תגידו....

תגידו....

איזה שירים נראה לכם אביב יבחר חוץ משירי אלבום זה רק אור הירח.. יש יותר סיכוי לשירים הישנים מהאלבומים שיצאו בתקופה של זה רק אור הירח?? או שהוא יבחר שירים מכל התקופות? מה אתם חושבים??? אני פשוט לא כלכך מתרגשת מהשירים של זה רק אור הירח,אבל ממש ממש בא לי שירים ישנים,מאלבום עכשיו מעונן למשל,או מהמכתב... הקיצר אוףףףף...בא לי שיהיה טוב!!!

Gal15il

New member
כל התקופות

לפי מה שהבנתי הולך להיות סופסוף הופעה ארוכה (ז"א יותר מ27 שירים) אז יהיה לנו הרבה מהכל. אם חושבים על זה שהוא מארח את נינט שלום חנוך ומשינה. אז נגיד נינט לא "תזכה" לשיר משלה. זה כבר מוריד מה(הכי אופטימי) 2 שירים של שלום לפחות (הדרכים הידועות, מחכים למשיח) ולפחות 2-3 של משינה. ובהתחשב בזה שכל אחד מהם (כולל נינט) ישיר לפחות 2 שירים עם אביב ו90% שזה יהיה להיטים. אז אנחנו מדברים על 30 שירים (שיא האופטימיות) פחות 14 של האלבום זה 16 מינוס 5 של האורחים זה 11 מינוס 6 של אורחים בשירים של אביב זה 5. תוסיפי את סוף העולם ועכשיו מעונן ואנחנו ב3. וזה לדעתי בערך מה שיהיה. 3 נדירים שווים שלא מאור הירח. ו-וואלה. כשאנחנו זוכים לקבל את הכל ניהיה לא רגיל, לפעמים, לאן את הולכת, שוב החושך, שלום אחד, אלימות, השכבת אותי ב10 בית נבנה ובואי אליי? גם בלי נדירים זאת הולכת להיות הופעה מטורפת. רק תחשבי שלרשימה הזאת הגיוני שיתווספו איזה 2 מתוך בוכה על הקבר/על הכנרת בזריחה/דיכאון/התאבדות/שלום/סוף לאהבה ואולי עוד נדיר מיוחד כמו משוגע/יותר מדי/משוררים/רוקנרול צפוי לנו ערב מדהים ומיוחד.

גל...

קודם כל תודה על תשובתך! :) מעודדת משהו... לגבי נינט אני דווקא די מרוצה שהיא מתארחת אצלו (ישראל לא לכעוס חח..) אביב כתב לה שיר שאני מתה עליו, ואני מדברת על יחפה.. שיר גאוני ואני מקווה שהוא יהיה וגם לא רואה סיבה שזה לא יהיה,חוץ מהשיר הזה נינט לא מעניינת אותי.. לגבי אור הירח חוץ מ3 שירים מסויימים,לא התחברתי לאלבום הזה ...הוא בין האלבומים הפחות אהובים עלי מכל האלבומים של אביב.. ההתלהבות שאני חווה כרגע לקראת ההופעה הזאת, היא קצת יותר גדולה ממה שחוויתי מהעשור לחלולים (שהוא האלבום שהכי לא התחברתי אליו)...הדבר היחיד שמרגש אותי מכל ההופעה הזאת זה שנינו שווים.. אני רוצה שיהיו שירים שאני אוהבת סוף סוף!!! אחרי תקופה ארוכה שלא היתי בהופעה... אם מה שכתבת באמת הולך להיות,אני יהיה מרוצה, שירים מכל התקופות בא לי טוב... "יותר מידי"-עוד יותר בא לי טוב ,ועוד המון שירים שהיתי רוצה שיהיו... בכל אופן חג שבועות שמח..

Gal15il

New member
אל תפגעי, אבל

איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך איך אפשר להיות "מעריץ" או אפילו לאהוב אביב גפן בלי להתחבר לאור הירח?! שם הכל מתחיל. איך?! ברצינות! אני מבין אנשים שאור הירח לא מקום ראשון אצלהם, אפילו לא בTOP3, אבל לא להתחבר אליו? ששנינו שווים יהיה האהוב עלייך? זה פשוט לא ברור. בדקתי פעם, ויש אצל אביב בערך 25-30 שירים שאני מדרג כ"10". שירים שהם במקסימום שאני יכול לאהוב שיר. מתוכם באור הירח יש מתוכם 6 ב"זה רק אור הירח" יותר מכל אלבום אחר.

אני לא נפגעת..זה בסדר.

ואני לא רואה את זה כמו שאתה רואה את זה,אבל בסדר... הבנו מזמן כבר שאנחנו שונים.

שנינו שווים לא השיר הכי אהוב עלי...

