תגידו...........

אלמרה

New member
בטח שבבדאי!

אבל משו טוב כזה!!! שקשור בגברים, בעידן המודרני וכיו"ב...

אש אש

New member
אוקיי.....אז גלו לי גברים ../images/Emo66.gif

בעצם לפנויים שבכם מה גבר מחפש באישה? מה הוא מבקש מקשר? תנו לי את הסוד

אש אש

New member
../images/Emo66.gifשש......./images/Emo163.gif

בוא הצידה אגלה לך ה...............כול
אש.

לחש האש

New member
בעידן המודרני...

בעידן המודרני גבר מחפש לגבור על אשה... והאשה לגמור על הגבר... בעידן המודרני רוב הגברים לא כל כך יודעים מה הם מבקשים מקשר... ואף מקצת הנשים. יש אפשרות שרובם יגידו, לא נכון. אנחנו רוצים לאהוב להקים משפחה וכו' אך אם נפשפש בדרכנו במעשינו ובדיבורינו נדע ונבין שאנו רוב הזמן טועים ומבולבלים... ויש נתק בין מה אנו יודעים ורוצים. לבין איך אנו מתנהגים ומדברים... יוצא שאנו הגברים והנשים לא יודעים מה אנו מבקשים.

אש אש

New member
לחש../images/Emo24.gifהתגעגעתי.

אתמול, באותה השעה שכתבת הודעה זו (שרק כרגע אני רואה) הייתה אצלי חברה ואלו היו מילותיי בשיחה. אני חושבת שמה שחסר לכולנו זו אולי תקשורת וסבלנות שיחות בהחלט מנווטות יופי את דרכינו אם אכן נקשיב, ולא רק נשמע ונמתין בחוסר סבלנות לתורינו לדבר אז נבין הרבה, כן....סבלנות בהחלט תעזור והזמן שיגיד....
איפה נעלמת?

לחש האש

New member
היי אש אש ../images/Emo140.gif

ועוד אש חיובית אחת אני מוסיף בשבילך, בזכות!!! מגיע לך .(נקודה)

מיטלי 22

New member
לחש האש בעידן המודרני אין אמון...

מכירה שישנם כאלה שלא יודעים להעריך את מה שיש להם ביד ומחפשים ומחפשים ונשארים בלי כלום..

לחש האש

New member
"תפסת מרובה לא תפסת"

גם אני מכיר... יש הנובעים מחוסר בטחון. (ויש הנובעים ממחלה לא עלינו). האמת היא שבפנים עמוק עמוק בתוכנו אין הדבר כך... התקדמות העולם והמודרניות, מסתירים עמוק עמוק את הדבר הנפלא הזה מאיתנו. ויחידי סגולה זוכים לזה... התקדמות העולם מטילה פחד על בני האדם, וזה גורם להם להיות חוסר ביטחון, והססנים, ולא לבטוח באחר\ת, להיות אנוכיים, וכו'... "שלי שלי ושלך שלי" כמובן שזו טעות. אפשר אחרת אך זה עוד יותר קשה ומפחיד- להיות שונה, להיות יותר פתוח, לבטוח לאחרים, לאהוב... וכו'... "שלי שלך ושלך שלך" כמובן שלנהוג כמו הראשון זה קל יותר, אך רע יותר לאדם עצמו. והשני קשה יותר, אך טוב יותר... יעשה טוב האדם לעצמו- "ישתמש במודרניות ובהתקדמות של היום- בדבר העתיק יומין החבוי בתוכו..."

מיטלי 22

New member
אפשר גם יחד, אמון ,כנות והבנה

אפשר לא לחשוב במונחים שלי,שלך..זה סתם יוצר ריחוק מה ששלי שלך ומה ששלך שלי ולא דווקא בחומרי,אלא באהבה ברגש ,באמון בכנות ובפירגון.והסוד של כל העידנים הישנים והמודרנים "לב אוהב הוא החוכמה האמיתית ביותר","היה בטוח שאוצרותיך היחידים הם אלה שאתה נושא בלבך"..

אש אש

New member
מיטלי את נשמעת מאוכזבת ממנו.

את כותבת על משהו מסויים שאני לא מכירה מניחה שזה נובע מאכזבה אישית. "לב אוהב הוא החוכמה האמיתית ביותר" ממתי לב חכם? את כל השטוית שלי בחיי עשיתי עם הלב שלמה עם דרכי עם כשלונותיי וניצחונותיי כי תמיד אני בוחרת רק בדרך אחת והיא הדרך עם ה-
אבל חכם????

אלמרה

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה מיטלי 22

את צודקת בהחלט וטוב עשית שלא הכללת בשיטה המוכרת: "כל הגברים.... " ישנם גם אחרים וטובים שלא מוצאים וכמובן גם המאושרים שמוצאים. לכולם איחולינו להצלחה ולהגשמת השאיפות לזוגיות טובה וברוכה.

העידן המודרני

ברגע שהתחלנו לראות את הטבע כנוף ברגע שעייפנו מהמלחמות ברגע ששנות השישים הרומנטיים הסתיימו ברגע שהבטנו בנשים כשיוויון ברגע שהגיע עידן האינטרנט. כבר מביטים על הטבע כנוף הגיע הזמן שנחזור לאהוב.

למעלה