תגידו מה נסגר עם יום שלישי?
ד דנטל New member 28/3/04 #10 הצעתי מזמן לסקארלט מיקום נחמד בגלל שכבר ברור מתי זה ובאיזו שעה, אני חושבת שלא נכון לציין את המיקום על גבי הפורום, אז תתמסרו ביניכם לגבי המיקום ותחליטו אם זה מתאים גם בעיניכם.
הצעתי מזמן לסקארלט מיקום נחמד בגלל שכבר ברור מתי זה ובאיזו שעה, אני חושבת שלא נכון לציין את המיקום על גבי הפורום, אז תתמסרו ביניכם לגבי המיקום ותחליטו אם זה מתאים גם בעיניכם.
א א ו י ר ל נ ש י מ ה New member 30/3/04 #31 איך אפשר לשכוח? ../images/Emo13.gif חובה או חובה? יא מנושקת אחת, חחחחחח
א א ו י ר ל נ ש י מ ה New member 30/3/04 #33 לא רציתי? ../images/Emo12.gif לא יצא ...אבל יהיו לנו עוד הזדמנויות ...את באה היום? וחוצמינזה...עדיף שתנוחי קצת לפני שאנחנו נתנשק ...שיהיה לך כוח
לא רציתי? ../images/Emo12.gif לא יצא ...אבל יהיו לנו עוד הזדמנויות ...את באה היום? וחוצמינזה...עדיף שתנוחי קצת לפני שאנחנו נתנשק ...שיהיה לך כוח
M M a x i m A New member 30/3/04 #34 חחחחחחח כן כן אני באה בסוף!!!! מי עוד יבוא? אני לא מכירה כאן אף אחד כמעט...
א א ו י ר ל נ ש י מ ה New member 30/3/04 #35 זה פסדר... תישארי צמודה אלי גמני לא הכרתי כמעט אף אחד שם, ובכל זאת באתי.
א א ו י ר ל נ ש י מ ה New member 30/3/04 #37 אנשים שאני מכיר? במציאות הלא וירטואלית היחידים שראיתי אותם (שם), הם את, זיגזג ואת ילדתה, שלא מגיעה.
M M a x i m A New member 30/3/04 #42 אני מצחיקולה? ../images/Emo151.gif תקרא מה הוא כתב כאן זה עוד לפני שהודיעו לאן הולכים, לא יודעת אם הוא כבר יודע...
אני מצחיקולה? ../images/Emo151.gif תקרא מה הוא כתב כאן זה עוד לפני שהודיעו לאן הולכים, לא יודעת אם הוא כבר יודע...
א א ו י ר ל נ ש י מ ה New member 30/3/04 #43 אני מניח שזה השתנה היות וקיבלנו בשעת בוקר מוקדמת את המיקום, ואיני רואה סיבה שהוא לא קיבל את זה.
M M a x i m A New member 30/3/04 #39 חחחחחחח אני לא רעבה...תודה אבל אותך אני לא מכירה ממש... סבבה אנחנו 3 +מנהלת הפורום נהיה ארבעה עוד מישו?
חחחחחחח אני לא רעבה...תודה אבל אותך אני לא מכירה ממש... סבבה אנחנו 3 +מנהלת הפורום נהיה ארבעה עוד מישו?