תמי מאתחלת.... יש לנו 3 דקות להשתולל
N naps New member 14/7/02 #44 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אהבתי ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
ד דודל New member 14/7/02 #48 ברוך שובך למחוזותינו, תמיג´ול../images/Emo70.gif הפסדת דיון מעניין על מגנזיומים וקלוריות למיניהם...
T tde New member 14/7/02 #37 רגע!!!! זהירות!! תמי לא פה. רגע נדיר וקטלני לקיומו של הפורום... בואו נחכה בציפיה לשובה. כולם להחזיק אצבעות בבקשה ולשאת תפילה אל השמיים...
רגע!!!! זהירות!! תמי לא פה. רגע נדיר וקטלני לקיומו של הפורום... בואו נחכה בציפיה לשובה. כולם להחזיק אצבעות בבקשה ולשאת תפילה אל השמיים...
R rizla New member 14/7/02 #49 לא צריך פרטיות... בשביל זה יש מסרים הרבה זמן אני מחכה עם הGIF הזה לתיזמון הנכון וסופסופ הוא מגיע, הייתי חייב.
לא צריך פרטיות... בשביל זה יש מסרים הרבה זמן אני מחכה עם הGIF הזה לתיזמון הנכון וסופסופ הוא מגיע, הייתי חייב.
M mto New member 14/7/02 #51 לא טרחתי לקרוא את כל השרשור אין לי ממש כוח. זה קרה לי לפני כמה זמן הבעיה שלך , זה הסתדר מעצמו אחרי איזה יומיים שלושה.
לא טרחתי לקרוא את כל השרשור אין לי ממש כוח. זה קרה לי לפני כמה זמן הבעיה שלך , זה הסתדר מעצמו אחרי איזה יומיים שלושה.