לקרוא לו "אחמס1" כל הזמן, במקום איתי, משה, חיים, או מה שלא יהיה... עניין של נוחות. לא התכוונתי שיתרום פרטים, אשר רלוונטיים לתמיכה שלי בו, אלא פרטים הרלוונטיים למקרה שייבחר.
בכל מקרה, אני קשיש בן 21 ומסיים (בתקווה שהסמסטר יתקדם) את שנתי השלישית בפקולטה לפיזיקה בטכניון (הטיול היה בכיתה ט'). כרגע אין לי הצעות לחידוש אלא רק להמשיך את עבודתה המצויינת של 2_be. אם אבחר לתפקיד ולך תהינה הצעות, אז אשמח לשמוע אותן.
דבר אחד אני בהחלט יכול לומר בביטחון די מלא: be 2 היתה מנהלת פורום הטובה ביותר שהיכרתי. נקודה. מנהל הפורום הבא כאן, יצטרך להיכנס לנעליים מאד מאד גדולות. ומדוע השבחים? הפורום התנהל יפה, בלי חוקים דרקוניים, בלי מחיקות ובלי ניפוח אגו קיצוני של מנהל הפורום. מדי שבוע, שישור ממצה ומאלף של חדשות המדע - ורק במקרים ממש קיצוניים, היתה התערבות המנהלת באה לידי ביטוי, אפילו תחת מתקפות של תיאוריות "מוזרות" משהו. לדעתי - היכולת לנווט בין חופש הביטוי מחד, ושמירת הסדר על כנו הועלתה כאן לדרגת אומנות של ממש, וייטיבו אנשי תפוז אם יועילו לקבל ייעוץ בנושא כדי ללמד כמה ממנהלי הפורומים האחרים. לו חשבתי שאוכל להיות מנהל ברמתה של be 2 , הייתי חושב על הגשת מועמדות - אבל האמת? נעליים גדולות...
ובפורום קומיקס לקחתי לא מעט השראה מהניהול של 2_be.. (אם כי בזמן האחרון לא רואים את זה כ"כ) אבל לבקר אצלנו זה תמיד טוב. אגב - יום שישי הוא יום הקומיקס בחינם..
לגבי אחמס, כן גם אני תומך בך. אתה עונה עניינית ורחב עופקים שבהחלט תורם גם כאשר יש הודעות מ- He who must not be named למרות, שבאמת אין לי העדפה למי ינהל את העניינים כל עוד הם ינוהלו.