא הסתפקות בטלפוני. במיוחד כשמדובר בכותב ותיק, הרי בסך הכל אני משער שהראיון בא לסנן אנשים שרוצים לנהל פורום מסיבות אינטרסנטיות, ואת זה אפשר לברר בקלות ע"י הסתכלות ברקורד או שאילת הגולשים האחרים.

טל ר

New member
אני ניהלתי פורום ללא ראיון אישי

כך שכאשר באמת צריך, ישנה גמישות.

2_be

New member
סחתן על הזכרון לתאריכים../images/Emo3.gif

עד כדי כך הביקור בת"א לפני 6 שנים היה מרגש?

SpyKid

New member
ממה שהבנתי כשרציתי לנהל פורום אחר בזמנו,

המלצה ממנהלים נותנת עדיפות, כך שאני מניחה שהמלצה של be_2 תעזור
בכל אופן, אתה יכול לסמוך על לפחות שני קולות

the YOOK

New member
../images/Emo45.gifאני תומך.

רק תזכור שבפורום פופולרי" חייב להיות חופש דיבור. מצד שני, חוק האומר כי לפני מתן תשובה צריך לציין האם היא לפי הגישה המקובלת במדע כיום או לפי דעה אישית לא יכול להזיק.

גם אני תומך ../images/Emo45.gif

... ומצפה לג'וב טוב, עדיף סגן ראש מחלקת פינוי שלג ולכידת נמרים-בנגלים בעיריית רעננה...

ailag

New member
אגב, שים לב

שכששמים מנהלים ממליצים אתה אמור להגיד להם ששמת אותם. המנהל הממליץ במקביל מעביר את ההמלצה שלו. בהצלחה.. אני חושבת שזה דוקא טוב שבאים לראיונות. ככה אין דיסטנס, מכירים את האנשים והעבודה אח"כ טובה יותר.

amitmis

New member
מצטער אם אני לא רלוונטי...

פשוט - אני לא ממש מכיר אותך, פרט לכתיבתך בפורום. - בן כמה אתה (אני מניח ש-או ב-י"ב או מעט אחרי, לפי מה שכתבת בעניין חטיבת הביניים ב-2001)? - מהן ההצעות שלך לשיפור הפורום (פרט לשלושת ה"נתונים"), אם יש כאלו? - אולי מעט מידע עליך (רלוונטי בלבד, כמובן!) - שם פרטי, פרטים בסיסיים וכו'. אשמח לקרוא פרטים אלו, גם אם חלקיים, עלייך, בכדי לדעת אם אני תומך בך להנהלת הפורום. תודה, עמית.

SpyKid

New member
איך השם הפרטי שלו רלוונטי?

או שאתה תומך רק באנשים שהשם שלהם מתחיל באות א' או משהו כזה?

למעלה