תגידו O: מה דעתכם על מפגש ב28.3 ? יומבחירות והכל ויש חופש O: מה אתם אומרים ? XD
H Hinamori New member 17/3/06 #1 תגידו O: מה דעתכם על מפגש ב28.3 ? יומבחירות והכל ויש חופש O: מה אתם אומרים ? XD
N Never trust a hippie New member 17/3/06 #2 בואו לא בעזריאלי. הוא יהיה מפוצץ והכול. וחוצמזה אני רוצה למות אחריי גיל 17.
M MrsGreen New member 17/3/06 #4 ושלחלק יש מורות בביולוגיה שלא שמות קצוץ על חופש וקובעות מבחנים -.- למרות שאם זה יהיה מוקדם אני אולי אוכל לבוא.. אבל בעע
ושלחלק יש מורות בביולוגיה שלא שמות קצוץ על חופש וקובעות מבחנים -.- למרות שאם זה יהיה מוקדם אני אולי אוכל לבוא.. אבל בעע
K KiaritChan New member 17/3/06 #6 יהיו רכבות באותו יום? =/ בכלזאת,יום בחירות.......הנהגים בטח יילכו להצביע
J JeeChan New member 17/3/06 #8 הלוואי D: אבל זה ישראל :S אחוז ההצבעה משנה לשנה נמוך <: ואני מבטיח לך שהם יעבדו להם כרגיל 3:
K keep smiling New member 17/3/06 #17 כן.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif אנשים שהקלפי שלהם במרחק נסיעה יכולים לבוא, להראות את ההודעה לבוחר ולנסוע חינם, אז בטוח יש גם תחבורה רגילה. ם,ם
כן.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif אנשים שהקלפי שלהם במרחק נסיעה יכולים לבוא, להראות את ההודעה לבוחר ולנסוע חינם, אז בטוח יש גם תחבורה רגילה. ם,ם
J JeeChan New member 17/3/06 #7 אין לי בעיה ../images/Emo3.gif ואם התור בהצבעה יהיה ארוך, אני פשוט אלך לי <:
R rukia chan New member 17/3/06 #9 יאללה, זה יהיה מגניב כן, מפגש ב-28 זה ממש טוב, וגם הצטרפו הרבה חדשים (כולל אותי). חוץ מזה בפסח יש הרבה שנוסעים וכו' אז זה יהיה מגניב. בכל מקרה תפרסמו הודעה אם נפגשים או לא יא?
יאללה, זה יהיה מגניב כן, מפגש ב-28 זה ממש טוב, וגם הצטרפו הרבה חדשים (כולל אותי). חוץ מזה בפסח יש הרבה שנוסעים וכו' אז זה יהיה מגניב. בכל מקרה תפרסמו הודעה אם נפגשים או לא יא?
C cRitiCaL KitTy New member 17/3/06 #10 איזה יום זה יוצא?../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif
F Fay Wood New member 17/3/06 #15 רעיון טוב~ O= ../images/Emo168.gif כבר שכחתי שיש חופש בתאריך הזה XD; אבל באמת בואו לא בעזריאלי ._.
H Hinamori New member 17/3/06 #21 איפהברחובות ? אנימההוליק ? י.י יש מספיק מקוםשם ? X.X; איך מגיעים לשם מהרכבת בכלל ? ._.