12 וחצי?! ביום רביעי אני אהיה בת 12 ו11 חודשים! ];
ל לבנדר א New member 17/3/06 #26 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! O: רחמים רחמים! כבר קבעתי לפורום אחר...! ;O; למפגש הקודם שלהם לא באתי בגלל אנימה קון. בבקשה. ;-;
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! O: רחמים רחמים! כבר קבעתי לפורום אחר...! ;O; למפגש הקודם שלהם לא באתי בגלל אנימה קון. בבקשה. ;-;
S Sakai Shana New member 17/3/06 #35 כעכעכע~! אבל אני רוצה בעזרי... ;O; עזרי עושה לי מצברוח טוב!;; ולא נהיה הפסיכים היחידים אז בכלל.3: בבקשה בעזרי? גם הכי זול ומהיר לי להגיע לשם!;; כע, אני מחשיבה את רחובות!
כעכעכע~! אבל אני רוצה בעזרי... ;O; עזרי עושה לי מצברוח טוב!;; ולא נהיה הפסיכים היחידים אז בכלל.3: בבקשה בעזרי? גם הכי זול ומהיר לי להגיע לשם!;; כע, אני מחשיבה את רחובות!
N NoyChan New member 17/3/06 #39 רעיון טוב! אני בעד להפגש ביום בחירות בגלל שזה יום חופש לכולם ופסח חלק נוסעים לחול. אבל למה ברחובות? בואו ניפגש במקום יותר קרוב!
רעיון טוב! אני בעד להפגש ביום בחירות בגלל שזה יום חופש לכולם ופסח חלק נוסעים לחול. אבל למה ברחובות? בואו ניפגש במקום יותר קרוב!
H Hinamori New member 17/3/06 #40 אז מי בעד רחובות ומי בעד עזריאלי ? י.י מי שבעד רחובות לסמן ולכתוב ... רחובות [O:] ומי שבעד עזרי לסמן ולכתוב ... עזריאלי [O:] ומי שלא יבוא שיעשה . ס.ס
אז מי בעד רחובות ומי בעד עזריאלי ? י.י מי שבעד רחובות לסמן ולכתוב ... רחובות [O:] ומי שבעד עזרי לסמן ולכתוב ... עזריאלי [O:] ומי שלא יבוא שיעשה . ס.ס
M marinaaa New member 17/3/06 #48 תמונה חדשה לאומנות?../images/Emo110.gif יפה מאוד. אהבתי את התמונה הזאת יותר! -גונבת ומחכה שמישהו ישרשר לא נכון, מוחעחעח D<
תמונה חדשה לאומנות?../images/Emo110.gif יפה מאוד. אהבתי את התמונה הזאת יותר! -גונבת ומחכה שמישהו ישרשר לא נכון, מוחעחעח D<
T The Snow fox New member 17/3/06 #51 אני גולש בתפוז שנתיים וחצי...../images/Emo63.gif אמל'ה. (נזכר בימים הטובים לפניי שהייתי משועבד לפורומים הארורים של הפורטל הכתום)
אני גולש בתפוז שנתיים וחצי...../images/Emo63.gif אמל'ה. (נזכר בימים הטובים לפניי שהייתי משועבד לפורומים הארורים של הפורטל הכתום)