היי!!!!מה עמ בעלי ניר?! נירררררררררררררררר תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
A aYaLoLy New member 23/4/03 #17 היי!!!!../images/Emo46.gifמה עמ בעלי ניר?!../images/Emo85.gif נירררררררררררררררר תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
היי!!!!../images/Emo46.gifמה עמ בעלי ניר?!../images/Emo85.gif נירררררררררררררררר תעשה לי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
D Drorrrrrr New member 23/4/03 #19 המממממ משהו לא מסתדר הממממממממ אם אני דוד ומעין דודה זה לא אפשרי כי אנחנו נשואים, ואסור להתחתן בין המשפחה אז המממממממ
המממממ משהו לא מסתדר הממממממממ אם אני דוד ומעין דודה זה לא אפשרי כי אנחנו נשואים, ואסור להתחתן בין המשפחה אז המממממממ
D Drorrrrrr New member 23/4/03 #22 דוד= אח של האם או של האב דודה= אחות של האם או של האב אם אני הדוד אז מעין היא אשת הדוד
C Chandler Rulz New member 23/4/03 #24 ../images/Emo72.gif יחי ההבדל הקטן../images/Emo70.gif וכן, אני וטלוש נשואים!! אני מקווה שהצ'קים בדרך...
../images/Emo72.gif יחי ההבדל הקטן../images/Emo70.gif וכן, אני וטלוש נשואים!! אני מקווה שהצ'קים בדרך...
C Charmed 4ever. New member 23/4/03 #25 יההההה!!! ../images/Emo54.gif צ'נדלררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!! כלכך חמודדדדד! טל, איגור, מגיעות לכם כל ברכות המזל טוב בעולם!!! מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!! אוהבת אתכם!
יההההה!!! ../images/Emo54.gif צ'נדלררררררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!! כלכך חמודדדדד! טל, איגור, מגיעות לכם כל ברכות המזל טוב בעולם!!! מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!!!!!! אוהבת אתכם!
ט ט ל i i ש New member 23/4/03 #26 תוווודה!!! רק רציתי לספר לכם שעכשיו בת דודה שלי איתיוהיא הדבר הכי חמווווד בעולם ככוולווווו ואנייייי מתה עליה!!
תוווודה!!! רק רציתי לספר לכם שעכשיו בת דודה שלי איתיוהיא הדבר הכי חמווווד בעולם ככוולווווו ואנייייי מתה עליה!!
A adi u New member 24/4/03 #28 מי? מה? מו?למה? כמה ?איך? מתי? ולמה אף אחד לא סיפר לי על זה קודם... נ.ב. ותודה שהפעם לא שכחו אותי.