תגידו -

• פותח הנושא ailag
  • פורסם בתאריך

amitmis

New member
נראה לי קצת דבילי...

לקרוא לו "אחמס1" כל הזמן, במקום איתי, משה, חיים, או מה שלא יהיה... עניין של נוחות. לא התכוונתי שיתרום פרטים, אשר רלוונטיים לתמיכה שלי בו, אלא פרטים הרלוונטיים למקרה שייבחר.

אחמס1

New member
אין צורך לקרוא לי אחמס1...

אפשר לקרוא לי רק אחמס
בכל מקרה, אני קשיש בן 21 ומסיים (בתקווה שהסמסטר יתקדם) את שנתי השלישית בפקולטה לפיזיקה בטכניון (הטיול היה בכיתה ט'). כרגע אין לי הצעות לחידוש אלא רק להמשיך את עבודתה המצויינת של 2_be. אם אבחר לתפקיד ולך תהינה הצעות, אז אשמח לשמוע אותן.

amitmis

New member
א. תודה על הפרטים.

אגב - זה תואר ראשון, שנה שלישית, נכון? ב. אשאל שוב (אני בטח כבר מרגיז עם זה) - האם פינת החדשות השבועיות תמשיך ותתקיים? תודה.

gilpor

New member
גם בעד

אני משתתף בפורום הרבה פחות מכל האחרים בשרשור הזה, אבל בכל זאת אני רוצה להביע את תמיכתי. אחמס תמיד כותב לעניין, וגם מסייג את עצמו בצניעות ראויה.

Rtitan

New member
מהיכרות עם שלל פורומים ומנהלי פורומים...

דבר אחד אני בהחלט יכול לומר בביטחון די מלא: be 2 היתה מנהלת פורום הטובה ביותר שהיכרתי. נקודה. מנהל הפורום הבא כאן, יצטרך להיכנס לנעליים מאד מאד גדולות. ומדוע השבחים? הפורום התנהל יפה, בלי חוקים דרקוניים, בלי מחיקות ובלי ניפוח אגו קיצוני של מנהל הפורום. מדי שבוע, שישור ממצה ומאלף של חדשות המדע - ורק במקרים ממש קיצוניים, היתה התערבות המנהלת באה לידי ביטוי, אפילו תחת מתקפות של תיאוריות "מוזרות" משהו. לדעתי - היכולת לנווט בין חופש הביטוי מחד, ושמירת הסדר על כנו הועלתה כאן לדרגת אומנות של ממש, וייטיבו אנשי תפוז אם יועילו לקבל ייעוץ בנושא כדי ללמד כמה ממנהלי הפורומים האחרים. לו חשבתי שאוכל להיות מנהל ברמתה של be 2 , הייתי חושב על הגשת מועמדות - אבל האמת? נעליים גדולות...

Rtitan

New member
../images/Emo8.gif אני לא מבקר הרבה בקומיקס...

אולי הגיע הזמן התחיל?...

ailag

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ובפורום קומיקס לקחתי לא מעט השראה מהניהול של 2_be.. (אם כי בזמן האחרון לא רואים את זה כ"כ) אבל לבקר אצלנו זה תמיד טוב. אגב - יום שישי הוא יום הקומיקס בחינם..

2_be

New member
../images/Emo9.gif

תודה על המחמאות. גרמת לי להסמיק פה מול המסך

Rtitan

New member
הרווחת אותן אחת לאחת ../images/Emo13.gif

מי שמכיר אותי, יודע שאינני מחלק מחמאות סתם - אלא רק אם אני באמת מתכוון להן, ואז אני גם מקפיד לא לחסוך - בגילי המתקדם למדתי שכשמגיע - צריכים לתת
. נהניתי מאד מאד להיכנס הנה ככל שיכולתי (במגבלות הזמן שהמנחה שלי מאפשר לי) ואני רק מקווה שמי שיבוא אחרייך ימשיך בדרכך.

gilpor

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם כל מילה

אני לא פורומיסט מנוסה כמו Rtitan, אבל גם מנסיוני הדל אני יכול להעיד ש-be_2 עשתה עבודה מעולה. תודה לך!

גם אני מצטרף למחמאות,

לגבי אחמס, כן גם אני תומך בך. אתה עונה עניינית ורחב עופקים שבהחלט תורם גם כאשר יש הודעות מ- He who must not be named למרות, שבאמת אין לי העדפה למי ינהל את העניינים כל עוד הם ינוהלו.

למעלה