תגידו...........

אש אש

New member
תאאאא דאאאאם../images/Emo24.gifחזרתי.

עכשיו נותרו לכם עוד שתי משאלות.
בוקר
טוב
עולם. בוקר
ניפלא
לכולם. .
אש.

אש אש

New member
הלווווווו חיבוק|בוקר../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif.

הופ הופ להתעורר
בוקר אנשים אוי רגע, אופס
מוקדם קצת שיט, בטלו את הכול וחיזרו לישון אחזור להעיר אותכם עוד שעה. אוי כמה מצחיק לראות אותכם ישנים מתגלגלים, נוחרים, ערומים???
| וואי ווואי הלכתי.
לקום היום בבוקר עם
שיר חדש ב-
אש.

אש אש

New member
אתם לא בסדר../images/Emo66.gif

אחד רק מציץ, עושה אפצ'י וממשיך רחלי מנופפת ביד כשהיא עוברת פה מה אתה! אתה! זרוק כמה אותיות מהמקלדת שלך שידעו שאתה גם פה! רק לאביר ושילה איכפת:) אה לך! סימני קריאה!!
אש

אלמרה

New member
העניין הוא ש...

משברון קטן, נפילת מתח אבל יהיה בסדר.. לכולם יש את רגעי החולשה הללו. לא?

אש אש

New member
בשביל מה אני פה? ../images/Emo24.gif

בשביל מה כולנו פה???
בל|
|טמ
|טמ
בל|
בל|

אש אש

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo22.gif../images/Emo98.gif../images/Emo67.gif../images/Emo8.gif

s h o o s h a

New member
מישהו בבית

כן, עוברים, רואים וממשיכים איש איש לדרכו ועיניניו לא תמיד אנו פנויים להישאר ולשבת בחברותא יש את הרגעים בהם אנו זקוקים לזמן שלנו, לבד, עם עצמנו כדי להבין, לתכנן, להצליח להמשיך גם לא תמיד יש בנו (בי) את הסבלנות לצחקוקים ול'דיונים' חסרי המשמעות והתכלית (וסליחה מראש, אין בכוונתי לפגוע באיש!) שאינני מצליחה להתחבר אליהם. אז עוברת, מתבוננת סביבי, אוספת עת עצמי וממשיכה הלאה. יום יפה שיהיה לכולנו שושה

אש אש

New member
אם יש לך זמן לעבור ..זה כבר טוב../images/Emo8.gif

לא אל תכעסי גם את אין לי ממש זמן לשבת אבל כשאני עוברת אני בדרך כלל עם המקלדת

אלמרה

New member
אני תמיד בבית.

ועגום עד כמה שזה לפעמים נראה - טוב לי להישאר בבית גם לבד. אבל יש את אש והיא מציתה את הדמיון ולך שושה ברור החיזיון כולנו בעצם עובדי אלילים קמים בבוקר, מתקלחים ולישון בעצם חוזרים, גם אם זה בעבודה או בעיסוקים אחרים. מקווים אבל גם יודעים יש ועוד יהיו ימים טובים.

אלמרה

New member
משאלת "בוקר נפלא" זו משאלה אחת

משאלה שניה: עכשיו באים? ככה מייבשת אותנו שלוש שנים פה בחושך, בקור ועוד לבד? - זהו אז כעת את נשארת פה!

אש אש

New member
תגידו............./images/Emo66.gif../images/Emo72.gif

אתם מחכים שאני אפתח שרשור???

למעלה