תגידו....

חמוד...

אתה חש אלוהים,אנשים שמתייגים אנשים לפי מה שבא להם שהם יהיו הם אנשים רעים ,ואתה לא בחור (סליחה,ילד ) רע..הספקתי להכיר אותך ,וחבל זה רק יהרוס לך את החיים הדרך הזאת , לי לא מפריע הפסקתי להתייחס , אבל אני בחורה אכפתית ולא בא לי לראות איך אתה הולך ליפול מטעויות חייך ..

חמוד...

אתה חש אלוהים,אנשים שמתייגים אנשים לפי מה שבא להם שהם יהיו הם אנשים רעים ,ואתה לא בחור (סליחה,ילד ) רע..הספקתי להכיר אותך ,וחבל זה רק יהרוס לך את החיים הדרך הזאת , לי לא מפריע הפסקתי להתייחס , אבל אני בחורה אכפתית ולא בא לי לראות איך אתה הולך ליפול מטעויות חייך ..

חמוד...

אני חושבת

שהעברת את המסר כבר בהודעה הראשונה (גג בשנייה) יום טוב תומוש

ילדונת ..

אני בגן ,אני מחוברת מהאייפון בהפסקות.. נתקע לי פה ובגלל זה יצא כמה פעמים....שמישהו ימחוק:/ באסה שאין מנהל...

12 זה אחלה גיל..

הלוואי להישאר תמיד בת 12 ולא בת שנה כמו אנשים מסויימים :) אני מאחלת לעצמי שעוד הרבה שנים אני יהיה בת 12!! וככל שאני יהיה יותר זקנה כך אני יהיה יותר בת 12.. אמן!:)

וואו, אור הירח וחלולים אלה ה-אלבומים של אביב

שאני אוהבת. איך אפשר לא להתחבר אליהם? פעם ראשונה שאני נתקלת בעניין שכזה.

ראית מה זה...

אני מקרה מיוחד.. :) איזה מוזר זה שכל אחד מתחבר לאלבום אחר ולשירים אחרים, איזה קטע זה שיואו אין דברים כאלה אה?:)

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

למה לי לכעוס אנ ייודע שיש ביננו הבדלים בגישות אני אף פעם לא תוקף בן אדם ישירות -אלא בצורה של הסברה את הדעות שלי כדי לנסות להשפיע עליו במה שאני מאמין בו.

למעלה