אבל מזה רק אור הירח הוא כן...הוא נוסטלגי בשבילי,היתי חורשת עליו שהיתי ילדה. ובקשר למה שכתבת, אני ממש ממש לא רואה את זה ככה,אני לא רוצה/צריכה להתחבר ל"זה רק אור הירח" כי זה האלבום הראשון של אביב... אני מתחברת למה שעושה לי נעים באוזן,ורק!!!!!!! למה שעושה לי נעים באוזן... אני מכורה למוזיקה,נראה לי אין דבר שאני אוהבת באמת יותר ממוזיקה,אין דבר שיכול להרגיע אותי שאני עצבנית/חסרת מצב רוח יותר ממוזיקה..אין דבר שיכול לרגש אותי יותר משיר מסויים... וזה מגיע לעוצמות, שזה ממש לא יהיה תלוי בזה שבגלל שזה רק אור הירח האלבום הראשון של אביב אז זה חייב להיות האלבום שלי או ב3 הטופ או אפילו מעט להתחבר.. בכל אופן גל יקירי, אני הפסקתי להיפגע ממך,בעבר היתי נפגעת ממך כי לא ראיתי את הדברים כמו שהם,עכשיו אני מבינה יותר את המצב..

Gal15il

New member
אני שמח שאת ממש לא נפגעת, אבל גם לא מבינה

אני לא מדבר על זה שהוא הראשון, זה לא מה שעושה אותו טוב. מה שעושה אותו טוב זאת העובדה שהוא פשוט מאסטר-פיס. הוא אלבום מדהים מדהים מדהים. עם שירים כמו אור הירח, לאן את הולכת, בואי אליי, לפעמים, הכל ניהיה לא רגיל - ואוו.

אוקי...

קודם כל אני שמחה מאוד! שאתה לא מתכוון לזה שהוא טוב בגלל שהוא הראשון..כי זה טיפשי וחסר משמעות.ואם זאת היה הסיבה שלפי זה אתה בוחר אלבום אהוב זה היה ממש עצוב. אור הירח ולפעמים אני ממש אוהבת וגם את שנינו שווים כמו שאמרתי קודם,ואת מליארד טועים,השאר אני לא מתחברת.. האלבומים שאני הכי הכי הכי מתחברת אליהם הם עכשיו מעונן,המכתב,ולילות לבנים... תראה,אני לא צריכה להתנצל או משהו כזה על זה שאני לא מתחברת לשירים מסויימים או לאלבומים מסויימים, כל אחד מתחבר למשהו אחר.. הקטע היחיד אצלך שאני לא אוהבת, שבחיים לא נסכים זה שיש לך קריטריונים מסויימים למעריץ של אביב, מישהו מסויים שהוא לא לפי ההגדרות שלך והסעיפים שלך הוא לא אוהב את אביב..וזה מכוער בעייניי... זה משהו שאני בחיים לא אבין אצלך, ואני בעבר היתי מאוד נפגעת...ולאחרונה התחלתי להבין,שאתה פשוט כזה! אתה אחד שמתייג מעריצים של אביב לפי סעיפים שאתה הגדרת מראש ואם הוא לא עובר את הסעיפים האלה אז הוא לא אוהב את אביב, זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי... רק אחרי שהבנתי כמה זה טיפשי הפסקתי להיפגע ממך...

זה בדיוק הנקודה!

שאתה חש אלוהים ואתה לא..ואנשים שמתייגים אנשים לפי מה שבא להם שהם יהיו הם אנשים רעים..ואתה לא בן אדם רע,הספקתי להכיר אותך ..אתה פשוט חששששש ברמות וחבל ..זה יהרוס לך את החיים.אם זה מה שעושה לך טוב,אז תהנה!

זה בדיוק הנקודה!

שאתה חש אלוהים ואתה לא..ואנשים שמתייגים אנשים לפי מה שבא להם שהם יהיו הם אנשים רעים..ואתה לא בן אדם רע,הספקתי להכיר אותך ..אתה פשוט חששששש ברמות וחבל ..זה יהרוס לך את החיים.אם זה מה שעושה לך טוב,אז תהנה!

חמוד...

אתה חש אלוהים,אנשים שמתייגים אנשים לפי מה שבא להם שהם יהיו הם אנשים רעים ,ואתה לא בחור (סליחה,ילד ) רע..הספקתי להכיר אותך ,וחבל זה רק יהרוס לך את החיים הדרך הזאת , לי לא מפריע הפסקתי להתייחס , אבל אני בחורה אכפתית ולא בא לי לראות איך אתה הולך ליפול מטעויות חייך ..

Gal15il

New member
תעשי הצבעה מי חושב שאני אלוהים.

לפחות 66.67% יצביעו שלדעתם אני אלוהים.

לא אמרתי שהשיר הוא עליך...

המשפט הזה בול עליך, והוספתי את השיר כי זה שיר יפה.. בכל אופן, דיי להיות תינוק.

ברור... :) רק בגלל זה...

הפורום כל כך מלא באנשים שמהרגע ששמתי את הלינק אחוז הצפיות עלה פי מאה לשניה ...

למעלה