מצטערת... קיוויתי, שאוכל להגיע, אבל אני לא יכולה.
ז ז י ג ז ג New member 30/3/04 #26 מצטער... גם אני כנראה לא אגיע.. כי אין לי מושג איפה המפגש והמנהלת משום מה מתעלמת מהשאלה שלי במסרים לגבי המיקום.. מממ.. חשוד מאד!
מצטער... גם אני כנראה לא אגיע.. כי אין לי מושג איפה המפגש והמנהלת משום מה מתעלמת מהשאלה שלי במסרים לגבי המיקום.. מממ.. חשוד מאד!
S Sefy New member 30/3/04 #27 נו באמת, מנהלת! לפלוט פרטים! ../images/Emo3.gif כי בסוף אף אחד לא יגיע כי הם לא יודעים לאן להגיע
ס סקארלט אוהארה New member 30/3/04 #28 יש בעיה קטנה במיקום. ברגעים אילו ממש, אני עובדת על זה. מי שלא ייצא לו להיכנס למסרים מחר, מוזמן להשאיר לי מספר פלאפון בתיבת המסרים ואני אודיע לו על מיקום ברגע שיהיה אח כזה. עם זיגזג הסליחה.
יש בעיה קטנה במיקום. ברגעים אילו ממש, אני עובדת על זה. מי שלא ייצא לו להיכנס למסרים מחר, מוזמן להשאיר לי מספר פלאפון בתיבת המסרים ואני אודיע לו על מיקום ברגע שיהיה אח כזה. עם זיגזג הסליחה.
M M a x i m A New member 30/3/04 #29 אני קיבלתי את ההודעה!!! לא יודעת אם אוכל להגיע כי תכננתי כבר משו אחר למחר... בכל מקרה, זה אחל'ה מקום!!!
אני קיבלתי את ההודעה!!! לא יודעת אם אוכל להגיע כי תכננתי כבר משו אחר למחר... בכל מקרה, זה אחל'ה מקום!!!